×

Am gasit 2491 intrebari despre Diverse.

Buna ziua, astăzi in urma unor usturimi și discomfort la urinat cu puțin sânge am făcut sumar urina: biochimie: leucocite (Esteraza granulocitara) 500/ul, proteine 75 mg/dl, hematii 250/ul;...

Intrebare postata acum o zi de MembruMobileApp1519228083.

Mi-am facut analizele de sange si nu au iesit prea bune... mă puteți ajuta va rog cu o interpretare?
RBC 7.03 (4.80 - 6.00)
HCT 46.8 (42.0 - 52.0)
MCV 67 (78 - 100)
MCH 20.5 (27 - 31)
MCHC...

Intrebare postata acum 5 zile de MembruMobileApp1515748932.

de ceva vreme am intepaturi in zona inimii iar mana stanga cu dureri in cot si mereu amortita ,,,,,ideea este ca de p***aand am facut un ekg intern , la locul de munca si mia iesit bradicardie...

Intrebare postata acum 6 zile de MembruMobileApp1518795924.

Va rog frumos ajutați-mă am o problema la degetul mare de la picior in urma cu 4 luni am fost la un salon de manichiura pedichiura și o tipa de acolo ma atins la colț ca am avut foarte mari...

Intrebare postata acum o saptamana de MembruMobileApp1518508073.

Buna bebe al meu are 1 luna si 2 saptamani si dupa ce ii dau sa paper vomitat imi spuneti ce sa ii fac

Intrebare postata acum o saptamana de MembruMobileApp1518325794.

In urma cu 6 saptamani am cazut de pe schiuri (cu genunchiul drept rasucit interior), m-a durut pe moment, insa m-am mai dat pe schiuri de cateva ori ... ajunsa acasa seara am observat o mica...

Intrebare postata acum o saptamana de Vicky112.

Salut tuturor!
De 3 zile mă confrunt cu o stare ciudata de sănătate!
In urma unui act sexual, prezervativul s-a rup, am simțit imediat, nu a durat mai mult de 3 secunde.
Dupa 3 zile am avut...

Intrebare postata acum o saptamana de MembruMobileApp1518148482.

Urgent! Va rog sa nu radeti! Am vrut sa aprind lumina la bucatarie si s-a auzit "trosc" apoi p***aentul a fost intrerupt in toata casa. Nu merg nici prizele, deci NIMIC. Ai mei locuiesc la 7 km....

Intrebare postata acum 2 saptamani de Dollll.

Va rog sa ma ajutati,acum un an si ceva,la fotbal,am dat cap in cap cu un baiat si m am ales cu un cucui care nu s a retras!Ce trebuie sa fac?
Multumesc

Intrebare postata acum 4 saptamani de MembruMobileAppdenisenache.

De doua saptamani am o senzatie de greata constanta la orice tip de alcool sau mancare. Senzatia persista, rareori vomit. Alte simptome dureri sai discomfort nu exista. Sunt si fumator apox 1...

Intrebare postata acum 4 saptamani de MembruMobileApp1516790247.

Buna. In fiecare dimineata de cum m trezesc am un nod in gat, tusesc din cind in cind, in schimb am opinteli fara a fi urmate de voma. Am consultat medicul ORL care mi-a spus ca e din cauza...

Intrebare postata acum 4 saptamani de MembruMobileApp1516775007.

In urma unei radiografii pulmonare mi s-a pus diagnosticul: "discretă accentuare interstițială infrahilar bilateral; cord aortă mediastin în limite normale.

Intrebare postata acum o luna de MembruMobileApp1516124790.

Mi-am facut analizele de sange si nu au iesit prea bune... mă puteți ajuta va rog cu o interpretare?
RBC 7.03 (4.80 - 6.00)
HCT 46.8 (42.0 - 52.0)
MCV 67 (78 - 100)
MCH 20.5 (27 - 31)
MCHC...

Intrebare postata acum o luna de MembruMobileApp1515748932.

Am noduli la sâni și ovare polichistice de aproape 7-8 ani însă de vreo doi ani încerc sa fac un bebe și nu reușesc? Am fost la ginecolog am luat tratament pt ovare și sâni, acum ma...

Intrebare postata acum o luna de MembruMobileApp1515278901.

Vreau sa ma operez de varice știți cumva cat ma costă?

Intrebare postata acum o luna de MembruMobileApp1515277667.

Buna ziua. Ma numesc Mihai si am 33 ani .Sper sa ma ajute cineva pana sa ajung la medic. De vreo 10 zile am aproape permanent senzatie de greata insa fara voma. Nu pot manca mai nimic fara sa mi se...

Intrebare postata acum o luna de MembruMobileApp1515244108.

Buna am ,7 zile de cind iau miligest la rec ginecologului si miau iesit niste pete rosii micute gen cosuri unele au capatul alb...si nu stiu daca sa continui sau nu fiind o perioada...

Intrebare postata acum o luna de MembruMobileApp1514490248.

Acum ceva timp am cazut in mana si la cateva zile mi sa innegrit in zona bratului chiar deasupra cotului , mana nu sa rupt doar ca nu puteam sa o indrept din cauza durerii . dupa ce sa vindecat am...

Intrebare postata acum 2 luni de crystiano.

Am o durere intepatoare apasatoare ceva de genul am incercat la servici sa dazdoi o ladita din sarma nu foarte groasa si atunci simt durerea aceea este oare din cauza fumatului?

Intrebare postata acum 2 luni de MembruMobileApp1513602987.

Uneori am si o senzatie de greata.Nu ma doare decat simt acea apasare.In timpul noptii tot uneori in spate ,pe partea dreapta parca am in petic cald .nu stiu daca o fi vreo legatura.Am analize f....

Intrebare postata acum 2 luni de MembruMobileApp1512737102.
Pag 1 din 125

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, firma ActiveSoft, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin Sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK