Chec cu banane

Publicat la data de: 05 Decembrie 2014 | Actualizat la data de: 05 Decembrie 2014
Chec cu banane

Timp de preparare: Peste 60 minute

Dificultate: redusa

Checul cu banane, cunoscuta in America si sub numele de "banana bread", este un preparat delicios, care poate fi consumat cu succes si de persoanele diagnosticate cu duodenita sau cu alte afectiuni gastrointestinale.

Ingrediente

  • 3 banane
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 12 cana ulei vegetal
  • 2 cani faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 12 lingurita sare

Mod de preparare

  1. Paseaza bananele intr-un bol si amesteca-le cu zaharul, uleiul si ouale, cu ajutorul unui mixer.
  2. Separat, cerne faina si amestec-o impreuna cu sarea si bicarbonatul de sodiu, apoi incorporeaza totul in compozitia de banane.
  3. Tapeteaza o forma de chec cu unt sau ulei si faina, apoi toarna aluatul si baga-l la cuptor, timp de 60 de minute.
  4. Verifica daca checul este gata cu o scobitoare. Infige scobitoarea in mijlocul preparatului. Daca nu ramane nici o urma de aluat pe ea cand o scoti, inseamna ca este gata.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate