Coronavirus Update
DD

Dr. Dragos Stefan Dobritoiu

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

Opiniile pacientilor

Popescu Valentina
6 ani si 4 luni

Eu am nascut in data de 11-10-2013 un baietel de 3900gr dr dragos dobritoiu este un doctor de milioane nu am de cat cuvinte de lauda un dr. ce isi face meseria , cand i-l suni iti raspunde cu blandete nu cu repeziciune , iar atunci cand te ingrijoreaza anumite intrebari dumnealui iti raspunde cu blandete , este grijuliu si atent cu pacientele . ii doresc multa sanatate si dumnezeu sa fie cu dansu in fiecare clipa sa poata sa aduca pe lume cu viitoarele mamici doar copii sanatosi !!!!!

claudia
6 ani si 5 luni

E un doctor de nota 100. e f calm, f amabil si explica totul pe inteles. il recomand cu incredere.

Hortensia Stefan
6 ani si 5 luni

Sunt foarte multumita de dl dr. profesionalismul este cuvantul ce-l caracterizeaza.

Ana E.
7 ani si 8 luni

Eu am nascut in noiembrie 2012. desi nu aveam un medic stabil la spitalul i.cantacuzino, cand a venit momentul, am avut marele noroc sa dau de dr.dragos dobritoiu.
nu am cuvinte..este un medic extraodinar care se dedica cu adevarat in aceasta meserie!
nota 11!

Pelengica Gabriela
8 ani si 3 luni

Am nascut cu dl.dr. dobritoiu in august 2013 un baietel superb, pot spune despre dumnealui ca este un medic exceptional, responsabil, foarte atent cu pacientul, cu mult mult bun simt, il recomand cu caldura, va ramne medicul meu pe viata. sa ne traiti dl doctor, sunteti cel mai bun medic care l-am intalnit pana in prezent. toate cele bune.

Anonim
8 ani si 4 luni

Am nascut prima data cu dr dobritoiu in 2007, cand era inca rezident. la inceputul sarcinii, dupa mai multe ecografii, doi doctori renumiti, unul chiar profesor, mi-au recomandat sa fac intrerupere pentru ca as fi avut hematom. am venit la dumnealui si m-a convis ca nu este asa si ca am o sarcina normala. asa a fost. am nascut un baietel perfect sanatos cu nastere normala. al doilea, dupa sase ani jumatate la fel de sanatos si tot asistat de dr dobritoiu. este extraordinar ca medic. il recomand cu caldura.

STROE MIRELA
8 ani si 6 luni

Am nascut cu dansul in luna august si este un super medic,amabil,responsabil si foarte pasionat de meserie,o dulceata de om.

raluca
8 ani si 6 luni

Eu l-am intalnit pe domnul doctor la romclinic. este bun.profesional vreau sa scriu. mi-a placut mult cum a vorbit, siguranta si claritate. super.

doina
8 ani si 6 luni

Da, recomand acest doctor pentru ca este responsabil , si atent la toate problemele pe care le aveam. tratamentul excelent,sper ca va fi bine. luni merg la control.

anisoara
8 ani si 6 luni

Sora mea a nascut anul trecut cu acest doctor la spitalul cantacuzino iar eu merg la cabinet particular pentru monitorizarea sarcinii. in ambele cazuri impresia este aceeasi : un doctor foarte, foarte bun, preocupat de ce face, atent si foarte amabil .
il recomand oricui drept multumire pentru sfaturile pe care mi le-a dat.si pentru ecografie 4d.este renumit.
cabinetul se numeste life materna.

Pag 1 din 3

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter