Clickmed
programare rapida la medic

Varicocel gradul 2 testicul stâng ?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Utilizator11702753803 cu 4 luni in urma

Am fost diagnosticat cu varicocel testicular gradul 2 la testiculul stâng sunt programat pentru operație iau tratament medicamente până atunci, doctorul urolog mia zis că până la operație să nu merg pe bicicletă apsolut deloc, și după operație nu am voie să merg pe bicicletă 3 luni de zile, dacă nu mă operez acum înseamnă că nu mai pot merge pe bicicletă deloc? că se inflamează și fac complicați mari? Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat, vă mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Varicocel gradul 2 testicul stâng ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

In primul rand, trebuie sa amintim ca recomandarile medicului sunt cele mai importante si ar trebui sa le urmezi cu strictete pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Bicicleta poate exercita presiune suplimentara asupra venelor testiculare, ceea ce poate agrava simptomele varicocelului si poate duce la complicatii. Din acest motiv, medicul te-a sfatuit sa nu mergi pe bicicleta inainte si dupa operatie. Acest lucru este necesar pentru a permite testiculului si venelor sa se vindece si sa se recupereze.

Daca nu te operezi acum, este posibil sa poti merge pe bicicleta in continuare, dar acest lucru ar putea agrava simptomele si ar putea duce la complicatii, cum ar fi durerea, inflamatia si deteriorarea testiculului. Este important sa discuti aceste aspecte cu medicul pentru a intelege mai bine riscurile asociate si a lua o decizie inteleapta in legatura cu operatia.

In acest timp, discuta cu medicul despre alte modalitati de ati mentine activitatea fizica, fara sa exerciti presiune directa asupra testiculului, cum ar fi mersul pe jos sau inotul.

Recomandam sa discuti cu medicul despre preocuparile tale si sa il intrebi despre alternative si optiuni adecvate pentru tine: https://www.clickmed.ro/medic/urologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-masculine/varicocelul-afectiunea-testiculara-ce-poate-cauza-infertilitate_16680

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.