tratament pentru hepatita b

Am hepatita b si d

Categoria: Comunitate

Buna ziua! Ma numesc Mirela, am 25 de ani si vreau sa stiu stare mea de sanatate in situatia in care viremia B este nedetectabila, iar pentru D 54.000 copii/ml, fara hepato sau splenomegalie si ce TRATAMENT AR TREBUI SA URMEZ. Multumesc anticipat! [continuare]

Hepatita b

Categoria: Comunitate

Buna ziua!In luna februarie a acestui an mi-am facut un control si mi-a iesit ca am virusul hepatic b iar la biochimie mi-a iesit.TGO-28 TGP-27.Medicul mi-a recomandat sa iau hepatoprotect,sa nu consum alcool si cat mai putine grasimi, si la 6 luni sa imi refac analizele.Luna trecuta mi-am refacut analizele la un cabinet particular iar transaminazele au iesit TGO-29 TGP-20 IAR ANTIGEN HBs cantitativ 3560,78.Ce as putea face mai departe ce tratament sa iau in continuare,am sanse sa scap de virus si cat de strict trebuie tinut regimu?VA MULTUMESC MULT. [continuare]

Complicatii ciroza hepatica

Categoria: Comunitate

Buna ziua.Tatal meu are ciroza hepatica decompensata cu virus B si virus D,a facut toate investigatiile posibile .In ultimele 5 luni a inceput aiba complicatii : ascita ,icter ,encefalopatie ...si altele .A fost internat la 3 spitale si nimeni nu ne mai da nici o sansa . Boala este foarte avansata.Nu mai are putere nici sa se ridice din pat . Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns . Nu vreau sa stiu ca nu va mai fi intre noi . astept raspunsul dumneavoastra [continuare]

Am sau nu hepatita?:(

Categoria: Comunitate

Buna Ziua! Am un fiu care nu are nicio problema, dar de la un timp lumina ochilor este galbena(precizez ca sta tarziu pana la 1-2 noaptea la televizor si calculator) si il doare in partea dreapta dupa aceea se muta in partea stanga durerea cand alearga.Am auzit ca daca are lumina ochilor este bolnav de hepatita,se poate sa aiba hepatita?Si ce tratamente sa urmeze pt a nu mai avea lumina ochilor galbena?va multumesc pentru ajutor. [continuare]

Tratament fiere si steatoza

Categoria: Comunitate

Buna ziua ,am si eu o rugaminte,am facut eco si am steatoza hepatica si fierea pe dinauntru cu grasime,mi s-a indicat operatia,altfel cica pot face pancreatita.Ce tratament pot lua?medicul nu mi-a dat nici un tratament,decat mi-a spus sa ma operez, mentionez ca ma si colesterolul si trigliceridele mari multumesc [continuare]

Tratament ficat

Categoria: Comunitate

In urma unei ecografii am urmatorul rezultat:ficat-dimensiuni usor crescute(LHD=159mm),steatozic,omogen.As dori un tratament naturist sau medicamentos ,pe langa regimul alimentar.Va multumesc [continuare]

Hepatita b cronica

Categoria: Comunitate

Exista posibilitatea ca virusul Hepatic B sa devina inactiv, adica sa nu-l mai poti transmite? Cum se poate face asta, prin interferon sau ce tratamente? Stiu ca nu te mai poti vindeca, adica virusul il ai in sange si intotdeauna o sa-ti apara la analize. Dar am auzit ca exista posibilitatea sa te ''vindeci", adica sa devina inactiv virusul hepatic sa nu-l mai transmiti prin fluidele organismului. Rog un raspuns din partea unui specialist. Multumesc anticipat. [continuare]

Hepatita

Categoria: Comunitate

buna seara! domnule doctor,am o fata de 30 ani care are hepatita b,de 6 ani .fara sa ia nici o medicatie ,acum o saptamana si-a facut analizele pe care vi le scriu si la care asi dori o lamurire.HEMOLEUCOGRAMA; HGB 11,2HCT 34,1,MCH,cantHGB medie, 26,2,colesterol,seric total223 SIDEREMIE4,0 TGP 34,ASTEA SANT CELE CARE NU CORESPUND INDECELUI DE REFERINTA HEPATITA B INCARCATURA VIRALA copi /ml ..>989400000 ADN VHB nedetectabil,Metoda C OBAS TaqMan,HBV ROCHE-limita detectie20IU /ML9(117copii /ml) factor conversie copii/ml=UI/ML x5,82, v-asi ruga sa ma lamuriti cat de grav este si ce ar putea face avand in vedere ca nu este asigurata medical,Are o fetita de 4 ani ,la nastere i s-a facut vaccinul anti hepatic ,exista risc de infectare la copil?cu stima si multumiri !. [continuare]

Suspect hepatita sau doar purtator?

Categoria: Comunitate

Buna ziua! in urma cu 2 ani dupa o donatie de sange am facut analizele iar in urma acestora mi-a iesit virusul hepatitei b pozitiv.am urmat 6 luni tratament cu sargenor foile si essentiale forte n,dupa care am repatat analizele si tot la fel mi-a iesit:ag hbs pozitiv,iat tgp 50 si tgo 48.medicul mi-a zis sa stau linistita ca sunt "purtatoare "sanatoasa.sapt trcuta mi-am facut analizele.tgo:37 iar tgp 42.ce sa fac?tin un regim dar nu f strict.iar hepatoprotectoare am luat aproape tot timpul de la depistarea hepatitei.va rog mult sa imi spuneti parerea dvs.e posibil sa fiu doar purtatoare?si ce este de facut in continuare? va multumesc! [continuare]

Steatoza hepatica nutritiva

Categoria: Comunitate

avand dureri in jurul ficatului am fost diagnosticat cu 5 luni in urma cu steatoza hepatica nutritiva am urmat urmatorul tratament ; ursofalk,rowachol,moyilim,controloc,sortis,lagosa, dupa o luna jumate am inceput sa ma simt mai bine pina in jurul lunii a patra dar in luna cincea au aparut durerile la loc,sunt foarte derutat.ce este de facut? [continuare]

Steatoza hepatica nutritionala

Categoria: Comunitate

de 5 luni fac tratament ptr steatoza hepatica nutritionala degeaba tot nu am scapat de dureri in zona ficatului ,de 2 saptamani beau ceai de anghinare ca medicamente iau hepato protect si omega3 si se simte cum ma lasa durerile.astept un raspuns.va multumesc [continuare]

Hepatita b

Categoria: Comunitate

buna seara,m-am culcat cu iubitu meu neprotejat...dupa 2 luni am aflat de la o fosta asistenta ca ar avea hepatita cronica cu virus b.dupa cat timp imi va iesi mie in sange daca am luat sau nu?el nu este in tara si imi zice ca nu are nimic...imi e frica,trebuie sa ne casatorin in febroarie,imi e frica sa nu ma fi inselat si sa fi luat atunci si de aceea sa-mi ascunda! multumesc [continuare]

Hepatita c

Categoria: Comunitate

Ma numesc Eduard am 48 ani si am contactat hepatita c in 2010. Rezultatele analizelor medicale pt. dosar: viremia :7662325Ul/mL, TBIL :0.52mg/dL,TGL :60,Scor Metaviral :A2;F2 ; Diagnostic Hepatita C-P.B.H ( nu stiu ce inseamna ). Am inceput tratamentul gratuit pe 01.05.2011 cu Peg. alfa 2B: 150micro g/s, Ribavirin :1.29/zi. Dupa 12 saptamani am avut viremia :488.708UI/ml si sa intrerupt tratamentul. La 22.08.2011 am avut TGP:60, TGO::40. Doctorul curant mi-a prescris Ursofalk( 3/zi) si Pentoxina retard 400mg(3/zi). La o luna mi-a iesit pe abdomen si spate o dermatita. Am fost la doctorul curant, diagnostic:dermatita alergica (posibil proteine animale) regim numai legume 5 zile si tratament Clorocalcin si Clorfeniramin, nici un efect; ma duc din nou intreb daca nu trbuie sa intrerup tratamentul sau sa fac analize, raspunsuri negative si ma trimite la dermatolog; diagnostic: dermatita alergica endogena, tratament: Ketof,Xyzal,Advantan.A doua zi era mai rau(mai accentuata dermatita).... [continuare]

Exista tratament?

Categoria: Comunitate

As dori sa stiu daca un psiholog poate VINDECA simptomele de colon iritabil, ulcer gastric hiperacid sau steatoza hepatica? Mai precis vreau sa stiu daca scaunele frecvente pot fi normalizate la 1 pe zi? Pentru mine este important sa stiu daca psihologul este cel care poate vindeca acest ceva deranjant pe care NU L-AM AVUT pana acum doi ani. Este uimitor cum medicii de familie te trimit la Psihiatrie pt colon iritabil si primesti un antidepresiv care genereaza diaree - lucru de care eu vreau sa scap...Apoi, iei niste medicamente gen motilium, 6/zi care duc la scaune cu sange: Credeti ca un psiholog ar putea sa-mi redea viata normala pe care am avut-o? daca da , La ce pret? [continuare]

Ciroza hepatica toxica

Categoria: Comunitate

In luna iulie al acestui an tatal meu (42 ani) a fost diagnosticat cu ciroza hepatica toxica+metabolica childa si obezitate grad II. A pastrat in secret totul si am descoperit din greseala in masina lui o scrisoare medicala si un buletin de analize medicale. In scrisoarea medicala a fost diagnosticat cu ciroza hepatica toxica+metabolica childa si obezitate grad II. ECO: hepatomegalie intens hiperreflectiv deficit, structura neomogena, colecist cu pereti grosi, abundent divizat declin partial sctucturat, RD fara modificari splenomegalie grad III , RS fara modificari EDS: E-scopie: varice esofagiene grad II G-scopie: gastriopatie portal hiperten forma severa D-scopie: D I + D II mucoasa intens hipermica In buletinul de analize medicale urmatoarele sunt rele: La hematologie RBC 4.19(4.2-6.0), MCV 101.7(78-94), MCH 33.4(26-32), PLT 92(165-340), RDW-SD 52.5(33-49), PCT 0.10(0.12-0.40), IG% 0.2(0-0), IG# 0.01(0-0) La biochimia sangelui TGP 46(5-41), TGO... [continuare]

Ciroza hepatica decompensata cu proces inlocuitor de spatiu

Categoria: Comunitate

Buna ziua! Tatal meu sufera de ciroza hepatica decompensata! va trimit biletul de externare de la spital si va rog sa ma lamuriti ce este de facut, in ce stadiu este, pt ca doctorul a zis ca e OK cu tratament! Mentionez inca de acum ca dupa iesirea din spital a efectuat EDS si colonoscopie si nu a fost gasit cu patologii tumorale!!Insa se simte rau, cu febra, varsaturi, dureri abdominale si inima!Exista posibilitatea sa fie totusi cancer cu metastaza pe langa ciroza(ma refer la formatiunea inlocuitoare de spatiu din ficat)? VA atasez si biletul: Pacient in varsta de 54 ani cunoscut cu ciroza hepatica se interneaza in clinica cu suspiciunea de hepatom. RMN (efectuat in Constanta) releva proces inlocuitor de spatiu hepatic segm VI aprox. 1.7 cm, ficat dismorfic de aspect cirotic, varice esofagiene si perigastrice, repermeabilzarea venei ombilicale, pancreas cu aspect normal varstei, splenomegalie 14.5 crn, rinichi, gl. Suprarenale de aspect normal , adenopatii celiace 1.8... [continuare]

Hepatita c

Categoria: Comunitate

buna ziua am 35 de ani nu beau nu fumez starea fizica normala. am hepatita c din 2003 am facut analize fibromax in feb 2011. viremie 466393 ui /ml fibrotest 0.18 tgo 38. am depus dosarul pentru tratament dar raspunsul e ca "f0 nu se trateaza." si sa fac fibroscane. In plus sufar de tulburari afective din adolescenta si doctorul mi-a spus sa vad un psiholog. ce sa fac? cand am dreptul sa primesc tratamentul? . mutumesc. [continuare]

Hepatita b

Categoria: Comunitate

Buna ziua , ma numesc Ciprian In urma unui control anual am fst depistat cu virusul hbs pozitiv , am facut o analiza pentru confirmare prin metoda E.L.I.S.A al carui rezultat a fost 3300um (valori de referinta >0,9), este alarmanta diferenta asa de mare ?Apoi am fst internat la Spitalul de boli infectioase unde mi-au facut iar un rand de analize din care am inteles doar ca nu am tulpina delta , si ca am steatoza gr1 ! mi-a dat liv 52 si lagosa si m-a trimis acasa ! Am 23 ani si sunt foarte speriat ce as putea sa fac ? [continuare]

Tratament antigiardia

Categoria: Comunitate

buna ziua! Am facut examenul coproparazitologic acum o luna si au fost gasiti chisti de giardia. Am facut tratament cu tinidazol acum 7 zile in doza unica (2g=4comprimateX500mg). Am simtit o ameliorare in urmatoarele doua zile, apoi simptomele au reaparut. Ar trebui sa repet tratamentul? Dupa cat timp? [continuare]

Limfom non-hodgkin + hepatita c

Categoria: Comunitate

De cand mama mea a primit aceste 2 diagnostice pe care nu sunt pregatita sa le accept inca, motiv pentru care in paralel cu aceasta documentare a mea febrila pe internet, voi solicita si parerea altor medici pe analizele deja facute, am ajuns si la homeopatie. As dori sa-mi recomandati un medic homeopat capabil (nu doar cu diploma), care sa ne poata prescrie un tratament paralel chimioterapiei si interferonului recomandate de medicii curanti. Sper ca de anul trecut, cand dl. Ionescu spunea ca nu exista asa ceva in Galati, sa se fi mutat totusi cineva cu experienta in acest domeniu, si acolo. Va multumesc anticipat pentru raspuns, Laura [continuare]

Vaccitn hepatita b

Categoria: Comunitate

Buna dimineata! Am facut prima vaccinare de hepatita anul trecut in septembrie si trebuia sa merg la a doua doza in decemtrie si am uitat, se mai poate face acum dupa 7-8 luni? Multumesc [continuare]

Hepatita a

Categoria: Comunitate

Buna ziua, am fost operata de piatra la fiere acum 3 ani. de atunci tot simt din cand in cand niste dureri nu foarte puternice sub hipocondrul drept, am fost la un cosult si mi sa spus ca ar fi un sindrom postcolecistectomic si mi sa dat un tratament. Totusi intrebarea mea ar fi alta, de curand am intrat in contact cu o persoana bolnava de hepatita virala, mai exact am baut dintr-un pahar al pers respective care fusese spalat cred, am aflat mai tarziu ca are hepatita virala. Daca eu am fost bolnava de hepatita A in trecut ce sanse am sa contactez hepatita pe care o are pers respectiva? Intreb deoarece in ultimul timp mi s-au intensificat durerile sub hipocondrul drept si as vrea sa stiu ce este de facut. Multumesc ! [continuare]

Epilepsia (cauze, simptome, tratament)

Categoria: Comunitate

mama mea are epilepsie decand avea35 ani acum are 55 si e tot bolnava..intr-adevar tratamentul amelioreaza boala dar nu o vindeca ...din pacate ..parerea mea e ca asa va fii toata viata ei ... poate ca pe langa boala epilepsia mai e si un blestem... [continuare]

Hepatita c cronica, virus activ

Categoria: Comunitate

Buna ziua ! va rog frumos sa ma faceti si pe mn sa inteleg odata pt totdeauna care este diferenta intre un virus activ si unul inactiv...si dc nu mi se da tratament la aceasta boala? ..abia m pot sa dorm noptile pt ca nu stiu la ce sa ma astept m concret.Mi s a spus k nu se m vindeca boala dar nu inteleg daca virusul este activ...si inteleg ca fiind activ el lucreaza in interiorul corpuilui si asta nu e bn..ar trebui sa fac un tratam ceea ce nu se intampla.Urmatoarea programare o am abia la anul in mai ,pana atunci Dumnezeu cu mila cu mine! Ar trebuii sa astept sa mi se agaraveze starea?ca apoi sa fac un tratament?in loc sa incerc sa stagnez starea asta de rau ce o am?!este f ciudat si nu inteleg!in capul meu sunt o mie si una de intrebari si in acelasi timp si raspunsuri dar nu stiu pe care sa le iau ca atare! Va multumesc si sper din suflet sa imi raspunda cineva ! P.S. am 25 ani si anul trecut in aug am fost depistata cu hepatita c cronica,am fac si biopsie la ficat! [continuare]

Tratament fiere

Categoria: Comunitate

buna seara. in urma unei ecografii mi s-a descoperit fierea foarte marita si plina cu "namol" si in plus o formatiune solida de 47mm la ficat. as dori sa aflu ce tratament medicamentos(in principiu) ar fi indicat pentru aceste probleme. este posibil ca fierea care nu functioneaza corect sa fie cauza problemei descoperite la ficat? va multumesc (am atasat si rezultatu ecografiei) [continuare]

Se poate vindeca vreodata hepatita c???

Categoria: Comunitate

Am Hepatita C de la varta de 12-13 ani.Atunci am descoperit in urma unui control medica.Am luat tratament Interferon 2 ani la rand.Imi puteti oferi un sfat??si mai am o problema:in urma cu 2 ani am observat ca incepe sa ini creasca fire de par pe spate si asta ma sperie imi puteti spune ce sa fac dac pot sa scap de acest par.vara mie rusine si sa merg la stand.astept raspuns.Multumesc! [continuare]

Se poate practica culturismul avand hepatita b

Categoria: Comunitate

practic de multi ani culturismul,pentru mine inseamna sanatate ,putere si multa energie .asta vara am descoperit ca am hepatita b,incarcatura virala 3164copiiadn hvb\\ml.doctora care a citit rezultatele analizelor ,a spus ca pot practica in continuare culturismul fara probleme dar sa acord mai multa odihna corpului,de obicei dorm 5,5 ore sau 6ore ,nu simt nevoia sa dorm mai mult.acum incerc sa dorm 1ora dupa amiaza dupa ce vin de la munca.ROG ,CINE ARE INFORMATII DESPRE LEGATURA INTRE CULTURISM SI HEPATITA B,SA _MI LASE UN MESAJ,MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR,MULTA SANATATE TUTUROR SI MULT NOROC .... [continuare]

Hepatita c

Categoria: Comunitate

Am o anemie secundara cu HGB foarte scazuta, in urma tratamentului cu Interferon si Ribavirina. As dori sa stiu daca exista si alte medicamente in loc de Neocormon 30000 UI (nu se mai acorda compensat), care sa aiba un efect similar. Am ameteli, ma simt foarte obosita, lipsita de vlaga, si mi-e teama sa ies din casa. Dar trebuie sa ma duc la serviciu, unde suntem foarte putini ... [continuare]

Hepatita b+d cu ciroza

Categoria: Comunitate

Buna Este vorba de mama mea care in 2004-2005 a fost diagnosticata cu virusul B. Vreau sa precizez ca in 17 09 2012 in urma analizelor TGO= 156,9 TGP =169,8 PLT=119 .tratamentul cu interferon nu ia fost accceptat din cauza ca vieremia era sub 100000(in 2009). Vreau sa mentionez ca dupa depistarea virusului nu s-a urmat un tratament cum era recomandat din cauza problemelor financiare, a mai luat essentiale forte si lagosa. Despre regimul alimentar nu tine un regim strict, are picioarele cu edeme(umflate),mai nou se plange ca nu paote dormi noaptea si are ameteli cand se ridica din pat. Recent am auzit de la cineva despre HEPAMERZ . Ce parere aveti despre HEPAMERZ? Sau ce medicament ar fi cel mai bun in situatia aceasta? Va Multumesc. [continuare]

Limfom nonhodkin concomitent cu hepatita c

Categoria: Comunitate

In febr 2011o bolnava de hepatita c a fost depistata cu limfom non-hodgkin cu celule B stadiul IV B.IN ANUL 2006 A URMAT TRATAMENT CU PEGASYS SI COPEGUS DAR TRATAMENTUL NU A DAT REZULTATE.Pe timpul tratamentului cu citostatice a facut din nou si tratament cu pegasys si copegus timp de 74 sapt.In prEzent se afla in tratament cu mabhtera si medicul hematolog a recomandat continuarea tratamentului cu pegasys. Va rog sa-mi spuneti cei care stiti care poate fi doza de pegasys in continuare si daca CNAS poate aproba gratuitate pentru pegasyys fiind boli asociate. Cu sincere multumiri! [continuare]

Pagina 9 din 34 (1000 rezultate)