Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Aurel Ion
7 ani si 8 luni

Aurel ion m-am operat in 05 2014 dupa foarte bine ,am avut alergie la zinat+afta bucala majora .la 2 saptamini eram ca nou ! nu am mai avut nici o problema ! respecte !!!!

Mirela Basica
7 ani si 8 luni

Nu am cuvinte sa-i multumesc acestui inger de doctor adina popescu pentru tot cea facut copilul meu de 5 ani, rar mai intalnesti asemenea oameni in romania, si nu credeam ca exista asa ceva decat cand am fost la damsa.
ii doresc multa sanatate , putere de munca foarte multi ani, mergeti cu incredere deplina la ceast medic deosebit.

jos palaria in fara dumneavoastra.

Velicu Dan
7 ani si 10 luni

Am fost operat de deviatie de sept de catre dansa, e o femeie de exceptie, am dicutat cu dansa ore bune pt operatia de otosceloza la urechii pe care trebuia tot dansa sa mi-o faca dar nu a avut cu cine deoarece colega dansei a plecat in franta, operatia la urechii necesita cel putin doi doctorii. multumesc d-nei doctor!!!

Cristiana Cristescu-Shah
7 ani si 11 luni

Ca urmare a unui accident stupid in anul 2011, m-am ales cu o ruptura de timpan foarte grava. singurul doctor care nu a refuzat sa ma opereze, deoarece sansele de reusita erau foarte scazute, a fost doamna doctor adina popescu. operatiile facute au fost un success si datorita dansei mi-am recapatat auzul suta la suta. ii multumesc din suflet pentru tot ce a facut pentru mine si pentru ca mi-a redat auzul. va multumesc ca existati doamna doctor adina popescu!!! este un doctor excelent si o doamna cu inima de aur iar eu personal o iubesc din tot sufletul si o recomad cu toata increderea!!! eu si acum, cu toate ca nu mai locuiesc in romania, vin la control tot la doamna doctor adina popescu deoarece este singurul doctor in care am incredere deplina.

anghel nelu
8 ani si 1 zile

Nu am cuvinte cum sa-i multumesc doamnei dr popescu pt tot ceea ce a facut pt baiatul meu de 7 ani,,e o dr cum rar iti e dat sa intilnesti prin spitalele din tara,,,,jos palaria,,,,mergeti cu toata increderea la dinsa un medic de nota 10

Elena
8 ani si 17 zile

Am auzit numai lucruri bune despre doamna doctor. are cineva un numar de telefon al doamnei? e ultima mea speranta. multumesc

Miu Maria
8 ani si 8 luni

Am fost operata acum trei saptamani de catre d-na dr. adina popescu si ma simt bine. este un doctor de exceptie. multumesc d-na doctor dumneavoastra si intregii echipe!

dumitru ion
8 ani si 9 luni

Un doctor de exceptie!n-am cuvinte!sincere multumiri!!!

Sandra Teodora
9 ani si 2 luni

Am fost operata de doamna doctor adina popescu,sunt cel mai fericit om pentru ca mi-a salvat auzul si m-a salvat de o mare complicatie pe care am capatat-o in urma unei interventii la spitalul coltea!!!acest om,medic, este un inger,pe langa un doctor de exceptie!este prima data in viata mea,cand un doctor mi-a oferit toata atentia,m-a incurajat,si si-a dat tot interesul ca eu sa ma refac!!!nu am cuvinte....mergeti cu incredere la acest om minunat!!!doamna doctor adina popescu!!!!!!!

Ana Maria
9 ani si 2 luni

M-am operat acum cateva sapatamani la doamana dr. adina popescu, spital panduri, nu mai puteam respira aveam nasul cu mari probleme si pot zice cu mana pe inima ca doamna doctora mi-a redat respiratia. este un doctor de exceptie, o recomand din tot sufletul tuturor ce au o problema de orl.tratatia, atentia, spitalizarea, atentia asistentelor totul de nota 10 tinand cont ca e un spital de stat.
bravo si multumesc mult doameni doctor si echipei sale.

Pag 2 din 3

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter