×

Am gasit 209 intrebari despre Colesterol.

In urma analizelor TGO/AST 103 iar TGP/ALT 29. Urmez un tratament cu antihipertensive de cca. 10 ani. In aceste conditii tratamentul cu Liphantil este recomandat ?

Intrebare postata acum 3 ani de .

analize de sange GGT 90,COLESTEROL 190 SI TRIGLICERIDE 257 ,,,MA SIMT EXTREM DE OBOSITA SI MA DOARE INTREG SIST MUSCULAR SI OSOS SUNT FEMEIE SI AM 56 ANI ...LA MENOPAUZA DE 7 ANI

Intrebare postata acum 3 ani de .

Buna ziua. Dupa un set de analize facute sotului meu in varsta de 30 de ani au rezultat urmatoarele: ALT / TGP 105, 90 ( valori normale 3.70-9.20), AST/TGO 45.40 (valori normale 0-49), Colesterol...

Intrebare postata acum 3 ani de .

cum se manifesta dislipidemia ?

Intrebare postata acum 3 ani de .

buna ziua

in urma unor dureri de cap si ameteli cind se apleca
am dus pe tata la cardiolog care a facut un ekg care nu a prezentat probleme si un dopler la care a stabilit ca sint depuneri mari...

Intrebare postata acum 3 ani de .

Stiati ca putem trata colesterolul crescut doar band apa corect ?

In 21 de zile de baut apa corect colesterolul scade in 90 % din cazuri .

In 90 % din cazuri colesterolul creste datorita...

Intrebare postata acum 3 ani de .

Buna, sunt barbat, iar in urma unor analize am cateva nelamuriri cu privire la situatia mea
Limfocite 40.40
Colesterol seric total 218.0
Glicemie 118.0
TGP 57.7

Intrebare postata acum 4 ani de .

ce alimente am voie sa consum ,,deoarece am si colesterol mare si trigliceride,,am tratament in urma analizelor pentru tiroida,,multumes

Intrebare postata acum 4 ani de .

FETITA MEA DE 14 ANI ARE VSH/1H-35:VSH/2H-55;FIBRINOGEN-422;SI TG-236 CE PROBELME SUNT SI CE ANALIZE MAI POT SA FAC?

Intrebare postata acum 4 ani de .

Ce facem cu aceste laboratoare si clinici care fac analize si le fac de p***a calitate nu conform cu realitatea (cine Ii controleaza ca am facut analizele la o clinica si miau esit foarte mari ,...

Intrebare postata acum 4 ani de .

In urma unor analize, mi-a iesit colesterolul marit. Am 24 ani, mi se pare cam exagerat ca la varsta asta sa am deja probleme cu el ....

COLESTEROL TOTAL = 241 (valoarea normala < 200)...

Intrebare postata acum 4 ani de .

buna ziua
am 48 de ani si nu mai sunt veril ce as putea sa fac?

Intrebare postata acum 4 ani de .

HDL colesterol cu valoarea 89,87 mg/dl , ce risp***ai implica ?

Intrebare postata acum 4 ani de .

Buna ziua! am 26 de ani, iar colesterolul total mi-a iesit 188 ( se incadreaza in limitele de 50-200) insa mi se pare un pic cam ridicat. Tin sa mentionez ca mananc cam mult dulce, nu sunt obez, am...

Intrebare postata acum 4 ani de . Dr. Constantin Rusu MDr. Constantin Rusu este un medic autorizat SFM a raspuns.

Salutare si scuze de deranj. Am si eu rugamintea de a primi un raspuns legat de rezultatele analizelor. Multumesc tuturor acelora care isi rapesc putin din timpul lor pentru a-mi oferi un raspuns!...

Intrebare postata acum 4 ani de .

Buna ziua !
Am 56 de ani sunt barbat si am primit rezultatul analizelor , care are urmatoarele valori :trigliceridele - 628 ; colesterol - 224 ; TGP - 65 ; TGO - 40 .
Ce imi recomandati pentru...

Intrebare postata acum 4 ani de .

buna ziua,
am 64 ani sint femeie si am primit azi rezultatul analizelor
colesterol seric total 231,54 mg/dl
trigliceridele serice 172,49mg/dl
colesterol 54mg/dl
ldl...

Intrebare postata acum 5 ani de .

buna seara

Ma numesc Marius si sper sa obtin un sfat competent de la d-voastra

am facut niste analize in urma unei ameteli puternice ( vertij , se invirtea totul in jurul meu )
si am...

Intrebare postata acum 5 ani de .

Colesterol-297 glicemia-67,70 trigliceride-275 ce imi recomandati.

Intrebare postata acum 5 ani de .

Buna ziua , am 20 ani si as vrea sa pun si eu o intrebare, in urma cu o luna jumate am fost constipat mancam prea multe banane, mi-am facut analizeze si am fost diagnosticat cu colon iritabil, am...

Intrebare postata acum 5 ani de .
Pag 2 din 11

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.