Clickmed
programare rapida la medic

Tratament lupus eritematos cronic raspuns medic

Boli de piele Tratament de necroza cutanata Trombocitopenie autoimuna
Intrebare postata de ramona_zvt cu 13 ani in urma

Buna ziua!
Sunt interesata de posibile modalitati de a trata/ de a controla evolutia lupusului eritematos. Am 24 de ani si am fost diagnosticata cu aceasta afectiune de catre 2 medici dermatologi care m-au vazut; nu am facut nicio analiza in acest sens, dumnealor considerand suficient de relevant aspectul clinic (mentionez ca singura manifestare este, pana in prezent, un semn catalogat initial drept "angiom plan aripa nazala dreapta").
In ultimul an mi s-au prescris anumite tratamente: sedinte de terapie laser (la care am renuntat dupa un timp, intrucat mi s-a parut ca mai degraba traumatizeaza locul decat sa-l vindece); Plaquenil pe toata perioada verii + creme de protectie solara cu filtru maxim; diverse unguente locale...
Ma ingrijoreaza faptul ca nu exista suficiente informatii despre aceasta boala si sunt speriata de perspectiva agravarii. De asemenea, ma deranjeaza repercusiunile de natura estetica si as incerca orice metoda care m-ar putea scapa de semnul de pe fata sau care as stopa extinderea (uneori, pata pare a se mari).
Orice recomandare din partea specialistilor sau a altor pacienti confruntati cu probleme similare mi-ar fi de mare folos.
Va multumesc anticipat!

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (12)

Sheila (acum 13 ani)

Pentru stabilirea diagnosticului este nevoie de o biopsie a tegumentului, pentru examenele histopatologice trebuie efectuate din leziuni cu o vechime mai mare de 1 luna. Se pot face teste de laborator

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Angiomul nu este o leziune specifica lupusului. Se recomanda sa efectuati o analiza princare se preleveaza o bucatica de piele care se trimite la examinarea histopatologica, aceasta fiind SINGURA metoda de a stabili cu certitudine diagnsoticul de lupus cutanat.
De asemenea trebuie efectuate si analize ale sangelui si o evaluare generala, pentru a stabili daca lupusul (admitand ca este lupus cu adevarat) afecteaza si restul organelor.
Adresti-va unui dermatolog dintr-un spital universitar (Colentina sau Scarlat Longhin in Bucuresti, sau Spitalele Universitare in Cluj, Iasi - centrele universitare mari).
Va doresc multa sanatate!

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli de piele.

Inscrie-te aici!
luna de vara (acum 13 ani)

Buna seara.

Va rog daca ma puteti ajuta.
Imi apar pe nas niste bubite cu puroi asemanatoare cu cosurile, sunt dureroase. Daca sparg aceste bubite dispar intr-o zi aproximativ (nu lasa semne), daca nu le sparg tin si cate 2-3 zile,dar sunt foarte incomode si dureroase.Nasul de inroseste mereu si uneori ma mananaca. Am folosit foarte multre tipuri de creme si unguente recomandate de medici si farmacisti.Am facut analiza de exudat nazal, am urmat un tratament cu antibiotice fara nici un rezultat.
In urma cu 5 ani am facut tratament pentru rinita alergica (vaccinuri). Sunt alergica la pene, praf, fan, mucegai,iarba cosita,la difereite mirosuri de parfum si detergenti.
In prezent nu urmez nici un fel de tratament, mai iau din cand in cand bil plus pentru fiere, doar daca este navoie.
Multumesc.

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
DAN ANDFREI (acum 13 ani)

S.C. ANDREI COLLAGEN SRL


IASI-ROMANIA

100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)
Să începem cu ceea ce se întâmplă cu corpul dumneavoastră la inaintarea in vârstă!... La douăzeci de ani şi mai devreme de 20, există o mare varietate de hormoni de creştere care promovează această creştere a muşchilor, a ligamentelor şi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru această creştere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creştere sînt in scădere şi se opreşte cresterea, iar colagenul produs de către ficat este utilizat pentru promovarea sănătatii şi muşchilor existenti, construirea de muşchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o rată de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnă că la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.
Odata cu reducerea cantitatii de colagen în ţesuturi, acestea se deterioreaza şi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaţia de nutriţie şi hidratare care are un efect dăunător asupra sănătăţii şi, prin urmare, aspectului pielii şi a altor celule.

Când ţesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilă, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestă prin aparitia celulitei,atit la femei cit şi la bărbaţi, în general, supraponderalii. Pentru că în organism este grăsime, este folosita ca o protecţie si asta nu inseamna că persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompilează ţesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor şi grăsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriţie şi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.
Colagenul de tipul II si boala de inimă
Inima la om

Sistemul circulator


Sistemul ciculator este format din inima, vasele sangvine si limfatice care alcatuiesc o unitate functionala coordonata si permanent adaptata nevoilor organismului.

Inima
Inima este un organ musculos,cavitar, tetracameral, care pompeaza ritmic in artere singele pe care il primeste prin vene. Desi la om cintareste aproximativ 300 g si are marimea pumnului unui adult, inima efectueaza o activitate uriasa, zilnic contractindu-se de peste 100000 de ori si pompind peste 7200 de l de singe. Sectionind inima, se constata ca este construita din doua atrii si doua ventricule, separate complet prin septurile interatrial si iterventricular. Fiecare atriu comunica cu ventriculul respectiv prin orificiile atrio-ventriculare prevazute cu valve, care se deschid doar intr-un anumit sens, spre venticule: sting (biscupida) si drept (triscupida).

Structura histologica a inimii

Inima este alcatuita din tei straturi concentrice: endocard, miocard si epicard.
Endocardul este constituit dintr-un endoteliu situat pe o membrana bazala ce se continua cu stratul subendotelial, format din fibre colagene, fibre de reticulina, fibre elastice, rare celule conjuctive si numeroase terminatii nervoase senzitive.
Miocardul este constituit din fascicule de fibre musculare cardiace, orientate circular in peretele atriilor, si din fibre oblic-spiralate in ventricule.
In peretele inimii. in afara celulelo miocardice, mai exista celule specializate in generarea si conducerea impulsulilor de contractie acestea constituie tesutul excitoconductor nodal.
Epicardul este o membrana epitelio-conjuctiva subtire ce acopera suprafata cardiaca si constituie foita viscerala a pericardului. Intre foitele pericardului se gaseste cavitatea pericardica cu olama subtire de lichid, care favorizeaza alunecarea in timpul activitatii cardiace.
Vascularizatia inimii, extrem de bogata este asigurata de cele doua artere coronare care se desprind de la originea aortei si se impart in ramuri care nu se anastomozeaza intre ele.Obstructia unei coronare sau a ramurilor sale provoaca necroza teritoriului cardiac deservit.
Inervatia extrinseca a inimii este realizata prin fibre vegetative simpatice si parasimpatice formind plexul cardiac. Fibrele simpatice provin din ganglionii paravertebrali cervicali si exercita efecte stimulatoare asupra miocardului si vasodilatatoare coronariene. Fibrele parasimpatice provin din nervii vagi, nerveaza predominant nodulii sinoatrial si atrioventricular si au ca efect diminuarea activitatii cordului.

Proprietatile muschiului cardiac

Miocardul care din punct de vedere structural este un muschi striat are proprietati comune cu muschii striati, dar si o serie de proprietati caracteristice.
-Ritmicitatea este proprietatea cordului de a se contracta succesiv ca urmare a impulsurilor contractiile generate de nodul sinoatrial. Aceste impulsuri sunt urmarea unor modificari metabolice care au loc in sistemul excitoconductor.
-Conductibilitatea este proprietatea miocardului in specil a tesutului nodal de a conduce unde de contractie de la nivelul nodului sinoatrial in intreg cordul.
-Excitabilitatea este proprietatea miocardului de a raspunde printr-o contractie la stimuli adecvati.
-Contractilitatea este proprietatea miocardului de a se contracta atuci cind este stimulat adecvat. Contractiile miocardului se numesc sistole iar relaxarile diastole.
Medicamentele ca aspirina si NSAIDS, cât si terapiile naturiste ca ulei de peste si ierburi antiartritice nu pot completa necesarul biochimic de colagen de tip II. Se mai poate spune că acesta este unul din cei mai importanti agenti cardio protectori descoperiti vreodată. Dintr-o recentă analiză s-a descoperit că acest colagen de tip II este 14,2% condroitină sulfat A. Condroitina sulfat A este un proteoglican natural ce se găseste în artere, septul nazal si chiar în cornee cât si în tesutul de colagen din întregul corp. Condroitina sulfat A (CSA) are un puternic efect antitrombogenic si anticoagulant. Care în esentă, previne cheagurile de sânge si reduce incidenta de strokes. În Japonia, CSA este folosită de mai mult de 20000 de oameni în fiecare zi si în ultimii 20 de ani nu s-au prezentat cazuri de intoxicare.
CSA a fost testat mai mult de 25 de ani de către Dr. Lester M. Morrison. În 1968, Dr. Morrison a format un grup de 120 de pacienti cu boli de arteră coronară. Pacientii au fost împărtiti în două grupuri si anume 60 au primit CSA pe când ceilalti nu. Ambele grupuri si-au luat medicamentatia standard, au tinut dietele, bazându-se pe sfatul doctorului specialist. Dr. Morrison cât si alti cercetători au descoperit că CSA reduce colesterolul si alte lipide din sânge si au ”curătat” arterele si inclusiv aorta de colesterol. După trei ani de studiu cei 60 de oameni care au primit CSA au experimentat 4 incidente coronariene, inclusiv trei crize cardiace fatale. Grupul de control care nu a primit CSA desi au luat medicatie standard, au experimentat 29 de incidente coronare inclusiv 6 crize cardiace fatale si 10 crize cardiace care nu s-au soldat cu moartea. După alti 4 ani grupul de control a mai experimentat 36 de crize cardiace pe când grupul ce a luat CSA doar 6 crize. După cinci ani de la studiu, grupul de control a experimentat 38 de crize cardiace pe când ceilalti doar 6. După sase ani de la studiu, au fost 42 de crize de inimăîn grupul de control, si doar 6 în grupul cu CSA. Rata mortalitătii la grupul ce a luat CSA fată de grupul de control a fost 4:14. Aceasta indică o reducere de 600% a incidentei de crize cardiace doar prin luarea pe cale orală a CSA în fiecare zi indiferent de alt tip de terapie.
În fiecare an ne confruntăm cu 500,000 de persoane care mor din cauza unor incidente coronariene acute si un număr egal de persoane care supravietuiesc acestor incidente. Imaginati-vă reducerea acestui număr cu 600%, aceasta datorându-se substantei naturale care se găseste în colagenul de tip II. Stiinta medicală ne-a condus către un progres remarcabil si anume tratamente de înaltă tehnologie pentru aceste boli. Datorită faptului ca bolile cardiovasculare sunt inamicul numărul unu în America, cercetările si dezvoltarea s-a concentrat în această zonă. Desi inimile artificiale, angioplastia, înlocuirea valvei si chirurgia by-pass sunt procedee care salvează vieti, nu sunt procedee pe care majoritatea oamenilor doresc să si le facă. Acest lucru se datorează faptului că sunt scumpe, dureroase si riscante. Ele nu se adresează cauzei bolii. Din păcate, multi oameni ce suferă de boli de inimă văd aceste procedee ca fiind singura optiune. si totusi CSA pare a fi mult mai eficient pe o perioadă mai mare si se adresează cauzei si nu numai simptomelor.
Colagenul de tipul II a găsit de asemenea suport în studiul făcut pentru amelirarea bolilor autoimune cauzate de contaminarea datorată implantului mamar breast implant poisoning, cât si ameliorarea bolii Menier si a miopiei progresive. S-a demonstrat că ajută la slăbire. Totusi, nu pot sustine aceste afirmatii si desi cercetările viitoare pot demonstra eficienta acestuia în aceste domenii, cred că este suficient faptul că reduce durerea la artrită si boli de inimă. Ar fi extraordinar să-i vedem pe cercetători în fruntea medicinei folosind produse naturale pentru a demonstra că natura are un leac.
Efectele pierderii de Colagen pentru piele si functiile corpului
Collagenul de tip II si Artrita
În conformitate cu cele mai recente statistici, milioane de oameni suferă de diferite forme de artrită, reumatism sau osteoartrit. Toate formele de artrită împărtăsesc aceleasi simptome de durere severă, pierdere a mobilitătii si o diminuare a calitătii vietii. Se mai poate adăuga si faptul că ucigasul numărul unu de astăzi din lume rămâne tot boala cardiovasculară si există exces de medicamente farmacceutice si naturale realizate pentru a reduce severitatea acestor boli.
S-ar putea ca un medicament nutritiv numit colagen de tip II să amelioreze ambele boli într-un mod eficient? Siguranta devine întotdeauna o problemă. Medicamentele moderne cum ar fi antiinflamatoriile fără steroizi (NSAIDS) pot cauza sângerări ascunse, ulcere si chiar efecte ce amenintă viata. Alte studii includ medicamente naturale cum ar fi ulei de peste (ficat), fenialanină DI si cartilaj de rechin. Se poate dovedi că o mare promisiune de ameliorare atât a artritei cât si a bolilor de inimă sunt componentele naturale ale cartilajului.
Am devenit interesat de colagen de tipul II ca tratament pentru artrită si boli de inimă când făceam cercetări cu privire la cartilaj si scriam cartea mea numită ”Fălci pentru viată, povestea cartilajului de rechin”. În studiul meu am descoperit că ingredientele medicale efective din cartilaj se datorează colagenului de tip II. Cunoastem că acesta este compus din patru sau cinci tipuri diferite de colagen. Există 14 tipuri de colagen, dar colagenul primar, cel mai predominant, este cel de tipul II. Dacă acesta se obtine din cartilajul sternului de pui, pui de la 6 la 8 săptămâni, contine un număr mare de glicoproteine cu un continut foarte mare de polizaharide care sustin încheieturile. Acestia includ sulfat de glucozamină pe care s-au făcut timp de 30 de ani studii controlate tip placebo care în prezent ajută la refacerea cartilajului din tesutul articulatiilor. De asemenea, stim că acestia contin o concentratie mărită de sulfat de condroitină A care este un antiinflamatoriu puternic si care reface tesutul articulatiei. Încă o dată dacă produsul derivă din cartilajul sternului de pui, aceste două componenete sunt în concentratie foarte mare în comparativ cu orice altă sursă de cartilaj. În plus fată de acestea, colagenul de tip II mai contine un antioxidant descoperit recent numit matrice de cartilaj glicoproteic (CMGP), care ajută la reducerea degradării oxidative a articulatiei. În afară de aceste noi descoperiri, mai sunt si alte ingrediente în colagenul de tip II care îl fac mai eficient decât dacă s-ar lua numai glucozamină sau condroitină.
Un alt avantaj al colagenului de tip II este că se absoarbe foarte repede. Cercetătorii au demonstrat că acest colagen de tip II are o rată de absorbtie de circa 70 până la 90 %, fată de 8% rata de absorbtie a cartilajului ingerat. Înseamnă că se va lua mult mai putin colagen de tipul II în comparatie cu cartilajul. Multe persoane trebuie să ia de la 9 până la 12 grame de cartilaj pentru a avea o reactie pe când cu colagenul de tip II sunt suficiente, în mod obitnuit, 3 până la 4 grame.
Când oamenii suferă de artrită, colagenul de tip II se autodistruge selectiv. Oamenii de stiintă stiu că această componentă din cartilaj este atacată de celulele albe si cumva aceasta activează sistemul imun al pacientului bolnav de artrită reumatoidă care dezvoltă anticorpi ce distrug colagenul de tipul II. După care se initiază un răspuns imun către toate cartilajele care se degradează. Astfel încât dor încheieturile mâinii, genunchii, soldurile, spatele etc. În osteoartrită se distruge cartilajul prin uzură normală pierzându-se colagenul solubil de tip II, dar fără răspuns imun. La final rezultatul este acelasi. Dureri foarte mari si pierdere a calitătii vietii. Întrebarea este: cum opreste colagenul de tipul II sistemul imun în artrita reumatică? Răspunsul e că eficienta colagenului de tipul II este realizată prin ”tolerantă orală”. Câtiva ani în urmă, Dr. Howard Weiner din Brigham, a descoperit că există o parte a intestinului numită GALT (tesut limfatic activat) ce face parte din sistemul nostru imun. În esentă, celulele albe din GALT ne permit să mâncăm diferite feluri de proteine fără a deveni alergic sau sensibil la acestea. Sistemul tolerantei orale a fost descoperit cu multi ani în urmă de cercetătorii germani care dădeau iederă toxică pacientilor puternic alergici si astfel le eliminau alergiile. Se ajunge la principiul homeopatic ”cui pe cui se scoate”.
Dr. Weiner a început să le dea mielină de vacă la multi pacienti cu scleroză si a observat îmbunătătiri ale simptomelor. Dr. David Trentham, de la Universitatea Harvard, a format o echipă cu Dr. Weiner pentru a investiga efectele adverse ale colagenului de tipul II din sternul de pui, investigatii făcute pe soarecii cu artrită. Ceea ce au descoperit a fost destul de remarcabil. După a doua sau a treia lună, soarecii nu mai manifestau simptome ale artritei. A fost o ameliorare a bolii.
Următorul pas a fost testarea tolerantei orale a colagenului de tipul II pe pacienti umani. Doctorii Trentham si Weiner au făcut studii pe zece persoane cu artrite reumatice severe. Acestia au eliminat terapiile standard cum ar fi NSAIDS si metotrexat si le-au dat pacientilor colagen de tipul II din cartilajul sternului de pui. La sfârsitul celei de-a doua luni, sase din cei zece pacienti au prezentat îmbunătătiri substantiale, iar unul dintre ei a prezentat o remisie completă a bolii care a durat 26 de luni fără efecte secundare. Răspunsul clinic al acestui studiu a fost definit ca o reducere cu aproximativ 50% si mai mult a inflamatiilor si a sensibilitătii, o îmbunătătire cu 50% a rigiditătii simtite dimineata, cât si îmbunătătirea mersului pe jos cu 15 minute. Astfel, au fost câteva criterii obiective si subiective pentru a măsura succesul. De fapt, acest studiu demonstrează că o rată de răspuns de 70% în unele din cele mai severe cazuri fără efecte secundare la acesti pacienti au fost complet reduse fără medicatie standard. Chiar dacă restul de 30% nu au prezentat îmbunătătiri. si datorită acestei încercări, aceeiasi doctori au făcut un nou studiu pe 59 de pacienti cu artrite reumatice severe active. 28 dintre pacienti au primit colagen de tipul II iar 31 au primit pilule placebo. Ceea ce este interesant este faptul că cei care au luat colagen au arătat o stabilizare semnificativă si o îmbunătătire pe când cei cu placebo au continuat să se deterioreze. De fapt, patru dintre pacientii ce au luat colagen au prezentat o remisie completă a bolii, pe când nici un pacient din grupul placebo nu au prezentat nici o remisie a bolii. Din nou, nu s-au descoperit efecte secundare. Observăm că ingerarea orală a colagenului de tipul II poate dovedi a fi una dintre căile eficiente de controlare a artritei indiferent de forma de artrită. Întrebarea care apare acum este: cum lucrează, mai exact colagenul de tipul II pentru a produce aceste rezultate incredibile. Apare mecanismul suprimării imune prin celulele albe localizate în GALT. Aceste celule albe devoreaza o parte din colagenul de tip II si după aceea învată sistemul imun să nu mai atace colagenul de tip II, deoarece aceste celule albe îl identifică ca fiind prieten si nu inamic. O dată ce sistemul imun este alertat să nu mai atace colagenul se pare că apare o înmultire a celulelor de blocaj-T. Sunt cunoscute si ca celule T8. În cele in urmă, acesta reduce numărul de citocine (cytokines) inflamatorii care sunt, în parte, responsabile de reactia inflamatorie din artritele reumatice. Celălalt motiv, si anume de ce există rezultate în osteoartrită , este faptul că acest colagen de tipul II are o concentratie ridicată de glucozamină si condroitină care întăreste cartilajul, însă creste, de asemenea, producerea celulelor din cartilaj. Aceste ingrediente au de asemenea proprietăti antiinflamatorii care se comportă ca o pernă în conditii normare de activitate fizică.
Colagenul de tipul II mai contine si proteoglicani care inhibă formarea de vase de sânge în articulatii si reduce atacul enzimelor asupra cartilajului. Asadar, există o refacere a celulelor ce produc cartilaj si o reducere a biochimiei destructive a articulatiei. În plus, multi dintre acesti proteoglycani găsesc în colagenul de tip II suport pentru fluidul lubrifiant al articulatiei numit fluid sinovial. Acesti proteoglycani cresc efectiv consistenta si puterea de lubrifiere ale acestui fluid.

Este extrem de important să întelegem că nu toate tipurile de colagen sunt la fel si nu toate tipurile de cartilaj vă pot da un colagen de tip II eficient din punct de vedere medical. Colagenul de tipul II trebuie sintetizat din cartilajul sternului de pui. Motivul este foarte simplu. Această sursă de cartilaj detine cea mai mare concentratie de proteoglycani. O persoană cu artrită dacă ia colagen de tipul II trebuie să astepte o perioadă de 4 până la 8 săptămâni înainte de a lua o decizie dacă produsul are efect sau nu. Pentru a avea rezultate trebuie luat tratamentul pentru o anumită perioadă de timp. Am văzut persoane are nu mai aveau dureri doar după o săptămâni dar aceasta e o exceptie nu o regulă. Colagenul de tip II este disponibil în capsule de 500 mg. Trebuie luat 3 capsule (doze) seara pe stomacul absolut gol la 2-3 ore dupa masa, de preferat cu o cantitate de 1-2 pahare de apa pentru a îmbunătăti absorbtia. În afară de faptul că acest produs nu prezintă efecte secundare, acesta pare a fi o sansă atunci când suferim de orice formă de artrită.


Din studiu stim faptul că toate componentele colagenului de tip II sunt agenti condroprotectori deoarece acestia 1) rezistă la atacul enzimelor care distrug proteina din cartilaj; 2) reprogramează condrocitele si citocitele reducând inflamatia; 3) promovează sinteza noillor celule ale cartilajului si sinteza proteoglicană; 4) intensifică producerea de fluid, hialuronan, producând un fluid sinovial lubrifiant si eficient pentru articulatii; 5) protejează suprafata cartilajului de deteriorarea oxidativă si de distrugerea enzimatică; 6) se comportă ca un puternic antiinflamator si modulator de durere.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.IASI, ROMANIA
[email protected]
telefon:0770492583

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
popa minerva (acum 9 ani)

se trteaza naturist ing giurea marin e publicat pe net in oc piatra olt tel 0249417285
0744658048

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
popa minerva (acum 9 ani)

se trteaza naturist ing giurea marin e publicat pe net in oc piatra olt tel 0249417285
0744658048

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
popa minerva (acum 9 ani)

se trteaza naturist ing giurea marin e publicat pe net in oc piatra olt tel 0249417285
0744658048

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alina (acum 8 ani)

Buna ziua,

Sora mea (36 ani) are Poliartrita Reumatoida si Lupus. In ultimii doi ani, Lupusul este foarte activ. A facut il ultimele 3 luni perfuzii de Ciclofosfamida, insa efectele secundare au fost peste masura de accentuate, incat nu mai poate suporta tratamentul. Medicul ei i-a spus ca este tratamentul biologic, dar pentru care nu se poate aplica dosarul, deoarece nu i-ar fi acceptat, in conditiile in care sora mea are si Poliartrita.Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce pot face, sau daca exista vreo posibilitate pentru a obtine acel tratament prin CAS. Va rog sa ma contactati daca aveti nevoie de alte detalii.
Multumesc!

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elvira (acum 8 ani)

Draga mea daca intre timp nu ai gasit o solutie .....pot sa-ti spun doar atit, m-au indopat cu medicamente de toate neamurile si tot ce le-a venit in minte fara macar sa se gindeasca o clipa daca le suport sau nu (nu e valabil ptr toti medicii), dar nu le-am permis sa ma treaca pe biologic, sunt in aceeasi situatie si am aflat, nu stiu cit este de adevarat si nu vreau sa verific , ca ptr lupus nu se face biologic. Singurul sfat este sa incerci tratatmentul domnului Giurea din Piatra Olt, are telefonul aici l-a pus cineva, si mai sus.
"se trateaza naturist ing Giurea Marin e publicat pe net in loc piatra olt tel 0249417285
0744658048"
http://www.lupushelp.ro/lupus.htm (acesta este sit-ul lui) Ia legatura direct cu el.Aceste boli nu le putem vindeca cu chimicale, doar sa ne otravim si mai rau.
Eu si alte sute de persoane urmam tratamentul lui.Eu sunt inca la inceput deci nu pot sa iti spun ceva legat de tratament dar daca cauti vei gasi informatii despre oameni vindecati.Eu am mare incredere in aceste ceaiuri!
Sanatate maxima!

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mihaela (acum 7 ani)

In primul rand este bine sa te indrepti spre un medic reumatolog. Eu pe langa tratamentul cu plaquenil am urmat si tratamentul d-lui dr. Andritoiu. Astfel am reusit sa aduc anticorpii antiadn pe negativ. Recomand cu incredere. Ia in calcul schimbarea stilului de viata :) Sanatate! http://apitherapy.ro/ro/site/display/page/5

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator21529943992 (acum 4 ani)

Draga Mihaela, cum pot lua legatura cu tine?
Multumesc frumos!

Utilizator11534597935 (acum 4 ani)

Te a ajutat tratamentul?

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.