Smoothie cu banane si dovleac

Publicat la data de: 27 Noiembrie 2014 | Actualizat la data de: 27 Noiembrie 2014
Smoothie cu banane si dovleac

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: redusa

Aceasta bautura bogata in calciu, beta-caroten, potasiu si magneziu este recomandata la micul dejun si poate fi consumata in siguranta de persoanele care sufera de boala celiaca, afectiuni cardiace, artrita sau tulburari de deglutitie.

Ingrediente

  1. 1 banana decojita (proaspata sau congelata)
  2. 150 ml iaurt grecesc degresat
  3. 150 ml lapte degresat
  4. 150 grame piure de dovleac
  5. 1 lingurita si jumatate de sirop de artar
  6. 1 sfert de lingurita scortisoara
  7. 3-5 cuburi de gheata

Mod de preparare

  1. Taiati banana felii potrivite si introduceti-le in recipientul blenderului (sau al robotului de bucatarie).
  2. Turnati peste iaurtul grecesc, laptele degresat, piure-ul de dovleac si siropul de artar.
  3. Procesati 1 minut si mai adaugati lapte, daca este necesar.
  4. Odata ce obtineti consistenta dorita, asezonati bautura cu scortisoara si adaugati cuburile de gheata.
  5. Mai procesati un minut.
  6. Serviti imediat.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate