medicamente euthyrox

Euthyrox 100

Categoria: Comunitate

buna ziua,mama mea a fost operata de tiroida(nu o mai are deloc) si depinde de acest medicament la fel ca multe alte persoane ce sufera de aceasi afectiune,problema este ca acest medicament euthyrox nu se mai importa,iar la farmacii raspunsul e mereu acelasi ca nu exista un alt medicament care sa il inlocuiasca,in acest caz pentru un astfel de bolnav ce alternativa de tratament ar exista? [continuare]

Euthyrox, efecte secundare

Categoria: Comunitate

ce efecte secundare are administrarea cu EUTHYROX a unei fete de 15 ani? [continuare]

Medicamente

Categoria: Comunitate

Am auzit ca medicamentele pentru hormoni ingrasa.E adevarat? [continuare]

Euthyrox,ora de medicatie

Categoria: Comunitate

La ce ora se ia de regula medicamentul? si se ia zilnic la aceasi ora? [continuare]

Tratament cu euthyrox

Categoria: Comunitate

daca analizele TSH si T4 au iesit in limitele normale trebuie sa mai continui tratamentuln cu Euthyrox sau nu?eu am hipotiroidism si urmez tratament de 2 ani.ultimele analize au iesit bune dar medicul mi-a recomndat sa iau 100mg in continuare .este bine sau nu/multumesc [continuare]

Tratament euthyrox

Categoria: Comunitate

Buna! In luna martie a acestui an am fost diganosticata cu tiroidita autoimuna - hipotiroida si mi s-a prescris tratament cu Ethyrox. La inceput luam cate 50 mg 6 zile/7 si nu am simtit nici o reactie adversa. Dupa aprox 3 luni de tratament am inceput sa am diverse stari pe care inainte nu le aveam si anume: stari de ameteala (un fel de senzatie de pierdere a echilibrului) - asta mi se intampla in special in metrou sau in spatii mari si aglomerate), usoara senzatie de sufocare, palpitatii. Am refacut analizele si intr-adevar TSH-ul scazuse dar tot nu era in valorile normale. I-am spus medicului depsre starile mele si mi-a scazut doza de Euthyrox, pe langa care mi-a dat sa iau Aspacardin si Ca, insa eu in continuare am aceste stari. Imi este frica sa ies singura, sa circul cu mijloace de transport in comun sau in locuri aglomerate. Uneori ma iau aceste stari chiar si cand sunt in casa sau la birou. Va rog sa-mi spuneti daca a mai trecut cineva prin asta si cum s-a rezolvat. Devin... [continuare]

Euthyrox

Categoria: Comunitate

Buna ziua.In urma unor analize de sange s-a depistat ca am TSH-ul marit(5.5).Mi s-a prescris Euthyrox 25 pentru 3 luni.Este bine sa iau acest medicament?Este periculos?Poate face cumva rau organismului? Multumesc anticipat. [continuare]

Euthyrox

Categoria: Comunitate

Buna ziua.In urma unor analize de sange s-a depistat ca am TSH-ul marit.Mi s-a prescris Euthyrox 25 pentru 3 luni.Este bine sa iau acest medicament?Este periculos?Poate face cumva rau organismului? [continuare]

Thyrozol simultan cu euthyrox?

Categoria: Comunitate

Buna ziua, hipertiroidie TSH 0,004, luat Thyrozol 6-7 saptamani 20 mg pe zi, repetat analize, TSH 56,10 - hipotiroidie. Totusi doctorita mi-a dat sa continui inca 2-3 luni cu Tyrozol dar in doza de 15 mg pe zi, plus Euthyrox 100 3/4 de pastila dimineata. Desi acum am dat in hipotiroidie, eu voi continua sa iau (cel putin) 2-3 luni Thyrozol, care e pt. hipertiroidie? OK, Euthyrox e pt. hipotiroidie, dar e normal sa iau 2 medicamente care se bat cap in cap? Multumesc. [continuare]

Buna

Categoria: Comunitate

dragi mei vreau sa stiu ce risc imi asum daca raman gravida ca iau euthyrox va rog astept rasp urgent pot sa raman gravida? [continuare]

Buna ziua stimati medici

Categoria: Comunitate

in 2004 pe vremea cand am terminat clasa a 12-a am inceput practicarea unor antrenamente de fitness in speranta maririi masei musculare, instructorul de acolo mi-a recomandat niste steroizi sub forma de praf care le luam cu lapte ..dupa 3 luni de la 45 de kilograme ajunsasem la 75 poate si mai mult am fost nevoit sa arunc toate hainele ...vine o perioada in care eram nervos din orice ma deranja orice nu suportam sa stau in aglomeratie nu avem pofta de mancare imi tremurau mainile si gatul foarte umflat am mers la o clinica particulara sa imi fac analize sa vad ce se intampla cu mine ..mi-a facut inevitabil ecograful glandei tiroide ..care a zis doctorul ca era foarte hipervascularizata si hiper activa ...poate o sa vi se para neobisnuit va spun ca dvs cunoasteti termenii fff bine T3-80 T4-120 si TSH-0 repet 0(ZERO) mi-a zis sa ma sterg imediat si sa plec cat de repede la bucuresti la parhon ca pot sa mor in orice clipa, zis si facut ajung acolo tiroida mea era varza ...ma pune... [continuare]

Durere de cap

Categoria: Comunitate

Am dureri de cap de cca 6-7 ani. Sunt din Baia Mare. Am 25 de ani.Acum 9 ani am avut o viroza cu meningism, 4 ani mai tarziu am avut parte de niste llovituri in zona capului dupa care durerea de cap nu a mai trecut.la Un an dupa lovituri am facut tomograf, EEG, EMG dar nu a iesit nimic.Tratamente faceam cu Ketorol, apoi Quarelin.Acum imi trece cu Reuprofen 400 pe care le iau doar cand durerea devine insuportabila.singurele medicamente ce le iau zilnic sunt Euthyrox 25, dimineata si la pranz cate una.Sunt mamica de aproape 8 luni.De la nastere pana in ziua de azi am observat anumite schimbari(poate unii o sa rada, dar eu vb foarte serios)Am nascut cu cezariana, anestezie totala.Dupa ce am venit acasa cand vream sa mananc ceva fierbinte(supa ciorba, sau poate sa beau un ceai fierbinte)simt miros de amoniac.Credeam ca mi se pare, dar de cand a venit vara si urcau temperaturile la 30 G patesc la fel, acelasi miros.Dimineata cand ma trezesc, abia pot sa ma ridic din pat de cat de tare... [continuare]

Un tratament-sfat va rog

Categoria: Comunitate

Buna ziua,am fost la dr endocrinolog pt ca mia iesit par pe mamelon,intre sani,buric,gat si fata,apoi am mers la control ginecologic pt ca ma trimis dr.endocrinolog,.rezultatul mia iesit ovare polichistice si menstruatia imi venea de 2ori pe luna dar foarte putin doar cat ma patam.Dr endocrinolog mia prescris diane 35 si androcur,prima luna nam avut nimic,dar la a doua luna am avut niste dureri de burta groaznice si menstruatia mia venit in timp ce luam diane.am mers din nou la ginecolog sa vad din ce cauza aveam acele dureri si dansul mia rasp sa las deoparte acele medicamente androcur,si acu nu stiu ce sa fac parca incepe iar sami iasa par pe fata,va rog sa ma sfatuiti,va multumesc. [continuare]

Sindrom anxios depresiv

Categoria: Comunitate

buna ziua, Va rog sa ma ajutat intr-o problema foarte neplacuta. Despre ce este vorba? Tatal meu in varsta de 80 de ani a fost diagnosticat in urma cu 2 ani cu "sindrom anxios depresiv" fiind internat la Spitalul de boli nervoase Titan. Pe toata perioada internarii si cat a luat tratamentul rercomandat de medicul specialist s-a simtit bine accesele de nervozitata si agitatie fiind rare si temperate. Insa de aproape un an de zile nu a mai efectuat nici un control psihiatric si nici un tratament. Starile sale de agitatie, si de nervozitate, s-au indesit din nou, se supara din orice, se cearta, suspicioneaza, vecini si membrii familiei ca sunt impotriva sa Are deasemenea insomnii destul de des. Medicul de familie i-a dat trimiteri catre medicul specialist psihiatru,in mai multe randuri, dar el refuza sa mearga, motivand ca nu este "nebun" si ca "medicamentele il fac sa doama toata ziua." Starea lui de agitatie, nervoziotatea s-au indesit si toate astea ii fac si lui... [continuare]

Hipotiroidie

Categoria: Comunitate

Buna ziua! In urma cu doua luni am fost la endocrinolog iar in urma analizelor mi-a gasit TSH 5,470, m-a diacnosticat cu hipotiroidie si mi-a dat sa iau euthyrox 25 timp de o luna dupa care a trebuit sa repet iar analizele TSH si ATPO si au iesit in limte normale: TSH 1,720 si ATPO 18,430 dar mi-a zis sa iau in continuare euthyrox 25, mentionez ca eu vreau sa raman insarcinata. Este corect sa iau in continuare euthyrox daca mi-au iesit analizele bune? Se poate lua si pe sarcina? Va multumesc anticipat! [continuare]

Despre tiroida

Categoria: Comunitate

va rog sa-mi dati un raspuns Ecografie glanda tiroida .Glanda tiroida asimetrica in favoarea LD. LD marit in volum ,prin prezenta unei formatiuni complexe de45/25mm ce asociaza componenta parenchimatoasa neomogena,dispusa central anterior de cca.22mm cu elemente chistice dispuse in special periferic,cu continut transonic pur.Leziunea ocupa partea centro-inferioara a nodulului iar in componenta parenchimatoasa se disting microcalcifieri.Ex.PD evidentiaza traiecte vasculare cu dispozitie anarhica.1/3 superioara a lobului prezinta parenchim normal.LS omogen de 41/12/12mm.Istm neglijabil.Latero-cervical drt.se disting 2 ganglioni de tip inflamator de 17 respectiv13mm ,iar in profunzime alti 2-3 ganglioni infracentimetrici similari tangenti la traiectul SCM. Latero-cervical stg. adenopatie similara cu un ganglion de 24mm retromandibular.C;Aspect de chist adenom LD tiroidian aparent marit in dimensiuni fata de examinarea anterioara. Testu;TSH 1,96 ia euthyrox-37,5.zi. Va rog sa-mi dati... [continuare]

Eutirox

Categoria: Comunitate

Va rog sa-mi spuneti,daca stiti de ce nu se mai gaseste EUTIROX in farmacii si cu ce se poate inlocui.Fiica mea foloseste medicamentul in concentratia de 0.25. Va multumesc [continuare]

Hirsutism=eutyrox?

Categoria: Comunitate

Am fost la endocrinolog pt ovare polichistice care au avut ca rezultat hirsutismul, si mi-a prescris: Eutyrox100, Spironolactona, Yaz. Toate acestea fara analize in prealabil. Am citit pt ce sunt aceste medicamente (pt tiroida) si mi-e teama sa urmez tratamentul! Va rog da-ti-mi un sfat cat mai urgent posibil! Sunt in a 5-a zi de medicatie............nu stiu daca sa mai continui sau nu!!! [continuare]

Tratament naturist pentru hipotiroidie

Categoria: Comunitate

Buna seara, In cazul hipotiroidiei ,exista vreun medicament care sa poata inlocui Euthyroxul? Nu doar adjuvant ,ci sa-l inlocuiasca total. [continuare]

Urgent

Categoria: Comunitate

eu iau euthyrox si as vrea sa raman si gravida ce sa fac ? e prima data cand iau ce ma sfatuiti sa mai continui tratamentu ?va rog ast rasp vostru urgent daca raman gravida ce se intampla? [continuare]

Hipotirida

Categoria: Comunitate

buna ziua sufar de hipotiroda de 4 ani am luat tratament cu eutyrox de 50.....in prezent am 96dekg si 171 inaltime ...in urma unor analize mi-sa spus ca am glanada marita si medicul mi-a recomandat Thyronajod100 , iau o pastila.tratamentul l-am inceput de 2 saptamini tr sa imi vina ciclu si nu mi-a venit nu sunt insarcinata .as vrea sa iaua medicamentul obesimed forte dar nu stiu daca am voie .as vrea sa mai slabesc dar nu reusesc ce imi recomandati?.va multumesc anticipat. [continuare]

Hipotiroidia si slabitul

Categoria: Comunitate

Buna ziua, In 2010 am fost diagnoasticata cu hipotiroidie-mixedem , am inceput tratamentul cu Euthyrox de 100, deoarece nu se mai gaseste acun iau L-thi\\yroxin 100 , ma simt bine mi-am revenit cam 90 % . Chiar cu 3 zile in urma mi-am facut analizele si au iesit bune. Vreau sa slabesc tin cure fac si miscare cat pot , dar am si momente cand nu fac miscare si rezultatele sunt slabe. Am o intrebare aj vrea sa cresc rezultatele procesului de slabire prin cresterea dozei de L-thyroxin la 150 oare este bine ? Nu vreau sa-mi creez alte probleme de sanatate ca abia mi-am revenit dupa problemele cu tiroida. Va multumesc, [continuare]

Am probleme mari dupa histerectomie totala !

Categoria: Comunitate

Am 47 de ani si in urma cu un an am facut o operatie avand un Febrom Uterin de 6,5 cm hemoragic. Mi-sa facut Histerectomie totala. Medicul mi-a pus implant "Riselle" si m-am simtit foarte bine. Din luna Aprilie nu l-am mai gasit in farmacie si de atunci ma simt foarte rau, am calduri foarte mari si o stare generala foarte rea, dureri de articulatii si dureri abdominale. Intre timp, facand un ECO tiroidian mi-sa descoperit o tiroidie cronica. Sunt in tratament cu "Euthyrox" si "Climactoplant" dar ma simt foarte rau in continuare si nu stiu de unde pot cumpara implantul "Riselle", am inteles ca doar in Anglia se gaseste si nu am pe nimeni acolo. Daca cineva ma poate ajuta sa intru in posesia acestui medicament as fi foarte recunoscatoare. Multumesc ! [continuare]

Anxietate cu atacuri de panica

Categoria: Comunitate

Am 47 de ani si de sapte ani sufar de anxietate si atacuri de panica , am luat in acest timp mai multe feluri de medicamente anxiolitice si antidepresive(xanax,frontin,mianserin,lexotan,tranxene,ansilan,ludiomil,meclofenoxat,zoloft,anafranil s.a) am avut momente cand m-am simtit mult mai bine aproape de normal pot spune dar acum si respectiv tot anul trecut m-am simtit foarte rau nereusind sa imi mai revin la o stare oarecum mai buna -in acest moment iau 1/2cps. de zoloft si 1 cps de de frontin 0,25 dimineata dar am stari de panica asociate cu dureri in piept (de inima) in fiecare zi. A-si dori va rog daca puteti sa imi recomandati un medic psihiatru bun in Bucuresti care poate o sa-mi gaseasca tratamentul potrivit. Eu sunt din provincie si timp de 7 ani am mers numai la un singur medic in domeniu. Va multumesc tare mult! [continuare]

Catre stimabilii doctori de pe forum

Categoria: Comunitate

cu ce as putea inlocui euthyrox-ul,si aici ma gindesc la ceva naturist.iau euthyrox de 7ani jumate,am inceput cu 25 si am ajuns la150,acum iau de 1an si jumatate iau 50 6zile din 7.la ultima ecografie mi sa spus ca se necrozeaza.am inteles ca e de bine.astept si parerile dumneavoastra.va multumesc [continuare]

Atac de panica

Categoria: Comunitate

Buna ziua, De cca 3-4 luni ma confrunt cu stari de anxietate, frica, nervi de stomac, ameteli, tremuraturi, apasare in piept, nervozitate, oboseala samd... In urma cu 3-4 ani am mai fost tratata cu tulburari de anxietate, tratamentul fiind intrerupt dupa un an. Nu mai stiu ce medicamente erau, pt ca au fost mai multe. Unul dintre ele era si Rivotril In urma cu un an am mai fost tratata o data cu Cipralex, tratament din nou intrerupt dupa cateva luni, pentru ca m-am simtit mai bine. Medicament: Cipralex In urma cu 2 luni am fost diagnosticata cu tiroidita cronica autoimuna. Iau Euthyrox de 25, Ca+Mg+Zn+D3, Vigantol p[icaturi si Vagostabyl pt palpitatii. Am doua hernii de disc toracale localizate la T4-T5, T5-T6. Mi-am facut mai multe analize de sange, tiroida, eco de cord, ecotiroida. In afara de aceasta boala autoimuna nu au mai gasit si alte probleme, insa mai nou, au revenit starile de anxietate si atacurile de panica. In perioada in care luam Cipralex ma simteam... [continuare]

Glanda tiroida hipo

Categoria: Comunitate

Buna,ma numesc Madalina si am 22 de ani,in urma cu 2 ani am inceput sa am dereglari mari de ciclu,nu stiam din ce cauza,dupa 1 an incepusem sa ma ingras de la 60 la 80 si nu mananc mai deloc :( am aflat ca am probleme cu glanda tiroida,incepusem sa am palpitatii,sufocari.Doctorul mi-a dat sa iau Euthyrox de 50 dar jumate de medicament 25.Am luat 8 saptamani dar nu am avut mai nimic un semn de ameliorare,urma sa merg dupa 8 sapt la consult dar eu sunt in alta tara si in perioada aia nu am avut asigurare si eram disperata ca nu stiam ce sa fac :( nu am mai fost la doctor ,deja incep sa ma umflu,la maini la fata,am orpit tratamentul din pacate,nu stiu ce sa fac sunt asa disperata :( cateodata intru in depresii din cauza ca m-am ingrasat si ca am probleme cu glanda asta,as vrea un sfat,stiu ca trebuie sa merg cat mai repede la doctor,mai sunt sanse sa slabesc?:(( parca ma umflu pe zi ce trece ajutati-ma va rog [continuare]

Sunt gravida!!

Categoria: Comunitate

Buna ziua!!! In urma cu 1 an am fost diagnosticata cu hipotiroidsm primar, urmez tratament cu Euthyrox 50 mg/zi, dar alta ar fi problema: am ramas insarcinata, am deja 5 saptamani. Medicul meu endocrinolog este in concediu, si nici nu stiu ce sa fac sa iau in continuare tabletele????? va rog sa imi rasp!??? [continuare]

Thyrozol

Categoria: Medicamente

Compozitie Grupa de substante/Indicatii: antitiroidiene de sinteza. Substanta activa: tablete filmate ce contin 5 mg, 10 mg si 20 mg tiamazol. Indicatii tratamentul conservator al hipertiroidiei (boala graves sau gusa hipertiroidizata). tratamentul preoperator al hipertiroidiei. tratamentul hipertiroidiei anterior terapiei cu iod radioactiv. tratamentul hipertiroidiei in perioada dintre terapia cu iod radioactiv si instalarea efectului. tratamentul antitiroidian de intretinere al hipertiroidiei, acolo unde masurile terapeutice definitive nu pot fi aplicate. tratamentul profilactic al hipertiroidiei latente, al gusei hipertiroidizate sau in cazurile cu hipertiroidie in antecedente, inainte de expunerea la iod (de ex. substante de contrast ce contin iod). Doze si mod de administrare In functie de gravitatea hipertiroidiei - doza initiala este de 4-8 tablete Thyrozol 5/zi (20-40 mg tiamazol/zi), timp de 3-6 saptamani. Doza poate fi redusa apoi la o doza de intretinere de... [continuare]

Prolactina mare!

Categoria: Comunitate

Am hirsutism (par in barba si la mustata) si nu stiu exact cauza! Prolactina mi-a iesit 1137, TSH-0,874, FT4-1,1; FSH-5,86; LH-4,8, Progesteron-1,6, Estradiol-45,93; Testosteron-69,1; Am primit tratament cu Euthyrox, Spironolactona si Dostinex! Oare am eu sanse sa scap de parul nedorit cu aceste medicamente sau trebuie sa fac si epilare cu laser? Daca iau aceste medicamente, afecteaza o viitoare sarcina? Am 32 ani. Ajutati-ma va rog cu un sfat ca eu nu mai stiu ce sa fac sa scap de aceasta problema (ma pensez zilnic - parul e negru si mi-am facut rani in locurile respective)! Va multumesc mult!!! [continuare]

Pagina 1 din 2 (58 rezultate)