mch in sange

Diagnostic analize de sange

Categoria: Comunitate

Buna ziua, am facut analize de sange si anume hemoleucograma: Frotiu sanguin usoara anizocitoza si hipocromie RBC 4.87,HGB 12.2, HCT 37.6,MCV 77.3,MCH 25.1,MCHC 32.5,RDWCV 17.9,PLT 315,PDW 17.0,PCT 0.29,MPV 9.1,WBC 7.19,NE 3.61,EO 0.090,BA 0.092,LY 2.65,MO 0.745,NE 50.2,EO 1.25,BA 1.28,LY 36.9, MO 10.40 [continuare]

Analize - sange

Categoria: Comunitate

Buna seara, In urma efectuarii unor analize de sange ,au reiesit urmatoarele rezultate care nu se incadreaza in valorile normale: -VSH=20 mm/h; - APTT=21.8 secunde; - FIBRINOGEN=369.1 mg/dL; - TGP=35 U/L; - TGO=35 U/L; - PROTEINA C REACTIVA(CRP) CANTITATIV=5.2 mg/L; - ELECTROFOREZA PROTEINELOR SERICE(alfa 2 globuline=4.7%; - ACID URIC=5.10mg/L; - COLESTEROL=254; - LY=41%; - EO#=0.055 elemente pe milimetru cub; - RDW=15.6% .Va rog frumos sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare,si ce investigatii as putea sa fac in continuare .Am 61 ani.Va multumesc anticipat. [continuare]

Concentratie medie de hemoglobina eritrocitara sau concentratia hemoglobinei eritrocitare medii (sange) mchc, chem

Categoria: Analize Medicale

MCHC sau CHEM reprezinta concentratia medie a hemoglobinei dintr-un volum dat de eritrocite (sau raportul dintre masa de Hb si volumul de eritrocite). Este calculat de analizorul automat conform formulei: HEM=[Hb (g/dL)/Hct(%)]x100 Este un indice utilizat pentru a diferentia diferitele tipuri de anemii; in functie de MCH si MCHC anemiile se clasifica in: hipocrome, normocrome si hipercrome. [continuare]

Analize sange

Categoria: Comunitate

Buna ziua! sotul meu si-a facut analizele intr-o perioada cand organismul era slabit din cauza unei viroze. as vrea sa stiu daca urmatoarele valori au fost influentate. Mentionez doar analizele care nu au iesit in parametri. Multumesc ! Neutrofile # - 1.89 (valori normale 2.00 - 7.90) Neutrofile % - 33.7 (valori normale 40-72) Limfocite % - 50.2 (valori normale 20-45) Monocite % - 10.2 (v.n. 2-8) Eos% - 5.8 (v.n. 0 - 4) MCH - 34.1 (v.n. 26-32) MCHC - 36.6 (31-36) RDW-CV - 11.3 (v.n. 11.5-16.5 [continuare]

Analize sange

Categoria: Comunitate

Buna ziua, am fost racita iar acum 3 saptamani am ajuns la urgenta de doua ori cu lipotimie, usoara anemie si tahicardie. Acesta a fost diagnosticul celor de la urgenta, tremuram ,imi simteam bataile inimii extrem de rapide si aveam dureri de cap si gat si vedere incetosata. Mi-au administrat glucoza si mi-au spus sa iau fier si artrocalcium, Dupa o saptamana am mers sa imi iau analizele si doctorita a spus k nu am nimic, probabil vreo viroza si sa iau magneziu cu vit b 6. Dk ma puteti ajuta, va rog , am niste valori cam ridicate, sa fie si din cauza antibebe? iau de un an si jum stodette iar acum cateva zile mi-au aparut la subratul stang si la san cativa noduli, am mers la control si doctorita mi-a spus k e pe baza hormonala si stres, mi-a dat mameldin si mi-a spus sa vin peste cateva luni. Dar nu stiu dc mi-a fost rau si am avut starile acelea in conditiile in care toata viata am fost sanatoasa. PARA RESULTS WBC: 7,3 x 103/ uL Lymph# : 3,1 x103/ uL Mid# : 0,7 x103/... [continuare]

Rezulate analize sange

Categoria: Comunitate

hemoleucograma: mcv 94,1 valoarea de referinta 82-92 mch 31,9 valoarea de referinta 27-31 limfocite 47,6 valoarea de referinta 20-40 examen urina: densitate 1030 valoare de referinta 1016-1022 celule epiteliale superficiale 90 val de referinta mai mica decat 5 colesterol total: 271 trigliceride: 177 (35-150) 2,02 (0,40-1,7) intrebare [continuare]

Hemoglobina eritrocitara medie (sange) sau media globulara a hemoglobinei mch, hem

Categoria: Analize Medicale

Hemoglobina eritrocitara medie este un indice eritrocitar de culoare, care se refera la cantitatea medie de hemoglobina pe unitatea de eritrocit. Se calculeaza dupa formula: (Hemoglobina/Nr. de hematii)x10. Impreuna cu MCHC si alti indici eritrocitari ajuta la diagnosticul diferential al diferitelor tipuri de anemii. In majoritatea anemiilor HEM se coreleaza cu VEM, astfel anemiile microcitare sunt de obicei hipocrome (uneori hipocromia poate preceda microcitoza), cele normocitare sunt de obicei normocrome, iar conditiile care cresc HEM determina in general, daca nu intotdeauna, VEM crescut, deoarece continutul eritrocitar normal de Hb este de aproximativ 95% din concentratia de Hb maxim posibila (anemiile macrocitare, anemia regenerativa observata de exemplu in timpul substitutiei cu fier a anemiei feriprive, la nou-nascut). [continuare]

Interpretare/ diagnosticare

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Poate un doctor sa-mi dea si mie un diagnostic informativ pentru rezultatele urmatoarelor analize? Analize 2009: 21.07.09 Rezultatul interpretarii analizelor InchideAnaliza a fost salvata Bilirubina totala Valoarea introdusa: 0.5 µmol/L (adult) Interval optim: 0 - 17.1 Bilirubina totala se incadreaza in intervalul considerat normal. Calciu ionic sau calciu ionizat (sange) Valoarea introdusa: 3.98 mg/dl ( mai mult de 16 ani) Interval optim: 3.82 - 4.82 Calciul ionic se incadreaza in intervalul considerat normal. Calciu seric Valoarea introdusa: 9.2 mg/dl ( 1-4 ani) Interval optim: - Datele introduse de dvs nu se incadreaza in informatiile noastre! Proteine totale (sange) Valoarea introdusa: 7.25 g/dl Interval optim: 6.6 - 8.7 Nivelul de proteine totale se incadreaza in intervalul considerat normal. Uree serica Valoarea introdusa: 17 mg/dL (Uree - 0-6 luni) Interval optim: - Datele introduse de dvs... [continuare]

Stafilococ sau alceva?

Categoria: Comunitate

buna ziua ! in legatura cu stafilocoul auriu este posibil sa ai o infectie in corp a tesuturilor fara a face febra si cu analizele de sange bune?( hemoleucograma , fibrinogen , preoteina c reactiva , analize de urina, materii fecale (coprocultura , coproparazitologic, fungic) ecograf abdominal ( se vad doar niste gaze0) sau ce analize sa fac ale tesutului in special pentru a vedea daca este sau nu inf stafilococica. de o jumatate de an ma confrunt cu o eruptie pe piele si nu stiu de unde provine( plus diferite simptome in tot corpul din cap pina in picioare)...sau poate sa fie vb de alta inf bacteriana, micotica . etc..a tesuturilor?... [continuare]

Interpretare rezultate

Categoria: Comunitate

Buna seara! va rog cine stie sa interpreteze rezultatele acestea. Ma puteti ajuta eu nu inteleg termeni medicinali. Multumesc hemoglobina - 9.9 g/dl 11.2 -17.5 leucocite - 12.40 10^3/uL 3.98-10.04 hematii - 5.18 10^6/uL 3.93-6.08 hematocrit - 31.6 % 34.1-51.0 mcv - 61.0 fL 79.0-94.8 mch - 19.1 pg 25.6-32.2 mchc - 31.3 g/dl 32.2-36.5 trombocite - 270 10^3/uL 163-369 rdw-sd - 45.7 fL 35.1-46.3 rdw-cv - 21.5 % ... [continuare]

Ce inseamna aceste prescurtari?

Categoria: Comunitate

Va rog frumos sa imi spune-ti ce semnifica aceste prescurtari ale urmatorilor termeni medicali:NEU, MCH, RDW.Sunt putin speriata deoarece valorile acestor termeni nu se incadreaza in limitele normale si as vrea sa stiu ce inseamna.Va multumesc [continuare]

Analize

Categoria: Comunitate

Buna ziua, M-ar interesa sa stiu care este setul de analize de sange "de bun simt" ce il pot face pentru a putea depista anumite afectiuni ale rinichilor , ficatului , eventual tiroidei ? multumesc, Ana Liza [continuare]

Leucopenie cu neutropenie?

Categoria: Comunitate

Mi-am facut ieri analizele la sange, ar trebui sa am motive de ingrijorare? Acestea sunt rezultatele din hemoleucograma, care nu mi-au iesit bine. Va multumesc, anticipat! Test Rezultat Rez. optim RBC 3.74 3.8 - 4.8 *10^6/mm3 HGB 11.4 12 - 15 g/dl HCT 34.3 36 - 46 % RDW 14.5 11.5 - 14.5 % PDW 17.0 12 - 16.5 % PCT 0.22 0.16-0.48% WBC 3.94 4.8 - 11.0 *10^3/mm3 NE 1.73 2.54 - 7.48 *10^3/mm3 EO 0.032 0.09 - 0.88 *10^3/mm3 MO 0.376 0.09 - 0.88 *10^3/mm3 NE % 43.9 53 - 68 % EO % 0.81 2 - 4 % MO % 9.54 2 - 8 % [continuare]

Valori hemograma

Categoria: Comunitate

Buna seara, am facut analizele de rutina si la hemograma au iesit urmatoarele valori cu valori sub sau peste cele normale.Ma puteti ajuta cu o parere? multumesc frumos. NE% 42,0 MO% 13,2 EO% 8,2 BA% 1,5 MO# 1,0 EO# 0,6% MCV 97,1 MCH 31,8 [continuare]

Hemoglobina mica

Categoria: Comunitate

Am facut zilele trecute un set de analize,si mi-au iesit foarte mici valorile.HGB-8.8;hematocritul29.7;volumul eritrocitar mediu 64,;MCH 19;MCHC 29.6;RDW-CV 19; DOAR MONOCITE 14.2 SUNT PESTE LIMITA NORMALA..Medicul de fam este in concediu.Nu am inceput nici-un tratament.As dori sa stiu ce fel de alimente ar trebui sa consum....Nu mananc deloc carne rosie.Asta ar fi problema?Acum 2 ani eram insarcinata si mi-au iesit la fel de mici analizele.Domnule DR Ionescu,puteti sa-mi spuneti si parerea dumneavoastra? [continuare]

Hepatita

Categoria: Comunitate

buna seara! domnule doctor,am o fata de 30 ani care are hepatita b,de 6 ani .fara sa ia nici o medicatie ,acum o saptamana si-a facut analizele pe care vi le scriu si la care asi dori o lamurire.HEMOLEUCOGRAMA; HGB 11,2HCT 34,1,MCH,cantHGB medie, 26,2,colesterol,seric total223 SIDEREMIE4,0 TGP 34,ASTEA SANT CELE CARE NU CORESPUND INDECELUI DE REFERINTA HEPATITA B INCARCATURA VIRALA copi /ml ..>989400000 ADN VHB nedetectabil,Metoda C OBAS TaqMan,HBV ROCHE-limita detectie20IU /ML9(117copii /ml) factor conversie copii/ml=UI/ML x5,82, v-asi ruga sa ma lamuriti cat de grav este si ce ar putea face avand in vedere ca nu este asigurata medical,Are o fetita de 4 ani ,la nastere i s-a facut vaccinul anti hepatic ,exista risc de infectare la copil?cu stima si multumiri !. [continuare]

Rezultat analize

Categoria: Comunitate

Buna seara!Am fost sa-mi fac analizele dar inca nu am ajuns la un medic sa mi le citeasca...ma puteti ajuta putin? Hematologie TEST-REZULTAT WBC-10.12 RBC-4,79 HGB-13 HCT-40,1 MCV-83,7 MCH-27,1 MCHC-32,4 PLT-236 LYMPH%-37,3 MONO%-12,7 NEUT%-47,5 EO%-2 BASO%-O,5 LYMPH#-3,77 MONO#-1,29 NEUT#-4,81 EO#-0,2 BASO#-0,05 RDW-CV%-14,4 RDW-SD-42,7 PDW-15,8 MPV-11,9 P-LCR%-37,6 PCT-0,28 URINA EPITELII:FRECVENTE LEUCOCITE:FRECVENTE HEMATII:RARE SARURI:ACID URIC RAR/FLORA MICROBIANA PREZENTA VA MULTUMESC!!! [continuare]

Interpretare analize - ajutor

Categoria: Comunitate

Buna ziua, am si eu mare nevoie sa ma ajutati sa interpretez niste analize la sange care conform laboratorului au iesit crescute sau scazute si as vrea sa stiu ce inseamna. Va multumesc mult. LEUCOCITE: 10.04 valori normale 4 - 9 x 10^3/ IzL NEUTROFILE: 58.60 valori normale 60 - 70 % MONOCITE# : 0.68 valori normale 0.1 - 0.6 x 10^3 / IzL BASOFILE# : 0.01 valori normale 0.025 - 0.1 x 10^3 / IzL MPV: 10.70 valori normale 5 - 10 Colesterol: 126 valori normale 150 - 200 mg/dL [continuare]

Leucemie?

Categoria: Comunitate

intrebarebuna seara! in urma unor analize de sange, bunicului meu i-a iesit: wbc 38.30,hct 36.00, hgb 12.30, rbc 3.54, mcv 101.80, mch 34.70, rdw-cv 15.00, rdw-sd 57.60, gran% 21.90,lymph% 59.50, mid % 18.60, lymph # 22.80,gran # 8.40, mid# 7.10, vsh 1 110.000. Dupa aprox o saptamana, analizele au fost refacute, iar rezultatul este: wbc 63.40,hct 39.60, hgb 13.70, rbc 3.83, mcv 103.60, mch 35.70, gran % 10.80, lymph %84.70, lymph# 53.70, mid# 2.90. Precizez ca restul sunt in limite normale, iar bunicul a fost internat pentru bronhopneumonie de gradul 3. Ce sanse sunt sa fie vorba despre o leucemie limfatica cronica? iar diferenta dintre primele analize si celelalte refacute dupa nici o saptamana la wbc mi se pare foarte mare. este posibil doar sa creasca celulele albe sau pot sa si scada? Va multumesc! [continuare]

Valori analize

Categoria: Comunitate

buna ziua la analizele de sange ai iesit LY% 44,3 RDW * 12,4 SI VSH 33 IMI PUTETI SPUNE VA ROG CE INSEAMNA [continuare]

Hematocrit ht , hct

Categoria: Analize Medicale

Hematocritul reprezinta volumul de globule rosii raportat la volumul de sange, exprimat in procente. Hematocritul este o analiza care se efectueaza in cadrul hemoleucogramei, valoarea ei fiind utilizata la determinarea indicilor eritrocitari: volumul eritrocitar mediu (VEM), concentratia medie a hemoglobinei eritrocitare (MCHC), cantitatea medie de hemoglobina pe eritrocit (MCH). Hematocritul impreuna cu acesti indici eritrocitari sunt utili pentru diagnosticul diferential al diferitelor tipuri de anemii. [continuare]

Analizor automat hematologie 20 parametri hb 7021 (60 teste/ora)

Categoria: Produse medicale

Detalii tehnice Analizor automat hematologie HB7021 Analizeaza probele apasand un singur buton Acul de aspirare se curata automat evitand astfel fenomenul carry-over (contaminare) Schimbarea modului din sange capilar in sange integral cu o singura tasta. Programul de calibrare poate calcula si salva automat rezultatele. Sistem de monitorizare intern in timp real (supravegheaza continuu circulatia fluidelor si reziduurile), afisand rezultate speciale si diagnosticand automat problemele aparute. Intretinere automata. Intretinerea constanta mentine siguranta in lucru a aparatului. Sistemul hidraulic patentat poate evita si elimina obstructiile. Poate fi lasat pornit 24h, pentru ca are sistem standby automat. meniu special pentru WBC, ce... [continuare]

Analizor automat hematologie ms9 / ms95 vet

Categoria: Produse medicale

Mod 5 Diff - 31 parametri Mod 3 Diff - 25 parametri Analizor automat cu 29 parametri masurati si calculati din sange venos sau capilar cu un randament de 40 - 60 teste pe ora, volumul probei fiind programabil intre 15 si 50 microlitri, cu display color, tastatura PC, porturi conectare: PC, imprimanta, modem, retea, aparat biochimie, cititor cod de bare, sampler - mixer, cu software de diagnostic si gestiune a pacientilor, interfata tip Windows, convertor analog-digital brevetat de MELET SCHLOESING cu toate operatiunile de intretinere si calibrare automate, producatorul oferind un termen de garantie pentru piesele integrate de 60 luni de la instalare. Caracteristici Medicale: Parametri masurati: WBC, RBC, PLT, Hb, Hct Parametri calculati: Lym %, Lym #, Mon %, Mon #, Gra %, Gra #, Eoz %, Eoz #, Baz %, Baz #, MCV, MCH, MCHC, micro RBC %, micro RBC #, macro RBC %, macro RBC #, RDW, MPV, Pct, Mode PLT, Median PLT, micro PLT %, micro PLT #, macro PLT %, macro PLT #, PDW Histograme: WBC, RBC,... [continuare]

Posibil sa fie ceva malign?

Categoria: Comunitate

mi-am facut analizele de sange deoareca m-am simtit fara putere si cu un rau(rau de slabiciune,nu de durere) si au iesit urmatoarele rezultate: WBC 3.99 :LYM 1.47; MID 0.21 ; GRA 2.31; RBC 3.2; HGB 5.8; HCT 18.1; MCV 57 ; MCH 18.2; MCHC 32.10 ; FIER 1.8 ;FERITINA 11.6 in urma acestor rezultate am fost internata si am primit 12 fiole de venofer deoarece pe cale orala nu pot din cauza durerii de stomac am facut un test de haemoglobin/haptoglobin din scaun si a iesit pozitiv,iar testul h.pyloti negativ mi s-a indicat sa fac o endoscopie . ce imi sugerati sa fac? care credeti ca e cauza acestei anemii? posibil sa fie ceva mai grav? va multumesc anticipat ptr. raspuns [continuare]

Analize...

Categoria: Comunitate

buna ziua, in urma cu o zi am primit rezultatele analizelor la sange ale baiatului nostru de 2 ani si 2 luni... nu mai avem rabdare pana ajungem la medic si am dori sa ni le cititi dvs. leucocite wbc 11.3 ; eritrocite rbc 5.07 ;hemogblobina hcb 13.6; hematocrit hct 41.3 ; volum eritrocitar mediu MCV 81.5; hemoglobina eritrocitara medie MCH 26.8 ; concentratie medie de hemoglobina / eritrocit MCHC 32.9 ; trombocite PLT 343; limfocite LYM 51.0 ; MXD 11.5 ; neutrofile NEUT 37.5 ; limfocite valoare absoluta LYM 5.8 ; celule medii valoare absolita MXD 1.3 ; neutrofile val. absoluta 4.2 ; distributia de marime a eritrocitelor SD RDW-SD 43.5 ; distributia de marime a eritrocitelor rdw-cv 13.1 ; distributia de marime a trombocitelor PDW 11.1 ; volum plachetar mediu MPV 9.5 ; Trombocite xare depasesc 12 fL P-LCR 20.8 ; neutrofile nesegmentate 0 ; neutrofile segmentate 38 ; monocite 8 ; limfocite 52 ; eozinofile 2 . Va multumesc [continuare]

Ce investigatii sa mai fac?

Categoria: Comunitate

mi-am facut analizele de sange deoareca m-am simtit fara putere si cu un rau(rau de slabiciune,nu de durere) si au iesit urmatoarele rezultate: WBC 3.99 :LYM 1.47; MID 0.21 ; GRA 2.31; RBC 3.2; HGB 5.8; HCT 18.1; MCV 57 ; MCH 18.2; MCHC 32.10 ; FIER 1.8 ;FERITINA 11.6 in urma acestor rezultate am fost internata si am primit 12 fiole de venofer deoarece pe cale orala nu pot din cauza durerii de stomac am facut un test de haemoglobin/haptoglobin din scaun si a iesit pozitiv,iar testul h.pyloti negativ mi s-a indicat sa fac o endoscopie . ce imi sugerati sa fac? care credeti ca e cauza acestei anemii? ieri am facut si gastroscopie si colonoscopie iar medicul a zis ca totul e ok ATUNCI? CE INVESTIGATII AR TREBUI SA MAI FAC? [continuare]

Hemato

Categoria: Comunitate

revin ca adaos la mesajul anterior(cel cu suflul sistolic grad 2 la copil de 2 ani si 3 luni) si va scriu analizele de sange facute pe toata aceasta perioada care sunt aprox la fel. ultima facuta acum 2 zile e asa la cele cu probleme, restul fiind bune: EOS% 6,3 interval ref 2-4; RBC 5,68 interval ref 3,9-5,3; NCV 57,4 int ref 72-88; MCH 19,9 int ref 23-31; RDW 15,8 int ref 11,5-15 pt hemoleucograma iar pt hematologie: eozinofile 8 int ref 2-4; limfocit 51 int ref 76. pe baza acestor analize si a HbFetala facuta la 1 an jumate care a iesit 7% si trebuia sa fie [continuare]

Analize

Categoria: Comunitate

Am facut un set de analize de sange si urina iar unele dintre acestea sunt anormale. As dori sa-mi explicati care ar putea fi cauza, deoarece, din interpretatea analizelor de pe site, nu m-am prea lamurit. Valorile peste sau sub limita normala mi-au iesit la: Anormal Normal Lipide: 500.04 600-800 MCH: 22.5 27-31 MCHC: 32.7 33-37 RDW-CV: 17 10.6-15.7 PDW: 13.2 15.5-17.1 P_LRC: 28.7 15.5-17.1 Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs. Medicul care mi le-a prescris este in concediu si pana vine, sunt foarte nelinistita! [continuare]

Ma poate ajuta si pe mine cineva

Categoria: Comunitate

Am facut niste analize la sange si nu stiu exact ce inseamna, va rog sa ma ajutati sa le interpretez. Hematologie: LEUCOCITE : 11,1 VALORI NORMALE 4 - 9 * 10^3/IzL ERITROCITE: 4.06 VALORI NORMALE 3.6 - 5.5 10^3*10^3/IzL HEMOGLOBINA: 12.8 VALORI NORMALE 11 - 16.5 g/dl HEMATOCRIT: 37.1 VALORI NORMALE 34 - 54% TROMBOCITE: 210 VALORI NORMALE 150 - 350 * 10^3/IzL MCV: 91.4 VALORI NORMALE 92 - 96fL MCH: 31.5 VALORI NORMALE 27 - 32 pg MCHC: 34.5 VALORI NORMALE 32 - 36 G/DL PLACHETOCRIT: 0.11 VALORI NORMALE 0.1 - 1 % PDW: 17.6 VALORI NORMALE 12 - 18 % RDW: 11.3 VALORI NORMALE 10-16.5 % MPV: 5.3 VALORI NORMALE 5 - 10 fL BIOCHIMIE: ALT ( TGP ) : 8 VALORI NORMALE 9.00 - 52.00 U/L AST ( TGO ) : 17 VALORI NORMALE 8.00 - 39.00 U/L GGT: 6 VALORI NORMALE 8.00 - 78.00 U/L In conditiile in care eu sunt operata si mi-a fost extirpata vezica biliara si de vreo 2 luni jumate am descoperit sub brat un ganglion care sa inflamat si are in jur de 13 mm,... [continuare]

Urgent va rog

Categoria: Comunitate

Am facut un CT. Rezultatul era: exista suspiciunea a unei ingrosari parietale pe conturul posterior al antrului gastric..Se recomanda consult gastro enterologic...Am fost si la sectia gastro.Rezultatul endoscopiei digestive este gastrita antrala. Daca bine stiu stomacul are 4 straturi...daca ingrosarea este pe partea posterioara al antrului gastric avea cum sa vada medicul care m a examinat cu endoscopul?...eu zic ca nu...ar fii trebuit sa/mi perforeze stomacul ca sa ajunga la locul potrivit...sau nu? Mi e teama de cancerul gastric antral. Am citit pe mai multe site-uri ca CT este mai sigur decat endoscopia. Gastroenterologul care m a examinat nici nu s a uitat la CT. CT ul am facut fiindca am vomat de mai multe ori, sunt obosita aproape tot timpul, cateodata sunt constipata, cateodata am diaree, ma balonez, ..si cred ca am observat sange in scaun *maro. Rezultat hematologie: VSH crescut: 15, MCH crescut: 31.3, Bazofile 0.109, Neutrofile 71,2 la suta, Leucocite: 11.1,... [continuare]

Pagina 1 din 2 (40 rezultate)