Clickmed
programare rapida la medic

Doppelherz aktiv mami

Publicat la data de: 08 Ianuarie 2010 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Doppelherz aktiv mami

Doppelherz aktiv Mami
Pentru femei care doresc sa ramana insarcinate, femei gravide si femei care alapteaza

Pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate, femeile gravide si femeile care alapteaza, alimentatia joaca un rol vital in ceea ce priveste starea proprie de sanatate, precum si a copiilor lor, mamele asigurandu-le toate elementele nutritive importante.

Necesarul de vitamine si substante minerale al organismului creste in mod substantial in aceasta etapa a vietii, deoarece, prin intermediul mamei, se asigura si necesitatile alimentare ale copilului (fatului).

De aceea, este importanta o alimentatie echilibrata si variata.

Un studiu la nivel national despre doza recomandata, efectuat in Germania (2008), a aratat faptul ca indeosebi consumul de acid folic, iod, fier, precum si acizi grasi de tip omega-3 este indicat pentru femei.

Doppelherz aktiv Aktiv Mami contine 12 vitamine(vitaminei a, E, D, C, B1, B2, B6, B12, acid pantotenic, acid folic, biotina, niacina), precum si 5 substante minerale(fier, calciu, magneziu, zinc, iod) si oligoelemente (ulei de peste marin), intr-o combinatie eficienta cu acizi grasi omega-3, ajutand astfel la suplimentarea necesarului crescut.


Succesul consta in combinatie!

Doppelherz aktiv Aktiv Mami ofera 800 ug de acid folic alaturi de vitamine din grupul b, cu importanta vitala, precum si substante minerale: calciu, magneziu, fier, zinc si 200 ug iod. Suplimentar, capsulele contin acizi grasi de tip Omega-3 (corespunzator la 100 mg acid docosahexaenoic (DHA) pe zi).

Acidul folic este o vitamina esentiala, de care are nevoie organismul uman pentru formarea celulelor, precum si in numeroase procese metabolice.

Acidul folic ese important pentru inchiderea tubului neural si formarea organelor fatului, asigurand astfel o evolutie pozitiva a sarcinii.
Inchiderea tubului neural (etapa premergatoare formarii sistemului nervos central) are loc intre zilele 22-28 de sarcina, la acest moment, de multe ori, femeile nestiind ca sunt insarcinate. De aceea, femeilor care doresc sa ramana insarcinate, li se recomanda administrarea, cu cel putin 4 saptamani inaintea conceptiei unui copil, a unei cantitati suficiente de acid folic.

Iodul este un element esential in formarea hormonilor glandei tiroide, care joaca un rol important in reglarea metabolismului. Hormonii glandei tiroide coordoneaza multe procese metabolice, ca de exemplu: procesul de crestere, transformarile energetice, formarea oaselor, precum si dezvoltarea creierului.


Consumul de iod la femeile insarcinate este important, deoarece fatul preia iodul de la mama.

Fierul este indispensabil pentru formarea hematiilor si asigura necesarul de oxigen din sange. In timpul sarcinii, necesarul de fier se dubleaza.

Zincul – creste imunitatea organismului si ajuta la protectia celulelor
Zincul este important pentru sanatatea celulelor. Joaca un rol decisiv in regenerarea si protectia celulelor si creste imunitatea generala.

Acizii grasi de tip Omega-3, indeosebi acidul docosahexaenoic (DHA) - importanti pentru mama si copil
Acidul docosahexaenoic (DHA), acid gras de tip Omega-3, intervine in dezvoltarea creierului si a vederii.
Acesti acizi grasi de tip Omega-3EPA (acidul eicosapentaenoic) si DHA (acidul docosahexaenoic). Insa putine alimente ii contin. Surse importante sunt pestii de apa rece, spre exemplu somonul, heringul si macroul. nu pot fi produsi de catre organismul uman, de aceea trebuie asimilati din alimentatie. Acizi grasi cei mai cunoscuti sunt

Magneziul este important pentru muschi si sistemul nervos.

Vitaminele E si C ajuta la protectia celulelor. Vitamina C creste imunitatea organismului.

Vitamina D sprijina valorificarea necesarului de calciu pentru formarea oaselor. Expunerea regulata la soare stimuleaza producerea vitaminei D la nivelul pielii, dar aceste cantitati de vitamina D nu sunt intotdeauna suficiente, tinand cont de specificul climatic in care ne aflam.

Vitamina B2 ajuta la protectia celulelor, spre exemplu la protectia celulelor nervoase.

Vitaminele B1, B6, nicotinamida si acidul pantotenic sunt importante in metabolismul proteinelor, hidrantilor de carbon si al grasimilor, fiind indispensabile pentru intregul organism.

Vitamina B12 este indispensabila pentru formarea sangelui si esentiala pentru intregul sistem nervos.

Biotina este importana la formarea corespunzatoare a pielii, parului si a unghiilor.


Mod de administrare:
Se vor administra zilnic 2 capsule (spre exemplu, la masa de pranz) sau se vor repartiza pe parcursul zilei.

Indicatie pentru diabetici:
o capsula corespunde cu 5,3 kcal / 22,1 kJ si
Indicatii:
Un preparat de iod se va administra suplimentar doar in urma consultarii unui medic.

Atentionari:
Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat.
Se recomanda utilizarea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25 grade C.

Ambalaj: 60 capsule

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Mama aproape perfecta

    Introducere Este un lucru frumos sa vrem sa fim o mama buna, sa pastram ordinea in casa sau sa facem treaba buna la serviciu. A avea teluri inalte nu inseamna ca avem probleme psihice. Dar, daca pretentiile noastre sunt atat de inalte incat scad calitatea vietii si...citeste mai mult

  • Copiii au nevoie atat de mama cat si de tata

    Introducere Insusi actul procrearii da dreptul copiilor sa aibe atat mama cat si tata. In mod tragic, insa, dreptul natural din nastere de a avea doi parinti este pierdut de multi copii ca o consecinta a divortului. In noua din zece cazuri de divort, mamele...citeste mai mult

  • Afectiuni care pot fi mostenite de la mama

    Generalitati Noi studii considera ca prin mostenirea genetica de la mama, copiii pot manifesta diverse boli ale acesteia. Este adevarat ca trasaturile fizice, cum ar fi culoarea parului, inaltimea sunt rezultatul unei interactiuni complexe dintre genele mostenite...citeste mai mult

  • Care sunt cele mai frecvente temeri ale mamelor cu privire la sarcina?

    Prezentare generala Sarcina, implica numeroase transformari pentru mama. De exemplu, aceasta experimenteaza transformari ale corpului, modificari cardiovasculare, modificari hormonale, dar si anumite simptome neplacute, precum greturi, varsaturi sau dureri. Toate...citeste mai mult

Gasesti in Comunitate

  • Prevenirea degenerescentei maculare

    Buna ziua, mama mea e pensionara, e in varsta, si are probleme cu ochii, mai rau, ii este frica odata cu inaintarea in varsta sa nu-si piarda vederea. Am citit pe internet despre Doppelherz® aktiv Vizual Extra Zi + Noapte ( cu luteina, afin, zinc...etc.), si despre ocuvite lutein. Problema este...

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter