Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Utilizator21641389846
5 luni si 20 zile

Doamna dr.adina popescu un medic și un om deosebit din toate punctele de vedere. eu sunt un pacient mai vechi de-al dansei. am numai cuvinte de lauda la adresa dansei atat din punct de vedere medical dar și ca om. de drag te duci la control. o recomand cu incredere tuturor celor care au probleme de o.r.l.

vany05
8 luni si 0 zile

M-am operat pe 21 oct 2021 de deviatie sept nazal plus cornete inferioare la d-na doctor adina popescu. o recomand din tot sufletul atat ca profesionist cat si ca om. din prima zi de dupa operatie s-a interesat constant de mine comunicand cu mine pe what''s up ceea ce multi doctori nu o fac. o empatie iesita din comun ce ceea spune multe despre ea ca om. operatia a fost efectuata cu succes, am intrat in sala la 17.45 si la 18.50 eram in pat treaz fara niciun efect advers. a doua zi am plecat acasa si la fel a tinut legatura cu mine permanent implicit in weekend sa se asigure ca este totul in regula. in 2 zile am fost fresh sa zic asa si nu m-am innegrit pe langa ochi, nici nu ziceai ca am fost operat,nasul nu ma durea,etc. sunt prea putine cuvinte pt a o caracteriza pe d-na doctor, totul la superlativ. o recomand cu mare incredere.

laur.miron
3 ani si 7 luni

Doar atat am de zis...ai deviatie de sept destul de grava, sinuzita...dar nu te pot opera, dupa ce mai slabesti 30 kg te operez, pana atunci nu pot ca imi rupi masa de operatie.
concluzia...daca esti gras, ia si mori linistit, ca nu mai ai dreptul la viata.

Utilizator Sfm
4 ani si 2 luni

La 31 de ani am fost tratat de dr. adina popescu de sinuzita maxelara si frontala , metoda folosita a fost punctii si tratament . la 2 saptamani du externatre aveam dureri extraordinare de cap si am revenit la spital unde dr.asina popescu a renceput sa imi administreze din nou tratament si punctii. am ajuns la spital singur cu geanta pe umar si in 1 saptamana de tratament fara ivestigatii amanuntite nu mai puteam sa ma ridic din pat multumta dr. adina popescu.
vazand in ce stare m-au adus sotia dr, de la spitalul panduri, sotia si sora mea au luat legatura cu dr. sarafoleanu de la sp. sfanta maria si m-au mutat cu un taxi acolo. la circa o ora dupa internare in urma analizelor facute dr.sarafoleanu a constatat ca o infectie pra mare in organism pentru sinuzita si am fost timis de uegenta la floreasca pentru tomograf. aici rezultatul comp. tomograf a fost citit de medicul de garda dr. neurolog malin constantin care mi-a explicat ca in urma punctiilor facute de dr. adina popescu infectia a urcat la creier si mai am cateva ore de trait daca nu sunt operat imediat.
sansele de reusta a operatiei erau de 1 la 100.000 dar acest medic mi-a salvat viata pusa in pericol de dr.adina popescu . din fericire pentu mine si familia mea totul a decurs cu bine operatia a reusit si la 1 luna am fost transferat la st. maria unde am fost operat de sinuzita de catre dr. sarafoleanu (operatie pe care ar fi trebuit sa mi-o faca de la inceput dr. adina popesu). in urma acestor interventii m-am les cu o placa de dracri pe 3/4 din cap si o epilepsie care o sa ma afecteze toata viata. si toate acestea provocate de incompetenta dr. adina popescu. v a rog aveti grija daca aveti nenorocul sa intanliti aceasta dr. adina, feritiva daca tineti la viata voastra.

Teodora Motei
4 ani si 10 luni

Doamna doctor este un om deosebit,care s-a purtat foarte frumos. o recomand cu incredere si ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine!

calin
5 ani si 7 luni

Este cu adevarat un om onest,modest,comunicativ si ca experienta nu mai vb....multumim

Lambru Ion
6 ani si 1 luni

Un medic si un om deosebit,o cunosc din 2001 , am numai cuvinte de lauda si oricand ma duc cu drag la control . ii urez multe succese in cariera si o viata fericita si implinita .!!

Mirela
6 ani si 4 luni

Dna popescu adina.. panduri
o dna doctor de nota 10 +
eu sunt pacienta dansei de ani de zile si toate mi se imtampla pe fond alergic!
numai cand iti vorbeste , te face sa te simti mai bine!
mergeti cu toata increderea la dansa!!!!

MARIUS
6 ani si 11 luni

Si eu am fost la acest medic si sincer nu ma uimit cu nimic, mi-a facut un consult in viteza trenului mai mult ma consultat rezidentu decat ea, si la final mi-a dat o reteta cu niste panacee, numic interesant, a fost o pierdere de timp acea consultatie, sincer nu o recomand.

Maria Ionescu
7 ani si 9 zile

Aceasta doctorita mi-a operat amigdalele acum 5 luni de zile si nu am crezut niciodata ca imi poate face un asemenea rau. pe langa faptul ca nu mi le-a scos complet, ma chinui de atata timp cu o infectie groaznica. toti doctorii care m-au vazut dupa aceea au ramas socati si nimeni nu intelege ce mi-a facut de fapt...

Pag 1 din 3

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter