analiza hdl colesterol

Kit pentru colesterol total si hdl colesterol

Categoria: Produse medicale

CholesTrak - Test pentru Colesterol Total determina nivelul de colesterol din singe intr-un interval scurt de timp (12 min) fara a fi nevoie de un laborator de analize medicale. Este un kit de unica folosinta, usor de folosit, care va arata daca aveti un nivel normal de colesterol SAU trebuie sa consultati un medic pentru ca nivelul dvs. de colesterol este ridicat. Pachetul CHOLESTRAK contine: 1. Un test de unica folosinta pentru Colesterol Total 2. Un dispozitiv steril de intepare 3. Un tabel de interpretare a rezultatelor 4. Manual de utilizare Perioada de valabilitate Octombrie 2010 CholesTrak - Test pentru HDL Colesterol este singurul dispozitiv neinvaziv aprobat de FDA, USA pentru folosirea la domiciliu. Determina nivelul de colesterol "bun" din singe intr-un interval scurt de timp (12 min) fara a fi nevoie de un laborator de analize medicale. Este un kit de unica folosinta, usor de folosit, care va arata daca aveti un nivel normal de HDL colesterol SAU trebuie sa consultati un medic... [continuare]

Kit pentru hdl colesterol

Categoria: Produse medicale

CholesTrak - Test pentru HDL Colesterol este singurul dispozitiv neinvaziv aprobat de FDA, USA pentru folosirea la domiciliu. Determina nivelul de colesterol "bun" din singe intr-un interval scurt de timp (12 min) fara a fi nevoie de un laborator de analize medicale. Este un kit de unica folosinta, usor de folosit, care va arata daca aveti un nivel normal de HDL colesterol SAU trebuie sa consultati un medic pentru ca nivelul dvs. de colesterol este scazut. Pachetul CHOLESTRAK contine: 1. Un test de unica folosinta pentru HDL Colesterol 2. Un dispozitiv steril de intepare 3. Un tabel de interpretare a rezultatelor 4. Manual de utilizare Perioada de valabilitate Iulie 2010 Producator : AccuTech,LLC USA www.accutech-llc.com [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

As avea o rugaminte la unul dintre medicii dvs .care ar putea sa-mi interpreteze si mie cateva analize ..HDL Colesterol (numai in HTA) este de 160 . LDL Colesterol (numai in HTA)este de 37. Colesterol total 215 .trigliceride 113 si glucoza 101 . VA MULTUMESC PENTRU AJUTOR [continuare]

Rog un medic cardiolog sa imi citeasca/traduca analizele!

Categoria: Comunitate

este vorba de : M, 52ani (dat fiind faptul ca analizele sunt facute in Spania,le voi posta in limba spaniola) Glucosa serum 169mg/dl Urea serum 50mg/dl Creatina serum 0.81mg/dl Urat serum 7.9mg/dl Colesterol serum 236mg/dl HDL colesterol serum 30mg/dl LDL colesterol serum(directe) 52mg/dl Triglicerid serum 1322mg/dl GOT/AST serum 22U/L GGT serum 35U/L Sodi serum 136,5 mmol/L Potassi serum 4,11 mmol/L GLICOHEMOGLOBINA HbA1c Cromatografia de intercanvi ionic 7,4% HbA1c Cromatografia de intercanvi ionic 57 mmol/mol Astept un rasp de specialitate,multumesc. [continuare]

Colesterol si trigliceride valoare inalta

Categoria: Comunitate

la analize mi-au iesit urmatoarele valori: -trigliceride 178 -colesterol total 220 -HDL colesterol 42 as dori sa stiu,care ar fi valorile normale,si tratament in acest caz.multumesc. [continuare]

Colesterol

Categoria: Comunitate

va rog frumos daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare. un colesterol seric total de 200mg/dl trigliceride serice 108mg/dl un hdl colesterol de 33,30mg/dl si un ldl colesterol de 145,10mg/dl daca este bine sau rau si ce trebuie facut sau cum pot controla hdl-ul sa revina la limitele lui normale .va multumesc si astept raspuns [continuare]

Diabet hdl

Categoria: Comunitate

As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema: am diabet cu glicemia cuprinsa intre 120-140,si la ultimele analize HDL a fost 38 apoi 34 si ultima de 32 si asta intr-o perioada de 3 luni. Iau Siofor 850 de 3 ori pe zi si tin dieta. As vrea sa stiu de ce mi-a scazut hdl in timp ce colesterolul si LDL sant in limite normale. Va multumesc [continuare]

Analize medicale

Categoria: Produse medicale

ANALIZA PRET RON ACE (Antigenul Carcino Embrionar) 45 Acid Delta-Amino Levulinic (urina 24h) 85 Acid Hipuric (urina 24h) 50 Acid Homovanilic (urina 24h) 60 Acid uric 7.5 Acid Vanil Mandelic (AVM) 60 ACTH (Hormon Adrenocorticotrop) 45 Adenovirus serologie/coproantigen 85 AFP (Alfafetoproteina) ser/lichid amniotic 50 Albumina ser/lichid cefalorahidian 15 Aldosteron ser/urina 24h 155 Alfa 1-Antitripsina 45 Alfa 2-Macroglobulina 45 Amilaza ser/lichid punctie/urina proaspata 9.0 ANCA 80 Androstendion 85 Angiotensinconvertaza* 110 Anticoagulant lupic 75 Anticorpi Anti Acid Fosfatidic 35 Anticorpi Anti ADN Nativ (Dublu Catenar) 55 Anticorpi Anti Anexina V IgG 65 Anticorpi Anti Anexina V IgM 65 Anticorpi Anti Insule Pancreatice 115 Anticorpi Anti Insulina Umana 85 Anticorpi Anti Leptospira 85 Anticorpi Anti MCV 100 Anticorpi Anti Membrana bazala Glomerulara 85 Anticorpi Anti Microzomiali Tiroidieni (Anti TPO) 50 Anticorpi Anti Mitocondrii 225 Anticorpi Anti... [continuare]

Tgp marit,colesterol rau marit,trigliceride foarte marite

Categoria: Comunitate

TGP (ALT) este 45.41 (valori normale 0-42/UI/I ) Trigliceride este 217.07 (valori normale 50-150 /mg/dl) Colesterol seric total este 226.01 (valori normale 120-220 /mg/dl) HDL-Colesterol este 45.80(valori normale 55-135/mg/dl) Glicemie este 98.42(valori normale 65-115/mg/dl) LDL-Colesterol este 124.80(valori normale 50-150/mg/dl) *Ag HBs (ACCES) este negativ(0-0.9 S/CO-Negativ)(0.9-1.0 S/CO-Echivoc)(>1.0 S/CO-Pozitiv) Anti HCV este negativ ALPHA 1 este 5.2+(val.normale 2.0 - 5.0) BETA este 14.4+ (val.normale 9.0 - 13.0) Raport Albumine/globuline 1.17 Proteine totale este 7.3(valori normale 6.7 - 8.5 ) ACESTE SUNT ANALIZELE SOTULUI MEU,VARSTA 39 ANI.VA ROG SA-MI SPUNETI DESPRE CE BOALA POATE FI VORBA?ARE PROBLEME GRAVE CU FICATUL?VA MULTUMESC FOARTE MULT! [continuare]

Analize

Categoria: Comunitate

Buna ziua am facut niste analize si mi a iesit hdl colesterol-68 ,ldl colesterol-152 , tgo-43 ,tgp-111''uree ser -46restul sunt bune Ce trebuie sa fac si de ce boala sufar .va multumesc . Ioana 38 ani [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

monocite+bazofile+eozinofile =7.7 % ;volum eritrocitar mediu=83fL ;concentratie medie Hb./eritrocit =35.8 g/dL; largimea distributiei trombocitare(%)39.2;TGP(ALT)=54U/L;colesterol total =252mg/dL;HDL colesterol=59 mg/dL;LDL colesterol =171 mg/dL;restul analizelor sunt in limite normale .Ma puteti ajuta cu cateva explicatii ce as putea avea? [continuare]

Analize pentru depistarea cancerului

Categoria: Comunitate

Buna ziua, As dori sa stiu cam cat costa (aproximativ) toate analizele pe care mi le-ati recomandat pentru mama mea cu privire la intrebarea pe care am adresat-o cu o luna in urma: ''''''''Buna seara, M-ar interesa, daca se poate, sa stiu ce teste sunt necesare pentru depistarea cancerului de orice tip. As dori sa stiu petru ca am matuse care au fost depistate cu cancer (de san, intestine, ficat ) si as dori ca mama mea sa faca toate testele necesare pentru depistarea cancerului. Multumesc,'''''''' si raspunsul pe care l-am primit din partea doamnei Adrienne: ''''''''Daca matusile au probleme,nu este obligatoriu ca si mama ta sa faca aceleasi boli. Markerii tumorali sunt eficienti in stadiile avansate de cancer si in urmarirea eficientei tratamentului, dupa interventiile chirurgicale. Chiar daca se fac aceste determinari,rezulatele trebuiesc coroborate si cu alte analize din sange. Pentru linistea ta, primul pas ar trebui sa faca o serie de analize de evaluare a... [continuare]

Crestere hdl mic

Categoria: Comunitate

SOTUL MEU (57 ANI) ARE DOUA STENTURI (2002-2005) , HCV DESCOPERIT RECENT , TRATAMENT CU SORTIS 10MG; ASPENTER 75MG; ANALIZE RECENTE : COLESTEROL TOTAL 130; HDL 32; LDL 86; TRIGLICERIDE 120; TGO SI TGP MARITE AM CITIT RECENT DESPRE KRILL OIL (CRESTE HDL, SCADE LDL)AR PUTEA INLOCUI SORTISUL (TOXIC PTR FICAT) CU KRILL OIL DACA IA ASPENTER? PRINTRE CONTRAINDICATII SE AFLA SI ANTICOAGULANTELE - DOAR CU ACORDUL MEDICULUI. VA MULTUMESC ANTICIPAT RODICA DIN BISTRITA [continuare]

Scadere colesterol

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Sex Feminin Varsta 57 ani Analizele sunt: Colesterol total=241 mg/100 ml HDL colesterol=38 mg/100ml LDL colesterol direct=169 mg/100ml trigliceridfe=155 mg/100ml glicemie=91 mg/100 ml Cum se poate trata ? Exista tratament nemedicamentos? [continuare]

Analize

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Mi-am facut analizele de rutina si mi-a iesit asa : HDL colesterol 67mg/100ml Colesterol Total 129mg/100ml Creatina Serica 0,70mg/100ml Glicemie 93mg/100ml Trigliceride 35mg/100ml Sideremie 55ug/100ml STGP 84U/L Va rog ajutati-ma ce inseamna aceste valorii. [continuare]

Sezonul cald, momentul cel mai bun sa-ti reduci colesterolul!

Categoria: Articole

Generalitati Colesterolul este o forma de grasime de care organismul uman are nevoie in sinteza de celule. Dar colesterolul in exces in sange creste riscul pentru unele afectiuni cu impact major asupra sanatatii: infarctele miocardice, accidentele vasculare cerebrale, arteriopatiile obliterante ale membrelor, boli hepatice si pancreatice. Colesterolul provine din alimentele consumate si din sinteza lui de catre ficat. Ficatul este cel care sintetizeaza cea mai mare parte din colesterolul de care are nevoie organismul uman. - Nivelul adecvat de colesterol al adultului sanatos este de 200mg/dl, dar nivelul adecvat de colesterol al adultului care prezinta deja unele afectiuni (obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, etc.) este mai redus, si anume 180mg/dl. Tipurile de colesterol Colesterolul circula in organism legat de o proteina (proteina transportoare). Acest ansamblu de proteina-colesterol se numeste lipoproteina. Lipoproteinele pot fi fie cu densitate... [continuare]

Hipercolesterolemia - valoarea colesterolului crescuta

Categoria: Articole

Generalitati Colesterolul este un tip de grasime. Organismul uman are nevoie de acesta in mai multe scopuri, cum ar fi sinteza de celule. Dar colesterolul in exces in sange creste riscul pentru infarctele miocardice si accidentele vasculare cerebrale. Colesterol este procurat din alimentele consumate si din sinteza lui de catre ficat. Ficatul este cel cate sintetizeaza cea mai mare parte din colesterolul de care are nevoie organismul uman - nivelul sangvin de colesterol adecvat este de 200mg/dl - nivelul sangvin de colesterol la limita este intre 200-239 mg/dl - nivelul sangvin de colesterol crescut este peste 240 mg/dl. Tipurile de colesterol Colesterolul circula prin organism legat de o proteina (proteina transportoare). Acest ansamblu de proteina-colesterol se numeste lipoproteina. Lipoproteinele pot fi, fie cu densitate ridicata, fie cu densitate scazuta, in functie de cantitatea de proteina si grasime continuta. Lipoproteinele cu densitate scazuta (LDL, low... [continuare]

Importanta tipului de colesterol in bolile cardiace

Categoria: Comunitate

Va rog sa ma ajutati!Tatal meu in virsta de 56 ani si-a facut analizele si are:colest seric toatal=296;trigliceride=222.In rest toate analizele de singe sint bune.Este fumator,TA=120/80mmhg,activ,cu greutate normala si cu un regim alimentar sanatos.Va rog sa-mi spuneti ce medicamente poate sa ia pentru normalizarea colest si trigliceridelor.Va intreb pentru ca nu as vrea sa ia statine,nu am deloc incredere in ele.Sint medic de familie dar nu pot fi foarte obiectiva in privinta parintilor mei si deaceea va intreb pe dumneavoastra.Va multumesc! [continuare]

Colesterol scazut,va rog ajutor

Categoria: Comunitate

buna seara,as vrea sa stiu si eu daca easte o reala problema ceea ce mi sa intamplat mie.astazi am fost la analize si mi sa spus ca am colesterolul scazut,valorile normale ale sale fiind de 150- 200 mg / dL ,iar eu am 132 ,ideea este ca eu nu stiu daca este colesterolul total pentru ca nu scrie .anul trecut am efectuaat analize la sange si mi-a iesit colesterol total de 121 .In ziua in care am fost la analize am alergat dupa RATB,este oare posibil sa fi scazut din cauza asta?va rog sa-mi da-ti si mie un rasp.sunt disperata [continuare]

Colesterolul si trigliceridele

Categoria: Comunitate

elena piatra neamt.am 44 de ani si am colesterolul 293 mg si trigliceridele 212 mg.Ce pot face sa ajung la valori normale.va rog ajutati-ma. [continuare]

E mare colesterolul meu

Categoria: Comunitate

am colesterolul total 266 , LDL 168, AHDL 84, , CK MG - 26, APP- 11.9, INR 0.95, APTT 22.2 SI FIBRINOGEN 356 CALCIU IONIC LA LIMITA INFERIOARA SI MAGNEZIU. PREZINT TENSIUNE MICA 8 SAU 9 CU 6 SAU 7 , MA INTEAPA USOR INIMA SI AM PERIOADA IN CARE AM AMORTELI PE TOATA PARTEA STANGA CAP, MEMBRE PRECUM SI UN CARCEL IN TALPA STANGA . CELELALTE ANALIZE AU IESIT NORMAL. [continuare]

Analize

Categoria: Comunitate

Buna ziua, M-ar interesa sa stiu care este setul de analize de sange "de bun simt" ce il pot face pentru a putea depista anumite afectiuni ale rinichilor , ficatului , eventual tiroidei ? multumesc, Ana Liza [continuare]

Analize sange

Categoria: Comunitate

Buna ziua, am 40 ani, barbat, si mi-am facut analize la sange de rutina. Rezultatele au fost buna , singurele subliniate au fost colesterolul HDL = 53 mg/dl si LDL=126,8 mg/dl . Colesterolul total este 191 mg/dl iar valoarea trigliceridelor este 56 mg/dl. Imi puteti spune va rog ce inseamna cele 2 valori ale colesterolului subliniate? multumesc [continuare]

Rezultatul analizelor mele sunt.ok?

Categoria: Comunitate

trigliceridele marite 261.00 mg/dL si colesterol HDL 35.00???? [continuare]

Analize biochimice - analiza proteinelor sanguine (proteine totale, proteinograma, probe hepatice, fibrinogen)

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Mi-am facut de curand analizele si mi-a iesit creatinina prea mica. 0,50 fata de 0,6 - 1,3 care sunt valorile normale. Ce este de facut? Cu multumiri, Mara [continuare]

Colesterol si trigliceride cu valori mari

Categoria: Comunitate

Am colesterolul 309 mg/dl si trigliceridele 275 mg/dl. Am tinut regimul prescris de medic timp de 3 luni si nu da rezultate. Medicatia a constat in sinvacard 1 comprimat/zi. Ce ma sfatuiti ? [continuare]

Cum sa cresc colesterolul rau adica hdl

Categoria: Comunitate

AM FACUT ANALIZE SI REZULTATUL LA COLESTEROL HDL A FOST 30 Mg /100 ML,COLESTEROLUL TOTAL ESTE 153 MG/100 ML IAR COLESTEROLUL DIRECT ESTE DE 100MG/1OO ML SI VSH ESTE 15 mm la 1h ,leucocitele sunt 9970/mm3.Va rog sa-mi dati un raspuns si mie ce fac cu colesterolul ptr ca se spune ca sunt predispusa la infart.Am 43 ani ,1,63 inalt si 65 KG,SPECIFIC CA AM INSUFICIENTA TRICUSP SEVERITATE GR 1.CREDETI CA ESTE GRAV,MULTUMESC [continuare]

Mic dictionar de analize medicale, constante biologice (enzime, hormoni, substante organice, etc.)

Categoria: Articole

Acid vanil mandelic Acid Vanil Mandelic (AVM sau VMA)urinar - valori normale: 1.7-7.4 mg/24h. In neuroblastom sau ganglioneuroni prezinta valori mai mari de 10mg/24h. Intre 26-66 exista certitudine de feocromocitom. Aglutinine, aglutinogene Aglutininele - anticorpi prezenti in unele seruri, capabili sa aglutineze microorganismele sau globulele rosii ce contin aglutinogenul (un antigen) corespunzator. Grupele sanguine - reprezinta o categorie in care se situeaza fiecare persoana dupa varietatea aglutininelor din sange sau, care ii sunt proprii , fiecare categorie apartinand unui sistem bine definit. Sistemul clasic al grupelor sanguine eritrocitare (dependent de aglutininele situate pe globulele rosii) este sistemul ABO, ce cuprinde 4 grupe: - A (prezenta de aglutinogen A) - B (prezenta de aglutinogen B) - AB (ambele aglutinogene) - O (absenta aglutinogenelor). Alanin-amino-transferaza Alanin-amino-transferaza (glutam-oxalacetica) TGO, AST - transferare in forma... [continuare]

Ceaiul verde ajuta la scaderea colesterolului

Categoria: Diverse

Reuters Health anunta ca analiza unui nou studiu arata ca ceaiul verde, fie care este vorba de ceai sau capsule, aduce o contributie la scaderea colesterolului "rau". [continuare]

Campania becel 'ai grija de inima ta si a celor dragi!' verifica-ti colesterolul!

Categoria: Diverse

Margarina de noua generatie Becel desfasoara in luna septembrie, campania "Ai grija de inima ta! Iar daca tu esti bine, ai grija de inimile celor dragi!". Scopul campaniei este constientizarea pericolului pe care il reprezinta colesterolul marit pentru sanantatea inimii. [continuare]

Pagina 1 din 5 (143 rezultate)