×

Am gasit 2504 intrebari despre Diverse.

Buna ziua am si eu de mai mult de 6 luni bataturi in talpa piciorului la început a fost una dar pe parp***as au mai aparut 2 am incercat mai multe metode dar nu reusesc sa scap de ele am observat si...

Intrebare postata acum o zi de Utilizator11529270540.

Cred ca am un an de cand maseaua de minte din partea stanga de jos vrea sa isi faca aparitia.. ac***a cateva dureri la gingie... dar de cateva zile vad ca gingia a crapat si se face vazuta maseaua.....

Intrebare postata acum 3 zile de Utilizator11529091315.

-Urobilinogen Normal(3.4-17)
-Bilirubina Negativ
-Corpi cetonici 1+ 1.5 , negativ
-Eritrocite negativ
-Proteine negativ
-Nitriti negativ
-Leucocite negativ
-Glucoza urinara negativ...

Intrebare postata acum 2 saptamani de Utilizator11527604209.

daca puteti sa imi dati un raspuns va rog

Intrebare postata acum 3 saptamani de Utilizator21526997705.

De 2 zile folosesc supozitoare indometacin pt boala inflamatorie pelvina iar dupa ce le iau ma ustura e normal?

Intrebare postata acum 4 saptamani de Utilizator11526756529.

Buna seara! Ieri tatăl meu m-a sunat și mi a spus ca a simțit o durere in mâna ca un junghi apoi i-a amorțiți degetul mic după care a început sa ii amorțească și cel inelar. După ceva...

Intrebare postata acum 2 luni de MembruMobileApp311423.

Bună!Am 14 ani si am fost supraponderala.Am ajuns la 55 de kg si 1.61 mă simt bine si nu am rep***as la vreo metoda drastica.Nu am mai mancat dulciuri(tin sa precizez ca de la ele m-am ingrasat)...

Intrebare postata acum 2 luni de MembruMobileAppclaunicolespirache.

Am.doar 16 ani si.doresc sa fac dragoste cu iubitul.meu...dar am.unele intrebari.
1.ce trebuie sa stiu despre prima para cand se intampla?
2.cum va fii prima.data?
3.va p***age.sange.dupa...

Intrebare postata acum 2 luni de MembruMobileApp1522509246.

Am o fetita de 1 an si 3 luni ce s-a nascut cu dermoid limbic la ochiul drept. Pana in prezent a crescut concomitent cu cresterea ochiului. Cand as putea sa o operez si cat de riscanta e pt copil?...

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1521355312.

Am doi copii cu ihtioza...ar putea fi din cauza ca am folosit diclofenac crema in perioada sarcini pentru dureri de spate?

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1521325747.

Buna seara, in luna februarie copilul meu a contactat un virus gripal, manifestand 2 zile de febra mare - 39,5 - 40 dupa care si-a revenit insa a 4 a zi il dureau fff tare gambele si nu putea...

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1521066032.

De câteva zile am o durere ingrozitoare la o masea partea de jos dreapta. Sa unflat doar un pic. Chestia este ca iau amoxicilina 1g din sase in sase ore si ketonal. La inceput ma lasa durerea...

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1520979862.

Bună ziua am 46 de ani de puțin timp 2 săpt. Am senzație de greata după orice mancare , mai nou mă deranjează mirosurile de la mâncăruri. Sunt puțin stresata , emotiva de la servici ,...

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1515929865.

Bunicul meu avea o verisoara primara. Aceasta are o fiica care la randul ei are un baiat. Eu si cu respectivul baiat ce fel de rude suntem? Putem fi impreuna ?

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1519560834.

Eu cu verișoara mamei mele vrem sa ne căsătorim.Este LEGAL?
MULTUMESC anticipat.

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileAppRmarian646.

Buna ziua, astăzi in urma unor usturimi și discomfort la urinat cu puțin sânge am făcut sumar urina: biochimie: leucocite (Esteraza granulocitara) 500/ul, proteine 75 mg/dl, hematii 250/ul;...

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1519228083.

Mi-am facut analizele de sange si nu au iesit prea bune... mă puteți ajuta va rog cu o interpretare?
RBC 7.03 (4.80 - 6.00)
HCT 46.8 (42.0 - 52.0)
MCV 67 (78 - 100)
MCH 20.5 (27 - 31)
MCHC...

Intrebare postata acum 3 luni de MembruMobileApp1515748932.

de ceva vreme am intepaturi in zona inimii iar mana stanga cu dureri in cot si mereu amortita ,,,,,ideea este ca de p***aand am facut un ekg intern , la locul de munca si mia iesit bradicardie...

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp1518795924.

Va rog frumos ajutați-mă am o problema la degetul mare de la picior in urma cu 4 luni am fost la un salon de manichiura pedichiura și o tipa de acolo ma atins la colț ca am avut foarte mari...

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp1518508073.

Buna bebe al meu are 1 luna si 2 saptamani si dupa ce ii dau sa paper vomitat imi spuneti ce sa ii fac

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp1518325794.
Pag 1 din 126

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, firma ActiveSoft, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin Sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.