Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

ionel
6 ani si 7 luni

Am apreciat la dl dr paleru competenta si rezultate profesionale pe care le am aflat e la colegii de suferinta,seriozitate , inspira incredereqtq

Manuela
6 ani si 7 luni

Multumim din suflet domnului doctor, cit si colaboratorilor sai (doamna doctor ramona nedelcu si domnul doctor felix dobritoiu) care, cu profesionalism, intelegere, rabdare si putin umor, ne-au aratat drumul ce trebuie urmat spre vindecarea mamei noastre, ne-au raspuns la toate intrebarile si ne-au ajutat sa rezolvam, la timp, piedicile intampinate. la multi ani 2016!

Victorita
6 ani si 7 luni

Am trecut prin bisturiu doctorului paleru si nu stiu cum sa fiu mai recunoscatoare. ma simt din ce in ce mai bine cand nici nu mai speram. (alti nu mi-au dat prea multe sanse) dupa aproape 3 luni de la operatie sunt alt om si vreau sa recomand acest doctor ca foarte priceput.

Predoiu Ovidiu
6 ani si 8 luni

In primavara am beneficiat de experienta si profesionalismul domnului dr. cristian paleru si a echipei sale de medici, care mi-au extirpat o tumora din plamanul drept. le multumesc pentru felul in care am fost tratat si in care au comunicat cu mine si il recomand cu cea mai mare incredere pentru toti pacientii.

Marius
6 ani si 8 luni

M-a ajutat foarte mult sa-mi recapat incredea in viata dupa aproape 40 de ani de fumat. multumesc doctorului paleru pentru interventia facuta si pentru profesionalism.

popescu
6 ani si 9 luni

Multumesc foarte mult pentru operatia care mia facuto si mam simtit foarte bine

maria iftinica
7 ani si 12 zile

Un ....... un individ arogant care are totala lipsa de respect fata de bolnav pe care il considera un inapoiat mintal oferidu-i explicatii puerile, incapabil sa raspunda la intrebari, nu isi urmareste bolnavul dupa operatie. aceiasi lipsa de respect o manifesta si fata de familia pacientului.
in plus aflu ca individul si-a luat marea majoritate a examenelor din facultate si post universitar(inclusiv rezidentiatul si specializarea) prin pile cunoscand subiectele examenelor din inainte de aceea nu areusit la nici un examen ni afara tarii ac***a recunoastere internationala zero.
tipul clasic de politruc.
in plus la incompetenta doctorului paleru se adauga si ceea a personalului medical.
faptul ca majoritatea bolnavilor internati si operati acolo sufera de infectii intraspitalicesti este si vina lor a medicului(paleru in cazul de fata si a personalului medical) . a da vina la nesfarsit pe cladire, echipament,etc in timp ce ei sunt lacrima nepatata mi se pare lipsit de etica si profund imoral.
o fi el paleru premiant in facultate si in examene luate prin frauda dar la examenul vietii ca medic si ca om un repetent incorigibil. [calificativ moderat de admin]

ioan poteras
7 ani si 7 luni

La o atentie de 4000 lei pe operatie nu ofera garantia ca face ce trebuie.

otves ana
7 ani si 7 luni

Ii multumesc domnului doctor, cristian paleru pentru ingrijirile medicale acordate cu foarte mare atentie deoare ce mia dat o sansa la viata..... il recomand tuturor celor ce au nevoie de un medic profesionist ...si cu un suflet mare.va doresc sarbatori fericite! alaturi de cei dragi, sa aveti un an plin de realizari. otves ana.pitesti

Anonim
7 ani si 10 luni

Dezamagire totala! este inadmisibil ca in zilele noastre sa existe astfel de oameni (medici) la care noi, oameni de rand, oameni simpli, sa mergem cu toata increderea si speranta ca ne vom rezolva problemele de sanatate insa in final sa ajungem marcati fizic si psihic pentru toata viata sau in cel mai rau caz cum a ajuns tatal meu, in lumea celor drepti. in urma unei operatii am indraznit sa punem si noi o intrebare: domnule dr. ce se intampla de ce un mai pot vorbii? iar raspunsul a fost: de unde vrei sa stiu eu, ti-a crescut o carne in gat! oare meritam aceste raspunsuri, oare meritam acest comportament din partea lor? cu ce am gresit noi? tatal meu a fost operat fara a i se face o biopsie anterioara si dupa ce operatia a fost facuta s-a constatat faptul ca nu era nevoie de aceasta operatie. el a ramas fara un plaman, fara posibilitatea de a vorbii,fara a putea spune ce il doare,fara a se putea apara si in final fara viata! nu vreau sa spun decat atat: aveti grija! unde mergeti si la cine apelati.

Pag 2 din 4

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter