Coronavirus Update

Dr. Marian Iliescu
Medic specialist in Colposcopie Ecografie obstretica-ginecologie Ginecologie-Obstetrica Oncologie-ginecologica
Clinica MedLife Adresa: Bucuresti , Brasov, Timisoara, Arad, Cluj
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
12 Martie 2018

11 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Dinache Vasilica
Dinache Vasilica
5 ani si 11 luni
Este si om si medic deopotriva
nicoleta
nicoleta
6 ani si 2 luni
nu as recomanda nici la dusmani medicul acesta...nu comunica.. spune una face alta.. te ia la cabinetul sau unde te traumatizeaza ..e lunga povestea.. si foarte trista..
draghia gabriela
draghia gabriela
7 ani si 3 luni
am mers la cabinet cu prietena mea care avea niste probleme extrem de grave (cancer), imediat cum l-am cunoscut pe dl. doctor mi-a parut o persoana de incredere, ce s-a dovedit ulterior adevarat. am mers la consultatii, am fost insarcinata si in toata aceasta perioada s-a comportat ca un profesionist( tot ce mi-a spus despre copilul pe care l-am nascut operata de cezariana de dl. doctor, a fost intru totul adevarat)poate sunt persoane care nu apreciaza stilul dumnealui( eu sunt incantata ca este un om cu simtul umorului, o vad o mare calitate)dar nu-i puneti profesionalismul la indoiala!!!! din partea mea toata stima domnule doctor, sa va tine dumnezeu sanatos!!!
Dan Elisabeta
Dan Elisabeta
8 ani si 2 luni
Am fost nu ma-si mai duce.La spital bani la Cabinetul particular vis-s-vis de spital bani si rezultat 0.Ma fost lasata pe mana unor studenti care nu mi-au spus nimic concret.Nu tratament
Cristina
Cristina
8 ani si 10 luni
Eu sunt foarte multumite. Am fost la dumnealui de foarte multe ori(nu am nascut cu dansul, doar la consultatii). Prefer sa imi fac programare cu o luna inainte si sa ma duc la dansul. In cazul in care sunt urgente il sun si ma cheama dimineata, la spital. Probabil ca unele fete fiind poate cam stresate nu reusesc sa-i inteleaga glumele. Este un tip foarte glumet si spiritual si bineinteles un foarte bun profesionist. Mi-a rezolvat cateva probleme cu care ma chinuaim de ani! Si asta doar dupa consultatie. Bine ca si analizele au confirmat diagnosticul.
sorela
sorela
8 ani si 10 luni
Ca glumeste este foarte bine, problema nu este de a-l intelege pe el ca nu deloc greu, problema este de a ne intelege el pe noi. Nu spun ca nu e medic bun, dar atitudinea de a ironiza este diferita de a glumi si apoi depinde de fiecare cat de sensibil este. Repet aceasta atitudine de a ironiza (nu de a glumi) va impiedica domnule doctor sa fiti receptiv la problemele pacientelor si in plus unele asteapta alte competente nu ironii(dar fiecare cu educatia lui)
Olivia
Olivia
8 ani si 10 luni
Domnul doctor Marian ILIESCU este un medic exceptional, un profesionist desavarsit, un tip echilibrat, motiv pentru care il recomand cu toata increderea.
Adevarul
Adevarul
8 ani si 10 luni
Dupa o experienta de cosmar, avadu-l ca dr ginecolog pe D-l Iliescu nu recomand nimanui sa aiba legatura cu acest om!!! Am fost lasata 17 ore cu membranele rupte si cu dureri insuportabile, pentru ca dansul noaptea nu isi face datoria de medic. ATENTIE !!! pentru a naste la Filantropia banii se dau inainte, altfel nu va va lua nimeni in seama !!! RUSINE sa va fie, pentru ca traiti din banii nostri !!!!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Marian Iliescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

11 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter