Clickmed
programare rapida la medic
MI

Dr. Marian Iliescu

3 11
11
|adauga opinie

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 11 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Marian Iliescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Dinache Vasilica
8 ani si 3 luni

Este si om si medic deopotriva

nicoleta
8 ani si 6 luni

nu as recomanda nici la dusmani medicul acesta...nu comunica.. spune una face alta.. te ia la cabinetul sau unde te traumatizeaza ..e lunga povestea.. si foarte trista..

draghia gabriela
9 ani si 7 luni

am mers la cabinet cu prietena mea care avea niste probleme extrem de grave (cancer), imediat cum l-am cunoscut pe dl. doctor mi-a parut o persoana de incredere, ce s-a dovedit ulterior adevarat. am mers la consultatii, am fost insarcinata si in toata aceasta perioada s-a comportat ca un profesionist( tot ce mi-a spus despre copilul pe care l-am nascut operata de cezariana de dl. doctor, a fost intru totul adevarat)poate sunt persoane care nu apreciaza stilul dumnealui( eu sunt incantata ca este un om cu simtul umorului, o vad o mare calitate)dar nu-i puneti profesionalismul la indoiala!!!! din partea mea toata stima domnule doctor, sa va tine dumnezeu sanatos!!!

Dan Elisabeta
10 ani si 6 luni

Am fost nu ma-si mai duce.La spital bani la Cabinetul particular vis-s-vis de spital bani si rezultat 0.Ma fost lasata pe mana unor studenti care nu mi-au spus nimic concret.Nu tratament

Cristina
11 ani si 2 luni

Eu sunt foarte multumite. Am fost la dumnealui de foarte multe ori(nu am nascut cu dansul, doar la consultatii). Prefer sa imi fac programare cu o luna inainte si sa ma duc la dansul. In cazul in care sunt urgente il sun si ma cheama dimineata, la spital. Probabil ca unele fete fiind poate cam stresate nu reusesc sa-i inteleaga glumele. Este un tip foarte glumet si spiritual si bineinteles un foarte bun profesionist. Mi-a rezolvat cateva probleme cu care ma chinuaim de ani! Si asta doar dupa consultatie. Bine ca si analizele au confirmat diagnosticul.

sorela
11 ani si 2 luni

Ca glumeste este foarte bine, problema nu este de a-l intelege pe el ca nu deloc greu, problema este de a ne intelege el pe noi. Nu spun ca nu e medic bun, dar atitudinea de a ironiza este diferita de a glumi si apoi depinde de fiecare cat de sensibil este. Repet aceasta atitudine de a ironiza (nu de a glumi) va impiedica domnule doctor sa fiti receptiv la problemele pacientelor si in plus unele asteapta alte competente nu ironii(dar fiecare cu educatia lui)

Olivia
11 ani si 2 luni

Domnul doctor Marian ILIESCU este un medic exceptional, un profesionist desavarsit, un tip echilibrat, motiv pentru care il recomand cu toata increderea.

Adevarul
11 ani si 2 luni

Dupa o experienta de cosmar, avadu-l ca dr ginecolog pe D-l Iliescu nu recomand nimanui sa aiba legatura cu acest om!!! Am fost lasata 17 ore cu membranele rupte si cu dureri insuportabile, pentru ca dansul noaptea nu isi face datoria de medic. ATENTIE !!! pentru a naste la Filantropia banii se dau inainte, altfel nu va va lua nimeni in seama !!! RUSINE sa va fie, pentru ca traiti din banii nostri !!!!

Locatie medic

Clinica MedLife
Adresa: Bucuresti , Brasov, Timisoara, Arad, Cluj
Localitate: , Bucuresti
Telefon: 0219646
11 Iulie 2022

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter