Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Dinache Vasilica
7 ani si 5 luni

Este si om si medic deopotriva

nicoleta
7 ani si 8 luni

Nu as recomanda nici la dusmani medicul acesta...nu comunica.. spune una face alta.. te ia la cabinetul sau unde te traumatizeaza ..e lunga povestea.. si foarte trista..

draghia gabriela
8 ani si 9 luni

Am mers la cabinet cu prietena mea care avea niste probleme extrem de grave (cancer), imediat cum l-am cunoscut pe dl. doctor mi-a parut o persoana de incredere, ce s-a dovedit ulterior adevarat. am mers la consultatii, am fost insarcinata si in toata aceasta perioada s-a comportat ca un profesionist( tot ce mi-a spus despre copilul pe care l-am nascut operata de cezariana de dl. doctor, a fost intru totul adevarat)poate sunt persoane care nu apreciaza stilul dumnealui( eu sunt incantata ca este un om cu simtul umorului, o vad o mare calitate)dar nu-i puneti profesionalismul la indoiala!!!! din partea mea toata stima domnule doctor, sa va tine dumnezeu sanatos!!!

Dan Elisabeta
9 ani si 7 luni

Am fost nu ma-si mai duce.la spital bani la cabinetul particular vis-s-vis de spital bani si rezultat 0.ma fost lasata pe mana unor studenti care nu mi-au spus nimic concret.nu tratament

Olga
10 ani si 4 luni

O valoare in adevaratul sens al cuvantului. multumesc!

Olivia
10 ani si 4 luni

Domnul doctor marian iliescu este un medic exceptional, un profesionist desavarsit, un tip echilibrat, motiv pentru care il recomand cu toata increderea.

sorela
10 ani si 4 luni

Ca glumeste este foarte bine, problema nu este de a-l intelege pe el ca nu deloc greu, problema este de a ne intelege el pe noi.
nu spun ca nu e medic bun, dar atitudinea de a ironiza este diferita de a glumi si apoi depinde de fiecare cat de sensibil este.
repet aceasta atitudine de a ironiza (nu de a glumi) va impiedica domnule doctor sa fiti receptiv la problemele pacientelor si in plus unele asteapta alte competente nu ironii(dar fiecare cu educatia lui)

Cristina
10 ani si 4 luni

Eu sunt foarte multumite. am fost la dumnealui de foarte multe ori(nu am nascut cu dansul, doar la consultatii). prefer sa imi fac programare cu o luna inainte si sa ma duc la dansul. in cazul in care sunt urgente il sun si ma cheama dimineata, la spital. probabil ca unele fete fiind poate cam stresate nu reusesc sa-i inteleaga glumele. este un tip foarte glumet si spiritual si bineinteles un foarte bun profesionist. mi-a rezolvat cateva probleme cu care ma chinuaim de ani! si asta doar dupa consultatie. bine ca si analizele au confirmat diagnosticul.

sorela
10 ani si 4 luni

Problema este de atitudine in general, fata de ce simt pacientele.fiti atent la observatiile pacientelor si mai ales, lasati de o parte atitudinea de a ironiza ("dar cat ati vrea sa miste ?" ). trebuie sa va pese, macar de persoanele carora aveti datoria sa le acordati atentie. sa le intrebati, sa le ascultati.

LORELEY
10 ani si 4 luni

Va multumesc domnule doctor pt sarcina pierduta,pt faptul ca atunci cand v-am spus ca nu mai simt copilul miscand ca inainte m-ati intrebat da cat as vrea sa miste,pt.faptul ca n-ati avut timp sa vedeti ca am colul scurt desi am fost in fiecare luna la control la dumneavoastra,pt antibioticele alea pe care mi le-ati prescris si care au provocat contractiile.sa va ajute d-zeu asa cum ati facutcu mine!fugiti de el ca ala de tamaie fetelor1

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter