noduli pe coardele vocale

Nodulii genitali sunt priculosi?

Din Comunitate

de ceva timp tot imi apar si dispar noduli in zona intima. arata ca niste cosuri dureroase si cu puroi. am fost la ginecolog si a zis ca sunt puncte de grasime, desi nu inteleg eu nu sunt grasa am 55 de kg . as avea nevoie de un sfat. cum sa fac sa nu mai reapara. [continuare]

Noduli in zona genitala

Din Comunitate

Am o problema cu care ma confrunt de cateva luni si de curand am fost la un medic ginecolog insa mi s-a parut ca nu a tratat cu prea mult interes problema mea.Pana ajung la urmatorul medic..as dori sa va cer ajutorul.pe labiile mari am niste formatiuni ca niste noduli sub piele,pe ambele labii,care variaza ca marime.nu sunt dureroase insa sunt jenante si pe una din labii formatiunea se aseamana parca cu un cos si uneori are puroi si se parge,se elimina secretia dupa care se formeaza din nou dupa ceva zile.in plus,de vreo 2 zile mi-a aparut si pe labia mica dreapta o formatiune noduloasa insa nu are aspect de cos cu puroi,mai degraba ca un cos sub piele.doamna ginecolog la care am fost mi-a recomandat deocamdata un tratament de 5 zile cu Augmentin 1g si spalaturi vaginale,tot 5 zile cu Tantum Rosa.Mi-a specificat ca daca nu reactionez la tratament o sa imi dea tratament injectabil insa nu mi-a dat prea multe detalii.sunt ingrijorata pentru ca nu stiu ce ar putea fi.v-as fi... [continuare]

Noduli pulmonari ulcerati

Din Comunitate

ce sunt noduli pulmonari ulcerati si daca se trateaza? [continuare]

Noduli tiroidiene si respiratie cu dificultate

Din Comunitate

Am 4 noduli la gat si nu pot respira obosesc foarte repede nu iau nici un tratament parca respir cu portia,am 35 de ani,va multumesc foarte mult pentru raspuns daca nu as locui in alta tara sigur as fi trecut pe la cabinetul dumneavoastra ,inca odata va multumesc! [continuare]

Noduli degete maini

Din Comunitate

Buna ziua! Mi-au aparut de circa 1 luna niste noduli mici sub piele, la inceput la baza unghiilor de la degetele de la maini, mici cam cat gamalia de la acul cu gamalie si multi la numar, ulterior s-au extins in zona dintre degetele mainilor si acum se extind si in interior in palma. Ma mananca foarte tare in contact cu apa, dar nu numai.In contact cu obiecte dure sunt destul de durerosi.Am rupt doi dintre ei, si s-a intins pe o zona mult mai mare, ca un fel de batatura destul de severa.Mentionez ca sunt situati doar la nivelul ambelor maini.Stie cineva ce poate fi? Multumesc! [continuare]

Tumorless-noduli la san

Din Comunitate

tumorless & digeston sunt bune pentru nodulii la san? [continuare]

Noduli tiroidieni

Din Comunitate

Nodulii tiroidieni pot afecta viata sexuala a barbatilor?Dar inlaturarea prin operatie a intregi glande tiroide? [continuare]

Noduli hepatici

Din Comunitate

Ce investigatii imi recomandati sa mai fac? Inca nu stiu exact ce am si ce e de facut. Scurt istoric 1 iulie 2010 - am suferit o interventie chirurgicala de urgenta ; cauza - tumora hepatica rupta, soc hemoragic (intraperitoneal cantitate mare de sange 2500ml) 1 iulie 2010 - buletinul de examen histopatologic - tumora = adenom hepatic ( adica tumora benigna / necanceroasa) - urmeaza in lunile august, septembrie, octombrie - ecografii si analize sange - rezultate normale, bune 10 ianuarie 2011 - ecografie - ficatul prezinta multiple hemangioame hepatice; multiple chisturi ovar drept; Se recomanda un control CT = computer tomograf 1 februarie 2011 - buletin de analiza computer-tomograf *concluzii CT - multiple procese inlocuitoare de spatiu intrahepatice ce nu au caractere CT de hemangioame ( am cerut detalii si, dna doctor ma trimite la RMN, nu da un diagnostic in scris , dar imi spune ca imagistica o trimit catre metastaza) - modificari perete... [continuare]

