Clickmed
programare rapida la medic

Eczemele endogene

Boli de piele
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Sunt din jud Tg Mures as vrea sa-mi recomanda-ti o crema pentru eritroza faciala pe ambele pariti ai fetei am folosit foarte multe creme recomandate de doctori specialisti care nu mia folosit deloc.Ultima data mia recomandat ca sa merg la un tratament cu laser as vrea sa stiu daca este bine sa fac un tratament asa de tanara cu laser la 16 ani...va rog sa-mi recomanda-ti ce este bine .Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Eczemele endogene"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

IULIANA-ANA (acum 15 ani)

Buna Iulia
Am inteles ca se poate vindeca si prin utilizarea plantelor, cateva retete care sper sa te ajute:
Ceapa
Cataplasme cu suc de ceapa amestecat in parti egale cu ulei de porumb sau masline. Se aplica de trei–patru ori pe zi timp de o saptamana. Recomandat pentru formele usoare de eritroza faciala

Laptuca
Cataplasme cu frunze oparite, se aplica de doua trei-ori pe zi. Lotionari cu sucul obtinut prin zdrobirea tulpinilor in mojar, dupa care acestea se storc folosindu-se in tifon. Infuzie din 100 g de planta intreaga taiata marunt peste care se toarna 500 ml apa clocotita; se lasa acoperita 30 de minute; se strecoara si se spala tenul folosindu-se un tampon de vata inp***at in solutia obtinuta. Dupa aceea, cu aceeasi solutie se pune o compresa folosindu-se un pansament steril.

Levantica
Infuzie din 10 g de planta peste care se toarna o cana (200 ml) cu apa clocotita; se lasa acoperita 30 de minute apoi se strecoara si se aplica de trei ori pe zi comprese pe fata folosindu-se un pansament steril.

Vita de vie
Cataplasme pe fata cu frunze proaspete oparite.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IULIANA-ANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IULIANA-ANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
comentarii utilizatori (acum 15 ani)

Buna ziua,va scriu despre sotul meu care de vara trecuta are pe tot spatele pete rosii care sau intins spre burta si care ii produc mancarime noi locuim in Franta pt ca el lucreaza aici poate ne da ti un sfat
va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de comentarii utilizatori
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de comentarii utilizatori
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena (acum 9 ani)

Eu am folosit o multime de creme pentru fata dar acolo pielea este mai expusa la temperaturi si alti factori externi si e mai dificil de tratat eczema. Asa ca dupa multe creme testate am descoperit la recomandarea unei farmaciste lotiunea de
protectie de la Gloves In A Bottle.
La mine a functionat foarte bine. Stiu ca eczema nu se vindeca definitiv, si de asta din cand in cand ma dau cu lotiunea entru a preveni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.