Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Geta Voinea
8 ani si 2 luni

De curand am beneficiat de experienta si profesionalismul domnului doctor cristian paleru si il recomand tuturor celor care au nevoie de un chirurg de incredere, profesionist si care sa-ti ofere siguranta. am toata stima si ii multumesc domnului doctor pentru tot ceea ce a facut pentru mine!

DUMITRU ANGELICA
8 ani si 7 luni

Toata recunostinta,respectul si multumirile mele pentru domnul prof.dr.cristian paleru;a echipei formidabile de doctori pe care o are si a personalului din clinica de chirurgie toracica de la institutul national de pneumologie "m.nasta".recomand pe domnul prof.dr.cristian paleru ca un foarte bun specialist si un om deosebit.

Stefan Mariana
8 ani si 8 luni

Mii de multumiri dl. dr. cristian paleru pentru amabilitatea si profesionalismul de care a dat dovada in saptamanile in care am fost internata la spitalul marius nasta. impreuna cu echipa dumnealui de la marius nasta a reusit sa ma scape de o tumoare greu de extirpat din punctul de vedere al altor medici.ma simt onorata si totodata sanatoasa ca am fost operata de acest doctor.il recomand cu toata increderea tuturor persoanelor care au nevoie de un chirurg profesionist.

Lucian Lupan
8 ani si 8 luni

Domnul paleru este un chirurg cu multa experienta, un medic de rang inalt, care se dedica in totalitate pacientilor sai si care este alaturi de acestia tot timpul. de curand, dansul l-a operat pe tatal meu si i-a redat in felul acesta speranta pentru o viata mai buna. alaturi de intreaga familie, vrem sa ii multumim pe aceasta ocazie si sa ii uram multa sanatate, sa poata reda zambetul si altor oameni bolnavi. va multumim, domnule cristian paleru! un medic de exceptie pe care il recomand tuturor.

Matei
8 ani si 9 luni

Un chirurg cu experienta, extrem de amabil.
un profesionist desavarsit. apropiat de pacienti, comunicativ si foarte reactiv.
il recomand cu incredere.
este un exemplu demn de urmat- demonstreaza ca si in romania se poate - sa fi uman si profesionist in acelasi timp.

Matei
8 ani si 10 luni

Un excelent chirurg, profesionist, serios,dispus sa comunice cu pacientii.

colaboreaza cu sanador in conditii foarte bune.
de curand am beneficiat de experienta si profesionalismul domnului doctor cristian paleru pentru o operatie in cadrul sanador.

il recomand tuturor celor care au nevoie de un chirurg foarte bun, de incredere si cu experienta.

stefanescu
8 ani si 11 luni

Am ramas profund dezamagit de comportamentul acestui medic in privinta comportamentului . m-a frapat imaginea pe care am avut-o pe sectia spitalului in care dr. paleru tipa, urla si injura ca la usa cortului pe toti: cadre medicale, insotitori si pacienti. am inteles ca nu este o simpla intamplare si ca se comporta asa in mod frecvent . oricum am avut nevoie de la el de o informatie si m_a dat afara din cabinet ca pe ultimul om... este socant ca intr-o institutie care se respecta si intr-un secol in care pacientii au drepturi, [...]. cum sa mai ai incredere in pregatirea lui profesionala cand el are un comportament de mahala. [...] - comentariu moderat de admin

Bucur Mariana
9 ani si 6 luni

Domnul doctor este un medic exceptional,de un umanism rar intalnit in zilele noastre.astazi mi-a operat mama, fiind singurul om in grija caruia am lasat-o; si asta... telefonic.nu i-am putut fi alaturi la operatie insa dumnealui a fost atat ca un profesionist desavarsit, cat si ca om. va multumesc domnule doctor ca existati! va multumesc ca dezmintiti miturile romaniei pe cale de disparitie! si va multumesc ca transmiteti mai departe o parte din crezul dumneavostra de chirurg, pentru ca am observat ca si predati noilor medici... mi-ar fi placut sa va am ca profesor.

Gabriela-Alba Iulia
9 ani si 6 luni

Parerea mea despre doctorul paleru,de la institutul marius nasta,este una foarte buna,deoarece de curand mi-a facut o mediastinoscopie,despre care la cluj mi-a spus ca nu se face nici unde la noi in tara,iar dansul este un doctor de milioane,dumnezeu sa-i dea sanatate ca de nu era dansul ma opera la cluj agrac***au-mi boala.

D,Aurelia
9 ani si 6 luni

Ii multumesc din suflet doctorului paleru pentru tot ceea cea facut pentru mine. este un chirurg de exceptie, mi-a fost recomandat de 3 persoane operate de dr. paleru si care se simt foarte bine. am fost la dansul si nu m-a dezamagit. nu este doar un mare chirurg ci si un mare om. m-a impresionat nu doar din punct de vedere profestional, ci si conduita de medic si atitudinea fata de pacienti. sa-i dea dumnezeu multa sanatate! il recomand cu incredere!

Pag 3 din 4

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter