Coronavirus Update

Dr. Adina Popescu
Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021 410 02 78

26 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
laur.miron
laur.miron
2 ani si 6 luni
Doar atat am de zis...ai deviatie de sept destul de grava, sinuzita...dar nu te pot opera, dupa ce mai slabesti 30 kg te operez, pana atunci nu pot ca imi rupi masa de operatie. Concluzia...daca esti gras, ia si mori linistit, ca nu mai ai dreptul la viata.
 Utilizator Sfm
Utilizator Sfm
3 ani si 1 luni
La 31 de ani am fost tratat de Dr. Adina Popescu de sinuzita maxelara si frontala , metoda folosita a fost punctii si tratament . La 2 saptamani du externatre aveam dureri extraordinare de cap si am revenit la spital unde dr.Asina Popescu a renceput sa imi administreze din nou tratament si punctii. Am ajuns la spital singur cu geanta pe umar si in 1 saptamana de tratament fara ivestigatii amanuntite nu mai puteam sa ma ridic din pat multumta dr. Adina Popescu. Vazand in ce stare m-au adus sotia dr, de la spitalul Panduri, sotia si sora mea au luat legatura cu Dr. Sarafoleanu de la sp. Sfanta Maria si m-au mutat cu un taxi acolo. La circa o ora dupa internare in urma analizelor facute Dr.Sarafoleanu a constatat ca o infectie pra mare in organism pentru sinuzita si am fost timis de uegenta la Floreasca pentru tomograf. Aici rezultatul comp. tomograf a fost citit de medicul de garda dr. neurolog Malin Constantin care mi-a explicat ca in urma punctiilor facute de Dr. Adina Popescu infectia a urcat la creier si mai am cateva ore de trait daca nu sunt operat imediat. Sansele de reusta a operatiei erau de 1 la 100.000 dar acest medic mi-a salvat viata pusa in pericol de dr.Adina Popescu . Din fericire pentu mine si familia mea totul a decurs cu bine operatia a reusit si la 1 luna am fost transferat la St. Maria unde am fost operat de sinuzita de catre Dr. Sarafoleanu (operatie pe care ar fi trebuit sa mi-o faca de la inceput Dr. Adina Popesu). In urma acestor interventii m-am les cu o placa de dracri pe 3/4 din cap si o epilepsie care o sa ma afecteze toata viata. SI TOATE ACESTEA PROVOCATE DE INCOMPETENTA DR. ADINA POPESCU. V a rog aveti grija daca aveti nenorocul sa intanliti aceasta dr. ADINA, FERITIVA DACA TINETI LA VIATA VOASTRA.
Teodora Motei
Teodora Motei
3 ani si 9 luni
Doamna doctor este un om deosebit,care s-a purtat foarte frumos. O recomand cu incredere si ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine!
calin
calin
4 ani si 6 luni
este cu adevarat un om onest,modest,comunicativ si ca experienta nu mai vb....multumim
Lambru Ion
Lambru Ion
5 ani si 5 zile
Un medic si un om deosebit,o cunosc din 2001 , am numai cuvinte de lauda si oricand ma duc cu drag la control . Ii urez multe succese in cariera si o viata fericita si implinita .!!
Mirela
Mirela
5 ani si 3 luni
Dna Popescu Adina.. Panduri O dna doctor de nota 10 + Eu sunt pacienta dansei de ani de zile si toate mi se imtampla pe fond alergic! Numai cand iti vorbeste , te face sa te simti mai bine! Mergeti cu toata increderea la dansa!!!!
MARIUS
MARIUS
5 ani si 10 luni
Si eu am fost la acest medic si sincer nu ma uimit cu nimic, mi-a facut un consult in viteza trenului mai mult ma consultat rezidentu decat ea, si la final mi-a dat o reteta cu niste panacee, numic interesant, a fost o pierdere de timp acea consultatie, sincer nu o recomand.
Maria Ionescu
Maria Ionescu
5 ani si 11 luni
Aceasta doctorita mi-a operat amigdalele acum 5 luni de zile si nu am crezut niciodata ca imi poate face un asemenea rau. Pe langa faptul ca nu mi le-a scos complet, ma chinui de atata timp cu o infectie groaznica. Toti doctorii care m-au vazut dupa aceea au ramas socati si nimeni nu intelege ce mi-a facut de fapt...
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Adina Popescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

26 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Adina Popescu

Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter