Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CLINICILE MEDICALE HIPOCRAT

CLINICILE MEDICALE HIPOCRAT
Sanatate inainte de toate!

Prezentare CLINICILE MEDICALE HIPOCRAT

Vezi toata descrierea

CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 a fost infiintata in 1996 si ofera asistenta medicala specializata, diverse tipuri de explorari functionale si o gama larga de analize de laborator, atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 a inceput cu un numar de 13 angajati. Astazi se prezinta ca o institutie medicala in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa de peste 200 de cadre medicale - profesori universitari, medici primari, medici specialisti si asistenti medicali cu inalta competenta profesionala. Suntem o echipa de profesionisti care actioneaza sincronizat pentru a asigura maximum de confort clientului. Departamentele sunt interdependente si comunica permanent gratie unui sistem de logistica competent.

Ne straduim permanent sa urmam principiile umanitare ale juramantului lui Hipocrat si sa pastram deviza care ne indruma in tot ceea ce facem: Sanatate inainte de toate. Ne preocupa calitatea actului medical si punem accent pe: relatia medic-pacient prevenirea si profilaxia bolilor diagnosticarea si tratarea afectiunilor cu seriozitate si competenta confidentialitate acuratetea investigatiilor paraclinice.

Clinicile Medicale HIPOCRAT va asteapta in centrele sale. Peste 300 de cadre medicale , asistate de aparatura moderna sunt aici pentru dumneavoastra.

Cu un portofoliu de sute de mii de pacienti ce au apelat la serviciile noastre, in cadrul a 5 centre in Bucuresti si alte 5 centre in tara, Clinicile Medicale HIPOCRAT vin in intampinarea dumneavoastra cu servicii medicale de calitate efectuate de un personal medical special selectat dupa criteriul experientei si al realizarilor profesionale.

Laboratoarele HIPOCRAT, unele dintre cele mai apreciate laboratoare de analize medicale din Romania si nu numai, sunt aici sa va asiste in identificarea cu un grad cat mai mare de acuratate a afectiunilor.

Ambulanta HIPOCRAT, are in cadrul parcului propriu autosanitare dotate in conformitate cu ultimile standarde pentru asigurarea serviciilor medicale de urgenta si transport sanitar in cele mai bune conditi si in cel mai scurt timp.

CLINICILE MEDICALE HIPOCRAT

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Chisinau, nr 16, sector 2

Tel: 0219605

E-mail:

Web: www.hipocrat.ro

L
7:00-20:00
V
7:00-20:00
M
7:00-20:00
S
7:00-20:00
M
7:00-20:00
D
7:00-20:00
J
7:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!