Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

LENTILECONTACT RO

LENTILECONTACT RO

Prezentare LENTILECONTACT RO

Vezi toata descrierea

LENTILECONTACT RO EXPERT SRL este o companie specializata in comercializarea lentilelor de contact, acesoriilor si a solutiilor de curatare si intretinere ale lentilelor de contact .

Prin intermediul magazinului ONLINE - www.lentilecontact.ro - compania comercializeaza lentile de contact medicale, cosmetice/estetice sau color(colorate) ORIGINALE si solutii de la cei mai mari producatori precum Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, CooperVision si Sauflon Pharmaceuticals Ltd.

De asemenea, sunt comercializate solutii de curatare si intretinere a lentilelor de contact, picaturi oftalmice si accesorii produse de Alcon Laboratories, Pietrasanta Pharma S.p.A. etc Astfel, orice purtator de lentile de contact medicale sau cosmetice/colorate poate achizitiona ONLINE lentilele de contact necesare comandandu-le direct in magazinul nostru online - www.lentilecontact.ro - sau prin comenzi TELEFONICE .

De asemenea, livrarea comenzilor de lentile de contact se va face GRATUIT in Bucuresti prin curierat rapid sau IN TOATA TARA prin Mesageria Postei Romane. Evident, pentru persoanele din tara (mai putin Bucuresti) pentru care timpul de livrare se doreste a fi foarte scurt le putem livra comenzile in regim de urgenta , prin curierat rapid, cu taxa de transport.

Pentru purtatorii de lentile de contact cosmetice am realizat catalogul de culori online care le permite sa-si aleaga tipul de lentile potrivit culorii naturale a ochilor. Catalogul este realizat pentru lentilele de contact cosmetice “SofLens Natural Color” – produse de Bausch & Lomb si pentru lentilele cosmetice “ACUVUE 2 COLOURS”- produse de Johnson & Johnson.

Dorind sa oferim servicii de calitate , am perfectat si incheiat contracte cu principalii furnizori de lentile de contact, firme specializate de curierat pentru livrarea rapida si in siguranta a comenzilor de lentile de contact si cu mesageria Postei Romane. De asemenea, s-a creat infrastructura comunicationala cu furnizorii de servicii, s-au stabilit procedurile de lucru si s-a pregatit personalul pentru deservirea magazinului online.

Constienti de faptul ca inca se manifesta retineri in efectuarea platilor online prin carte de credit am optat momentan pentru varianta platilor la livrare in sistem ramburs, incercand prin aceasta sa va oferim maximul de incredere intr-un magazin ONLINE.

Cu alte cuvinte, s-au luat toate masurile necesare ca dumneavoastra sa puteti sa va gasiti lentilele de contact recomandate de specialistul dumneavoastra, sa le comandati simplu si comod si sa le primiti la domiciliu/adresa indicata de livrare in cel mai scurt timp si in siguranta. Suntem convinsi ca venim in intampinarea dorintelor si necesitatilor dumneavoastra si ca vom reusi sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor.

LENTILECONTACT RO

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Sos Mihai Bravu, nr 291, bl 12A, sc A, etaj 3, ap 13, sector 3, 030305, Bucuresti

Tel: 0213106336

E-mail:

Web: www.lentilecontact.ro

L
9:30-19:30
V
9:30-19:30
M
9:30-19:30
S
Inchis
M
9:30-19:30
D
Inchis
J
9:30-19:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!