Clickmed
programare rapida la medic

Analiza nev pigmenatar raspuns medic

Boli de piele
Intrebare postata de cezi14 cu 14 ani in urma

In luna august am facut o operatie de indepartare a unui nev pigmenatar la piciorul drept. Am inteles ca urma sa i se faca o analiza al carei rezultat il primeam dupa 21 de zile. Eu nu am mai fost la spital sa ma interesez de aceasta analiza pentru ca medicul care m-a operat nu a fost prea amabil cu mine. As vrea sa stiu daca e posibil ca la analize sa fi iesit ceva in neregula care sa imi creeze probleme pe viitor. Sa fie prea tarziu daca ma interesez acum de aceste analize?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Analiza nev pigmenatar"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

irinuca (acum 14 ani)

Orice este posibil
De ce nu incerci sa dai un telefon la spital si sa intrebi de analiza, in mod normal ele sunt tinute destul de mult timp acolo

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Dermatologie MDr. Dermatologie este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

In mod normal rezultatul ramane scris pentru un numar considerabil de ani in registrul serviciului de anatomie patologica. Piesa (mai precis lama prelucrata din piesa recoltata la biopsie) ramane de asemenea in serviciul de anatomie patologica. Examinarea histopatologica se face pentru a se vedea daca este vorba sau nu despre un cancer al pielii. Rezultatul de obicei nu se da la telefon, dar la telefon vi se poate spune daca rezultatul analizei este gata sau nu. Rezultatul nu il ridica medicul, ci pacientul, cu BI sau CI. Cu rezultatul scris va puteti prezenta la oricare medic dermatolog pentru interpretare. Asadar nu este prea tarziu. Mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Dermatologie
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Dermatologie
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.