Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Utilizator21576656791
2 ani si 6 luni

Multumim frumos dl. dr.cristian paleru pentru tot ajutorul oferit si toata indrumarea!!
recomandam!!!

Utilizator11565771503
2 ani si 10 luni

Multumesc dl. dr. paleru cristian pentru atentia si suportul acordat in momente grele, cand nu intelegeam ce se intampla cu mine, decat ca sunt o urgenta!! de apreciat atitudinea, solutiile gasite si operativitatea cu care a luat deciziile, dovedind profesionlism si experienta.
de asemenea vreau sa multumesc dnei. dr. danaila pentru caldura si suportul acordat cu aceeasi ocazie.
chiar daca voi avea nevoie in continuare de interventii, sunt linistita ca sunt pe maini bune si sigure!!
cu recunostinta,
dana stanicel

ianys
3 ani si 8 luni

Sotia mea a fost operata de dr. cristian paleru. ii sunt profund recunoscator pentru tot ce a facut. a dat dovada de mult profesionalism iar operatia s-a incheiat cu succes. este un om deosebit, stie cum sa-si pregateasca pacientii, stie cum sa-si coordoneze echipa. dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea multa sanatate. multumesc! cu deosebit respect, ionel barus

buzanu
6 ani si 4 luni

Acum putin timp am suferit o interventie chirurgicalaefectuata de dl dr. paleru cristian pentru care ii sunt profund recunoscatoare. mi-a explicat cu multa rabdare cum va decurge operatia, raspunzandu-mi la toate intrebarile, manifestand un real profesionalism si multa sensibilitate. multumiri din toata inima.

Adrian Popescu
6 ani si 4 luni

Mama mea a fost operata de de dr cristian paleru. profesionalismul de care a dat dovada a facut ca mama mea sa treaca printr-o multime de investigatii pentru a vedea si preveni riscurile la care poate fi expusa, iar operatia s-a incheiat cu bine. sper ca si recuperarea sa se desfasoare bine in continuare. am avut si am incredere in dl dr. cristian paleru. va multumesc d-le doctor!

ciuca georgiana
6 ani si 5 luni

Tatal meu traieste datorita domnului dr cristian paleru.el se afla la limita dintre viata si moarte,iar acest medic i-a oferit o sansa la viata.ii multumim din suflet si sa ii dea dumnezeu sanatate sa ajute cat mai multi oameni.

ciuca georgiana
6 ani si 5 luni

Tatal meu traieste datorita domnului dr.cristian paleru.s-a aflat la limita dintre viata si moarte,iar domnul doctor i-a oferit o sansa la viata.dumnezeu sa il tina sanatos sa ajute cat mai multi oameni!

M. Sandu
6 ani si 5 luni

Prin investigatia petct, am fost diagnosticat cu adenopatie intracarinala si m-am adresat dr. cristian paleru, care a recomandat efectuarea unei mediastinoscopii. doresc sa mentionez ca, la vizita medicala, dl. doctor mi-a descris foarte clar interventia pe care o voi avea si, mai ales, a facut in asa fel incat temerea pe care o resimteam privind aceasta operatie sa se estompeze. am fost mai linistit si mai increzator si asta m-a ajutat mult. am primit detalii despre starea mea si evolutia ulterioara si am tinut legatura cu dansul, comunicandu-i date despre starea mea postoperatorie. mi-a raspuns de fiecare data.
e confortabil atunci cand poti avea o astfel de comunicare cu medicul chirurg si ii multumesc mult pentru acest lucru.

Stoicescu Cristian
6 ani si 5 luni

Multumesc asist.univ.dr.cristian paleru un chirurg deosebit m a operat de tumoare la plamanul drept,o interventie foarte grea si riscanta.datorita profesionalismului domnului doctor si echipei dansului sunt astazi in viata.va multumesc.

Stoicescu Cristian
6 ani si 5 luni

Multumesc domnului asist. univ. dr. paleru cristian m a operat si mi a scos tumoarea de la plamanul drept,datorita dansului si echipei de medici am o noua viata. nu stiu cum pot sa multumesc acestui chirurg de exceptie.

multumesc cu deosebit respect, cristian stoicescu

Pag 1 din 4

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter