Hemoglobina mica

Intrebare postata de o stea cu 9 ani in urma - 11 raspunsuri MExista raspuns de la medic
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Deficiente minerale si vitamine Anemia asociata cu prematuritatea Intoxicatia cu fier Sideroza superficiala

Am facut zilele trecute un set de analize,si mi-au iesit foarte mici valorile.HGB-8.8;hematocritul29.7;volumul eritrocitar mediu 64,;MCH 19;MCHC 29.6;RDW-CV 19; DOAR MONOCITE 14.2 SUNT PESTE LIMITA NORMALA..Medicul de fam este in concediu.Nu am inceput nici-un tratament.As dori sa stiu ce fel de alimente ar trebui sa consum....Nu mananc deloc carne rosie.Asta ar fi problema?Acum 2 ani eram insarcinata si mi-au iesit la fel de mici analizele.Domnule DR Ionescu,puteti sa-mi spuneti si parerea dumneavoastra?

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (11)

Valorile pe care le-ati trecut sunt cele ale unei anemii importante.Ar trebui sa faceti o electroforeza de hemoglobina si o sideremie.Ca si masuri igieno-dietetice sa aveti o dieta bogata in carne rosie in special ficat alaturi de fructe si legume (fasole ,spanac,etc..).Tratamentul se face cu preparate din fier plus vitamina C pentru fixarea Fe in organism.Este important totusi sa gasiti cauza anemiei care poate fi alimentara prin lipsa de aport sau secundara unor afectiuni respectiv pierderi de sange (de ex.:menstruatii abvundente,cauze digestive-ulcer gastric/duodenal,hemoroizi,etc)
Dr.Catinca Frusina

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Deficiente minerale si vitamine.

Inscrie-te aici!
o stea (cu 9 ani in urma)

Va multumesc pentru raspuns.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionescu (cu 9 ani in urma)

Mai intai cateva lucruri bune de stiut.

Fierul dat in alopatie nu face nimic bun, ci numai rau. Daca gasiti vreun pacient care sa fie vindecat
sau ameliorat substantial dupa ce a luat fier sa-mi arati si mie. Forumurile medicale sunt pline
de anemici care au fost si raman anemici desi iau sau au luat o gramada de fier alopat si alte minerale si vitamine.
Faptul ca fierul lipseste din sange, nu inseamna ca lipseste din mancare ci numai ca nu poate fi asimilat.
Iar acest lucru nu se poate schimba turnand si mai mult fier in intestine, care este in plus
un fier anorganic, neasimilabil si care produce intoxicatie cu fier.

Problema la anemie este o dereglare metabolica care nu se poate vindeca si nici macar ameliora asa cum se face
in medicina de sute de ani. Aceasta dereglare se poate trata numai cu ceva capabil sa duca la reglarea
metabolismului la nivelele unde este dereglat acesta.

Acest lucru se poate face cu homeopatia. In homeopatie exista remedii vindecatoare si paliative.
De exemplu la anemie cauzata din lipsa de fier IN SANGE, in homeopatie se foloseste paliativ
Ferrum metallicum sau Ferrum phosphoricum, asa cum puteti citi in orice carte.
Acest fier dat in doze infinitezimale (sa zicem Ferrum phosphoricum CH7) este in stare, spre deosebire de dozele imense,
date de alopati sa regleze - macar temporar - asimilarea mai buna a lui din mancare, caci exista destul in mancare.
Daca Nu ar exista fier in mancare toti ar fi anemici !

Insa cauza anemiei nu se poate vindeca decat f. rar cu acest remediu si des trebuie folosite de fapt alte remedii,
de exemplul remediul constitutional gasit de medic. In afara de lipsa de fier mai exista si intoxciatii
cu mangan, care este pus in ingrasameinte. Manganul si fierul sunt similare si cand exista exces de Mangan
in organism, atunci este substituit fierul. La anemii se foloseste de aceea si remediul homeopat din mangan.

Foarte multi oameni sunt constitutional Natrium muriaticum si cei mai multi oameni sunt afectati negativ
de consumul de "sare rafinata". Aceasta "sare" nu mai este sare ci Natrium muriaticum - adica clorura de sodiu pura si
aceasta substanta are un efect si mai negativ la cei care sunt constitutional Natrium muriaticum - adica cei
care prezinta simptomele tipice ale acestui remediu homeopat.

Iar unul din cele mai eficinete si des folosite remedii la anemie este tocmai remediul homeopat
Natrium muriaticum, caci este un remediu care are rezonanta la sange.
Cititi in internet despre simptomele prezente la Natrium muriaticum.

Cumparati in orice caz sare de mare neiodata de la un plafar caci sarea rafinata si iodata este boala p***aata pt. oricine, cu atat mai mult pt. anemici
iar sarea pe care o aveti in casa aruncati-o la gunoi.

Hemoglobina are de a face si cu organul care produce de fapt sangele: splina (medicina inca nu stie acest lucru si crede ca splina este cimitirul globulelor rosii, insa in medicina veterinara se stie ca la splina produce sange - si la toate animalele si la om este la fel).