M-am trezit cu noduli in zona inghinala

Din Comunitate

M-am trezit cu noduli in zona inghinala, ce trebuie sa fac? [continuare]

Duphaston si nodulii troidieni(gusa)

Din Comunitate

buna zua!Am fost diagnosticata cu gusa polinodulara,LD marit(25 cm cubi) ocupat in proportie de 3/4 de un nodul hipoecogen binedelimitat cu numeroase zone transonice(nodul mixt predominant solid).Nodulul are dimens de 3,5/2,5/2,4 cm si prezinta semnal Doppler intens.La elastografie nodulul se incadreaza in tipul III (nodul probabil benign).Istm-dimens. normale.LS- dimens normale(3,8 cm cubi) ecostr.omogeni.La limita cu istmul apare un nodul transonic bine delimitat de 1 cm,fara semnal Doppler.TSH-1,18(LIM.N.0,4-4),FREE T4-1,29(0,89-1,76)si mi s-a spus ca tiroida functioneaza normal.Calcitonina este 3,17.Sunt programata pentru operatie in octombrie.am si dereglari hormonale(am fost la dr ginecolog),nu mi-a venit menstruatia de 2 luni.Mi-a prescris duphaston,magne b6 si prementrid.Imi afecteaza acestea nodulul?(duphastonul,in special).Multumesc! [continuare]

Nodule

Din Comunitate

Buna ziua..prietenului meu ii apare pe picioare si pe spate un fel de nodule..dar acestea nu se observa doar knd masez se simte k o mingiuta tare..si unele chiar il dor..din ce cauza sa fie si ce este de facut..el face rugby si crede k este posibil din kuza loviturilor..varsta lui este de 19 ani..astept un raspuns va rog..va multumesc! [continuare]

Tensiune si noduli tiroidieni

Din Comunitate

Buna ziua! Sunt femeie, 58 ani, am noduli tiroidieni si tesiune arteriala 230/90 efectuand tratament medical cu amlodipina, tenaxum, talosan, sermion. am si un zgomot, vajaieli la cap. Ce-mi recomandati? Multumesc anticipat. [continuare]

Nodulii hiperecogeni

Din Comunitate

Mi sa facut un ecograf general iar pe ficat mi s-au descoperit trei noduli hiperecogeni,localizati insegmentul7 LDH sugestiv pentru hemangioame hepatice,ce este de facut si daca este grav?va multumesc [continuare]

Noduli in juru tatici.

Din Comunitate

AM UN BEBELUSI DE 4 SAPTAMANI SI AM CONSTATA CU STUPOARE CA LA AMBELE TATICI AU IESIT NISTE NODULI CARE CONTIN UN LICHID ALB MENTIONEZ CA COPILU NU ARE FEBRA SAU ALTE SINTOME PUTETI SA-MI SPUNETI SI MIE DACA E NORMAL SAU E VREO PROBLEMA SI CE MA SFATUITI. MULTUMESC SINT O BUNICA DISPERATA [continuare]

Noduli splenici

Din Comunitate

In urma unei ecografii de rutina mi s-au descoperit formatiuni nodulare hipoecogene cu diametrul de 2 cm,diametrul splinei fiind normal de 10 cm.as dori sa stiu daca este grav si ce ar trebui sa fac,multumesc! [continuare]

Noduli tiroidieni vs suplimente iod

Din Comunitate

Sunt contraindicate suplimentele cu iod (spirulina, kelp, chlorella) in cazul nodulilor tiroidieni (hipotiroidita cronica)? Este posibil ca un exces de iod prin aportul de suplimente sa transforme structura nodulilor si acestia sa devina cancerigeni? [continuare]

Calcificari nodulare

Din Comunitate

Imi puteti explica mai in amanunte despre acest diagnostic Calcificari Nodulare la Vecinatatea Capului Humeral si imi puteti da exemple de doctori buni din Arad care ar putea sa ma vindece de aceasta afectiune. [continuare]

Polipi pe corzile vocale

Din Comunitate

Copilul meu a fost dianosticat cu polipi pe corzile vocale in urma laringoscopiei .Ce trebuie sa fac in continuare? va rog sa ma sfatuiti! [continuare]

Exercitii coarda

Din Comunitate

Buna! nu tin nici o dieta de slabit, nici n am tinut dar NU VREAU SA SLABESC! exercitiile cu coarda ajuta la mentinerea siluetei?? pot fi practicate fara a mi dori sa slabesc? [continuare]

Noduli coapse

Din Comunitate

cand vine frigul apar niste mici noduli rosiatici pe ambele coapse si dupa 1 sau doua luni dispar.Nu ma dor sau sa deranjeze dar deja incep sa ma ingrijoreze doarece e al 3 an care apar.Am fost anul trecut la dermato si mi-a dat o crema dar cum a venit frigul iarasi sunt la loc .Va rog o parere .VA MULTUMESC SI AN NOU FERICIT TUTUROR [continuare]

Noduli care apar si dispar?

Din Comunitate

Buna ziua, in urma cu 6 zile, luni, am descoperit un nodul la intrarea in vagin in partea de jos, cred ca in zona perineala, simteam o umflatura la palpare ca o perinita si m-am apasat putin mai tare si am simtit nodulul tare si era cat o boaba de mazare.Miercuri am verificat din nou si am simitit nodulul mai mare, ca o boaba de fasole si parca era neregulat si am mai simtit un noul mai mic langa el.Ieri am verificat din nou si nu am mai simtit nici un nodul si m-am linistit.Astazi am verificat si din nou am simtit 2 noduli de marimea unei boabe de mazare.Ma doare si burta de cateva zile, o durere relativ usoara dar continua.Ma puteti ajuta cu un raspuns va rog?Oare ce poate fi?Ar trebui sa ma duc la doctor sau este ceva trecator?Pana acum nu am mai simtit asa ceva. Multumesc frumos. [continuare]

Noduli

Din Comunitate

NODULI CU TESUT MOALE DE MARIMI VARIABILE IN LOBII SUPERIORI AI PLAMANILOR. RECENT AM FACUT O TOMOGRAFIE SI AM FOST DIAGNOSTICATA CU hISTOCISTOZA X CU CELULE LANGERHANS INSA NU CRED IN ACEST DIAGNOSTIC. DE ASEMENEA AU GASIT IN LOBII SUPERIORI SI CENTRALI NODULI DE TESUT MOALE DE MARIMI VARIABILE. INTREABAREA MEA ESTE : CAT DE POSIBIL ESTE SA FIE CANCER ? DEOARECE EU NU CRED IN DIGNOSTICUL DAT AVAND IN VEDERE CA ESTE O BOALA DESTUL DE RARA SI FOARTE DES INTALNITA LA COPII INTRE 0-15 ANI. AM UITAT SA PRECIZEZ CA NU AM NICI O SIMPTOMA DAR SUNT FUMATOARE DE 10 ANI [continuare]

Sunt si noduli maligni?

Din Comunitate

Tatal meu, 77 ani a primit urmatoarele rezultate de la RMN pulmonar/coloana torace si voiam sa stim daca nodulii amintiti sunt toti benigni si daca va tb sa fac tratment sau interventii chirurgicale. Multumesc! # Cateva fine travee de fibroza la nivel lingular si aterobazal in lobul mediu # Calcificare de 4 mm periferic dorso-bazal drapta, sechelara # Mic nodul dens de 3 mm periferic subpleural lateral in lobul inferior drept # Micronodul submilimetric in segmentul axilar al lobului superior stang # Mica imagine densa de 6 mm stelata medial paravertebral in segmentul apical al lobului inferior stang # Fara alte anomalii de structura in parachimenul pulmonar bilateral # Fara revarsat pleural # Cateva mici adenopatii media-spinale, unele cu calcifieri sechelare # Modificari de spondiloza toracala cu pungi osteofitice anterioare # Fine calcifieri aortice si coronariene Concluzie: Cateva mici leziuni polimorfe pulmonare bilateral cu structura sechelara. [continuare]

Prezenta noduli

Din Comunitate

Pentru situatia prezentata structura neomogena poate indica prezenta unor noduli tiroidieni nepalpabili? La ecografie ni s-a spus ca nu exista noduli. Multumesc. [continuare]

Noduli pe zi ce trece sant mai mari

Din Comunitate

buna ziua am nascut de 20 de zile si dupa ce am esit din spital miau aparut noduli pe vene la maini gat si picioare nu stiu daca este ceva dar sant putin angrijorata cear trebui sa fac [continuare]

Nodulii

Din Comunitate

Acest site imi place dar eu nu sunt inregistrata. Vreau si eu o parere. de ceva timp mi-a aparut un nodul la articulatia mainii stangi. Uneori ma doare in acea zona, simt ca niste intepaturi in zona umarului si in secul talpii. Multumesc [continuare]

Inflamatiile si nodulii din zona testiculelor

Din Articole

Semne si simptome ale problemelor testiculare Ca si alte parti ale corpului, testiculele pot fi afectate de anumite conditii si boli care pot determina aparitia a diverse simptome. Cele mai frecvente manifesari de la nivelul scrotului si testiculelor sunt: - nodulii (care au forma unor mase) - inflamatia - durerea. Unele conditii care afecteaza testiculele pot provoca o senzatie de apasare sau durere in abdomenul inferior sau pot provoca inclusiv greata sau varsaturi. Cancerul este o posibila cauza a simptomelor testiculare, dar cel mai adesea aceste manifestari sunt cauzate de infectii sau lovituri. Consultul medical Este important sa se consulte medicul cand sunt depistate orice fel de modificari in zona testiculelor, cat mai curand posibil. In functie de cauza, medicul va oferi tratamentul adecvat. Exista si alte conditii (cu exceptia cancerului) care pot fi destul de grave, dar care pot fi tratate. Majoritatea barbatilor care prezinta diverse simptome,... [continuare]

Noduli sani

Din Comunitate

buna ziua.am sa va expun o problema si nu stiu carui medic sa ma adresez.la sanul drept, aproape de stern, am observat o modificare de ceva timp.ma doare cand ma ating si parca am si un mic nodul.trebuie sa merg la ginecolog prima data sau direct la o ecografie? daca puteti sa ma ajutati, va rog, cat mai repede. [continuare]

Tiroida si noduli

Din Comunitate

Buna ziua Revin cu completari la o intrebare anterioara-referitoare la problemele de tiroida Ma numesc Ina si am 45 ani. In data de 25 oct 2010 am efectuat urmatoarele analize, cautănd o cauza a hipertensiunii depistate la un control de rutina , după o colica renala cauzata de pietre la rinichi. TSH=4,1(0,4-4) T4-tiroxina totala =8,77(4,5-12,5), T3-triiodtironina total =117 ,00(84-172), cortizol =9,7(5-25), ACTH =6,9( [continuare]

Eficienta embolizarii arterei uterine versus interventie clasica la femeile cu noduli fibroizi

Din Diverse

Embolizarea arterei uterine asigura o recuperare mai rapida comparativ cu interventia chirurgicala clasica insa poate necesita proceduri suplimentare fata de interventia chirurgicala. Pana in prezent studiile randomizate care au comparat embolizarea arterei uterine cu histerectomia au fost limitate de numarul redus de persoane si de perioadele de urmarire foarte scurte.Durata medie de spitalizare a fost semnificativ mai mica pentru grupul de paciente supus embolizarii arterei uterine comparativ cu grupul pacientelor supuse interventiei chirurgicale. De asemenea, reluarea activitatilor cotidiene si revenirea la serviciu a fost mai rapida in cazul pacientelor care au beneficiat de embolizarea arterei uterine. [continuare]

Pagina 3 din 34 (1000 rezultate)

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK