Clickmed
programare rapida la medic

Depresie severa sau...??? raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de darksmile cu 9 ani in urma

Buna ziua!
Tatal meu in varsta de 76 de ani a suferit pana in prezent 3 depresii, ultima in 2009 tratata cu efectin.Din 2009 si pana in prezent a avut o viata activa, fara nici un semn de boala.
Acum aproximativ 1luna a inceput sa se planga ca nu mai poate citi, apoi a acuzat greata la stomac(prezenta si in celelalte episoade depresive), a inceput incet, incet sa se retraga, a renuntat la activitatile zilnice. A inceput apoi sa acuze diverse dureri, in special la piciorul stang pe care ii era frica sa calce...In 2 saptamani starea lui a degenerat dramatic, ajungand in prezent sa nu se mai deplaseze din pat...paseste cu mare greutate. raspunde la intrebari(dar nu intotdeauna), repeta obsesiv ca nu poate citi, am senzatica ca nici nu ne recunoaste. Ultimele simptome nu au fost prezente in celelalte episoade depresive.Singurul lucru care il face e ca isi pastreaza programul regulat de masa.
In schimb refuza sa mearga la spital.
Problema este ca locuim intr-un oras mic, fara medici specialisti, singurul lucru care l-am facut e reinceperea tratamentului cu efectin.
Stiu ca e o nebunie si ca ar trebui dus cu forta intr-un spital..nu stiu unde...Dar poate cineva sa imi ofere informatii..este tot depresie, sau poate fi vorba de o alta boala ?
Exista undeva in tara asta, un medic care sa accepte sa se deplaseze la domiciliu(contra cost evident) si sa-l vada???
Stiu ca din afara e un caz ca oricare altul..pentru mine e insa o mare durere si neputinta....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresie severa sau...???"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Evanghelic (acum 9 ani)

Dumnezeu poate sa va ajute, caci la El e toata speranta. http://c***a

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Tamara Marcovici MDr. Tamara Marcovici este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Buna seara. Inteleg cu ce va confruntati, situatia este foarte dificila datorita refuzului tatalui D-voastra de a se interna. La varsta de 76 ani poate fi vorba si de boala Alzheimer.. Evaluarea interdisciplinara de specialitate (neurologica, psihiatrica, etc.) se impune pentru precizarea diagnosticului. Solicitati medicului de familie un consult la domiciliu pentru evaluarea situatiei. Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Tamara Marcovici
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Tamara Marcovici
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.