Exista un remediu homeopat al splinei si care este foarte eficient si repara daunele splinei si fiindca splina este organul care produce globulele rosii de sange si le electrifiaza (cand splina este indepartata rolul acesta il preia alt organ, insa cu imunitatea acelui pacient s-a terminat). Este evident ca daune (necunoscute) ale splinei au un mare efect asupra calitatii sangelui.

Splina este un organ ignorat aproape complet de medicina moderna iar in medicina chinezeasca este considerat cel mai important organ dupa inima.
Si pe drept daca ne gandim cat de important este sangele. Splina produce si caldura de care are nevoie corpul si mai ales stomacul pt. a putea digera mancarea si splinei i se poate dauna printre altele prin consumul de bauturi reci. Cine bea rece isi distruge splina si face si boli la stomac.

Remediu splinei se numeste Ceanothus si se foloseste des in dilutia CH5-CH7. Cateva doze din acest remediu fac minuni la toti cei care au dureri la splina, splina umflata
si afectiuni la splina. Este un remediu atat de simplu de folosit si eficent incat nu
trebuie stiut decat ca exista probleme cu splina pt. a putea fi indicat.

Ca orice remediu homeopat trebuie sa se stie cat, cum si cat timp se ia.
Acest remediu este un remediu efectiv si la boli de sange, leucemie, anemie si tot ce este legat de afectiuni ale sangelui, atata vreme cat boala este cauzata de afectiuni ale splinei.
Orice medic poate sa invete sa foloseasca acest remediu simplu de folosit ca si aspirina.

In cazul anemiei singura solutie utila este folosirea homeopatiei si a remediilor naturiste.
Tratamentele alopate distrug si mai rau acesti bolnavii si duc des la sideroza si anemie cronica.

Ce pot sa va zic recomand dvoastra este sa mancati mai des ficat de pasare de tara sau de miel si sfecla rosie fiarta.
Mergeti la un medic homeopat bun, tratati-va splina si tratati-va constitutional, intrebati-l si de folosirea remediului Ferrum phosphoricum ca remediu paliativ.
De Ceanothus pt. sange homeopatia nu stie inca, caci nici homeopatia nu stie ca sangele este produs de splina (caci anatomia invatata doar toti la aceleasi facultati).
Numai bine

Te-a ajutat acest raspuns? + 1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
angy.h (cu 9 ani in urma)

Va multumesc pt raspuns.Folosesc sare de mare de vreo 2 ani dar e iodata.probabil nu este destul de naturala, ca cea neiodata,dar iau si supliment de iod pt glanda tiroida.am gusa gr1.si m-am ganit ca ar fi mai buna.Imi puteti recomanda un medic homeopat bun,in Cluj s-au Alba?Va multumesc.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Melinda (cu 8 ani in urma)

Dr. Nitu Simona- medic homeopat, Cluj Napoca. Gasiti pe internet numarul de telefon de la cabinetul dansei.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ioana (cu 8 ani in urma)

unde gasesc aceste produse ceanothus-ch5-ch7,ferrum phosphoricem.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
tim alice (cu 6 ani in urma)

Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu numele unui medic homeopat bun in timisoara, care sa consulte cu timp si rabdare, a. i. sa avem si rezultate, nu doar timp pierdut asteptand ca nu stiu ce remediu sa-si faca treaba si degeaba... se intampla de 2 ani, cu diversi homeopati din tm... Multumesc frumos.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mad.alice (cu 5 ani in urma)

Am facut analiza de sange,hlg completa si analizele au iesit în felul urmator,le scriu care sunt ingrosate cu negru: Mid#*0,6 adica e peste normal cu unu normal era 0,2-0,5
Lymph%*32,5 tot asa e plus.normale ar fi 30,0-32,0/%
Mid%*7,3 normale ar fi 4,0-6,0/%
Gran%*60,2 normale ar fi 55,0-60,0/%
HGB*12,6 normal ar fi 13,0-17,0/g/d
MPV*13,3 normal ar fi 7,0-11,0/fL
Imi puteti spune si mie ce inseamna va rog frumos?

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mocanu Silvica (cu 5 ani in urma)

Buna ziua,

Am facut analize zilele trecute si am urmatoarele rezultate:
Nr eritrocite - 6.40
Hemoglobina -12.90g /dL
Hematocrit -38.5 %
Volum eritocitar mediu -60.20 fl
Hemoglobina eritrocitara medie -20.20 pg
Latimea distributiei eritocitare 34.90 fl
Latimea distributiei eritrocitare(%) -18
Volum mediu trombocitar -11.60 fl
Latimea disributie trombocitare 14.6 fl
Uree 54 mg/dL
Colesterol 199 mg/dL
Cu recomandare a repeta hemoleucograma, sideremia uree, sumar de urina,ionograma
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, caci sunt foarte speriat.
Sunt de profesie conducator auto si ma tem sa nu fiu respins din cauza acestor analize sub si peste limita.
In speranta ca voi primi un raspuns, va multumesc anticipat.
Cu stima,
Silviu Mocanu

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina (cu 5 ani in urma)

buna seara.Am si eu o intrebare.Fetita mea de 3 ani jumate are hemoglobina 8,9,I-am dat o luna fier si acum trebuie sa ii dau 10 zile de osteocare la recomandarea medicului pediatru.este cev agrav,ce risp***ai sunt?multumesc

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Veronica (cu 4 ani in urma)

Multumiri!

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.