Coronavirus Update

Dr. Dragos Stefan Dobritoiu
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

27 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
claudia
claudia
5 ani si 2 luni
E un doctor de nota 100. E f calm, f amabil si explica totul pe inteles. Il recomand cu incredere.
Popescu Valentina
Popescu Valentina
5 ani si 2 luni
Eu am nascut in data de 11-10-2013 un Baietel de 3900gr dr Dragos Dobritoiu este Un doctor de milioane nu am de cat cuvinte de lauda un dr. ce isi face meseria , cand i-l suni iti raspunde cu blandete nu cu repeziciune , iar atunci cand te ingrijoreaza anumite intrebari dumnealui iti raspunde cu blandete , este grijuliu si atent cu pacientele . Ii doresc multa sanatate si Dumnezeu sa fie cu dansu in fiecare clipa sa poata sa aduca pe lume cu viitoarele mamici doar copii sanatosi !!!!!
Hortensia Stefan
Hortensia Stefan
5 ani si 2 luni
Sunt foarte multumita de dl dr. Profesionalismul este cuvantul ce-l caracterizeaza.
Ana E.
Ana E.
6 ani si 6 luni
Eu am nascut in noiembrie 2012. Desi nu aveam un medic stabil la spitalul I.Cantacuzino, cand a venit momentul, am avut marele noroc sa dau de dr.Dragos Dobritoiu. Nu am cuvinte..este un medic extraodinar care se dedica cu adevarat in aceasta meserie! Nota 11!
Pelengica Gabriela
Pelengica Gabriela
7 ani si 1 luni
Am nascut cu Dl.Dr. Dobritoiu in august 2013 un baietel superb, pot spune despre dumnealui ca este un medic exceptional, responsabil, foarte atent cu pacientul, cu mult mult bun simt, il recomand cu caldura, va ramne medicul meu pe viata. Sa ne traiti dl doctor, sunteti cel mai bun medic care l-am intalnit pana in prezent. Toate cele bune.
Anonim
Anonim
7 ani si 2 luni
Am nascut prima data cu dr Dobritoiu in 2007, cand era inca rezident. La inceputul sarcinii, dupa mai multe ecografii, doi doctori renumiti, unul chiar profesor, mi-au recomandat sa fac intrerupere pentru ca as fi avut hematom. Am venit la dumnealui si m-a convis ca nu este asa si ca am o sarcina normala. Asa a fost. Am nascut un baietel perfect sanatos cu nastere normala. Al doilea, dupa sase ani jumatate la fel de sanatos si tot asistat de dr Dobritoiu. Este extraordinar ca medic. Il recomand cu caldura.
STROE MIRELA
STROE MIRELA
7 ani si 4 luni
Am nascut cu dansul in luna august si este un super medic,amabil,responsabil si foarte pasionat de meserie,o dulceata de om.
anisoara
anisoara
7 ani si 4 luni
Sora mea a nascut anul trecut cu acest doctor la spitalul Cantacuzino iar eu merg la cabinet particular pentru monitorizarea sarcinii. In ambele cazuri impresia este aceeasi : un doctor foarte, foarte bun, preocupat de ce face, atent si foarte amabil . Il recomand oricui drept multumire pentru sfaturile pe care mi le-a dat.Si pentru ecografie 4d.Este renumit. Cabinetul se numeste Life Materna.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Dragos Stefan Dobritoiu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

27 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Dragos Stefan Dobritoiu

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter