Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 30 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Adina Popescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Adriana
1 luni si 29 zile

Doamna doctor este un om extraordinar si un medic excelent. Ii sunt foarte recunoscatoare ca pot sa respir pe nas din nou.

Dragos P
3 luni si 0 zile

Doamna doctor m-a operat recent pentru deviație de sept și micșorare cornete nazale. Operația a fost un real success, și pentru prima data dupa zeci de ani am redescoperit cum e sa respiri din plin. Revenind, doamna Adina Popescu este un profesionist desavarșit, cum rar se mai gasește in ziua in ziua de azi și sunt profund recunoscator pentru tot ce a facut și cum s-a comportat cu mine. O recomand cu incredere!

Utilizator21641389846
1 ani si 2 luni

Doamna Dr.Adina Popescu un medic și un om deosebit din toate punctele de vedere. Eu sunt un pacient mai vechi de-al dansei. Am numai cuvinte de lauda la adresa dansei atat din punct de vedere medical dar și ca om. De drag te duci la control. O recomand cu incredere tuturor celor care au probleme de O.R.L.

vany05
1 ani si 4 luni

M-am operat pe 21 oct 2021 de deviatie sept nazal plus cornete inferioare la d-na doctor Adina Popescu. O recomand din tot sufletul atat ca profesionist cat si ca om. Din prima zi de dupa operatie s-a interesat constant de mine comunicand cu mine pe what''s up ceea ce multi doctori nu o fac. O empatie iesita din comun ce ceea spune multe despre ea ca om. Operatia a fost efectuata cu succes, am intrat in sala la 17.45 si la 18.50 eram in pat treaz fara niciun efect advers. A doua zi am plecat acasa si la fel a tinut legatura cu mine permanent implicit in weekend sa se asigure ca este totul in regula. In 2 zile am fost fresh sa zic asa si nu m-am innegrit pe langa ochi, nici nu ziceai ca am fost operat,nasul nu ma durea,etc. Sunt prea putine cuvinte pt a o caracteriza pe d-na doctor, totul la superlativ. O recomand cu mare incredere.

laur.miron
4 ani si 4 luni

Doar atat am de zis...ai deviatie de sept destul de grava, sinuzita...dar nu te pot opera, dupa ce mai slabesti 30 kg te operez, pana atunci nu pot ca imi rupi masa de operatie. Concluzia...daca esti gras, ia si mori linistit, ca nu mai ai dreptul la viata.

Utilizator Sfm
4 ani si 11 luni

La 31 de ani am fost tratat de Dr. Adina Popescu de sinuzita maxelara si frontala , metoda folosita a fost punctii si tratament . La 2 saptamani du externatre aveam dureri extraordinare de cap si am revenit la spital unde dr.Asina Popescu a renceput sa imi administreze din nou tratament si punctii. Am ajuns la spital singur cu geanta pe umar si in 1 saptamana de tratament fara ivestigatii amanuntite nu mai puteam sa ma ridic din pat multumta dr. Adina Popescu. Vazand in ce stare m-au adus sotia dr, de la spitalul Panduri, sotia si sora mea au luat legatura cu Dr. Sarafoleanu de la sp. Sfanta Maria si m-au mutat cu un taxi acolo. La circa o ora dupa internare in urma analizelor facute Dr.Sarafoleanu a constatat ca o infectie pra mare in organism pentru sinuzita si am fost timis de uegenta la Floreasca pentru tomograf. Aici rezultatul comp. tomograf a fost citit de medicul de garda dr. neurolog Malin Constantin care mi-a explicat ca in urma punctiilor facute de Dr. Adina Popescu infectia a urcat la creier si mai am cateva ore de trait daca nu sunt operat imediat. Sansele de reusta a operatiei erau de 1 la 100.000 dar acest medic mi-a salvat viata pusa in pericol de dr.Adina Popescu . Din fericire pentu mine si familia mea totul a decurs cu bine operatia a reusit si la 1 luna am fost transferat la St. Maria unde am fost operat de sinuzita de catre Dr. Sarafoleanu (operatie pe care ar fi trebuit sa mi-o faca de la inceput Dr. Adina Popesu). In urma acestor interventii m-am les cu o placa de dracri pe 3/4 din cap si o epilepsie care o sa ma afecteze toata viata. SI TOATE ACESTEA PROVOCATE DE INCOMPETENTA DR. ADINA POPESCU. V a rog aveti grija daca aveti nenorocul sa intanliti aceasta dr. ADINA, FERITIVA DACA TINETI LA VIATA VOASTRA.

Teodora Motei
5 ani si 7 luni

Doamna doctor este un om deosebit,care s-a purtat foarte frumos. O recomand cu incredere si ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine!

calin
6 ani si 4 luni

este cu adevarat un om onest,modest,comunicativ si ca experienta nu mai vb....multumim

Locatie medic

Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0214102170

Specialitate

ORL

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter