Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

nikvorm pareri

am 4 luni de sarcina si am fost cerclata[mi-a cusut colul cu o ata,de fapt la mine au trebuit 2 ate]am fost la control totul este bine,doar ca am facut candida,dr mi-a recomandat ovule cervugid[dar imi este teama sa le introduc ,pt ca dupa cerclaj nici spalaturi intravaginale n-am mai facut si stiu ca aceste ovule sunt facute din chimicale si de aceea imi este teama ca le introduc ,de frica sa nu se detreioreze atele si sa se rupa!]voi ce parere aveti,se pot folosi ovule in timpul cerclajului,va rog sa ma scoateti din ceata!m-am gandit sa le folosesc din luna a 7 a ,dar nu pot sa stau nici asa mult cu aceasta candida,ce e de facut? [continuare]

Ce parere aveti despre electrosomatograma interstitiala? Credeti ca rezultatele acestei investigatii sunt relevante? Iulia Maria [continuare]

Mama mea are 75 de ani, in afara de hipertensiune arteriala si clasicul reumatism nu are nici o alta afectiune.De un an, de la decesul tatalui meu, nu a vrut sa mai ia medicamentele de reglare a tensiunii totusi se simte bine. Toamna si primavara lua vitamine pentru ca spune ea ca se simte slabita. Pana acum lua Eurovita multiminerale dar acum nu se mai gasesc. Eu as opta pentru ceva naturist dar....Am inteles ca vitaminele cresc colesterolul si de aceea as dori o parere avizata. Va multumesc ! [continuare]

parerea mea este ca nu merita facut vaccinul ce promite vaccinul? o tanara care nu si-a inceput viata sexuala este protejata in urmatorii 5 ani dar dupa cei 5 ani?!? daca si-a inceput viata sexuala, nu mai are rost sa refaca vaccinul daca nu si-a inceput viata sexuala nu a avut rost sa faca vaccinul dar cum se ajunge la infectarea cu HPV? prin sex cu partener instabil (fie tu ai mai multi parteneri, fie partenerul are mai multe partenere) deci, cuplul stabil e protejat in mod natural prin stabilitate in plus, daca faci un test Papanicolau pe an, infectia se rezolva medicamentos intr-un an de zile, infectia cu HPV nu ajunge la stadiul de cancer asa incat, daca sistemul medical romanesc doreste cu adevarat sa fereasca populatia Romaniei de HPV, e suficient sa aplice un program de testare anuala obligatorie sa fie penalizat medicul de familie care nu a obtinut de la fiecare pacienta rezultatul negativ al testului Papanicolau astfel, sigur nu se va mai ajunge... [continuare]

In urma unui RMN al coloanei vertebrale au rezultat urmatoarele: -hernie discala L4-L5 mediana ce ampreteaza sacul dural,dara conflicte disco-radiculare,debordul discal fiind de 6/16 mm; -protruzie discala L5-S1 medio-laterala dreapta ce vine in contact cu ambele radacini S1 comprimand-o discret pe cea dreapa;debordul discal fiind de 7/20 mm. Parerea domnului doctor Florin Exergian de la Spitalul Bagdasar a fost ca este necesara operatia la una din hernii,insa intrebarea mea acum: Este aceasta hernie de operat?Menzionez ca nu am ramas niciodata intepenit,durerile se amelioreaza cu antiinflamatorii. [continuare]

Rezultat bun??

Comunitate > Sarcina

am mers la farmacie si am cumparat un a II-lea test de sarcina...care a iesit negativ. intrebarea mea ar fi:este un rezultat bun?? deoarece ultimul meu contac sexual (neprotejat)a fost in 14 august si de atunci am avut menstruatie de 2 ori.primul test l-am facut la inceputul lui septembrie,exact la 2 sat si jumatate de la acel contact neprotejat..au tecut 7 saptamani pana acuma..testul poate dovedi o posibila sarcina??..sunt speriata si acuma..pt k tot aud k menstruatia poate veni si peste..am fost la medic p data de 21 septembrie si mi-a gasit o cofiza mixta, deci aia are nici o legatura cu o sarcina?? iar cand trebuie sa imi introduc ovulul(ovule care mi le-a prescris ginecologul) tot simt k am acolo inauntru un bob,cva rotund-nu stiu cum sa va explic.. sunt foarte zapacita de cap, nu mai stiu ce mi se intampla.Doctorul nu mi-a facut ecograf,iar din cauza asta sunt si acuma ingrijorata...am nevoie de pareri,varooog!! astept raspuns cat de repede puteti ..multzumesc:* [continuare]

Salutare! Ma confrunt cu o problema. Am fost infectat cu virusul hepatic de tip B in urma unei interventii stomatologice. Intrebarea mea este, pot sa mai fac sport? Inainte de infectie obisnuiam sa merg la sala de forta, sa alerg 4-5 km dimineata! Am consultat diferiti medici dar nimeni nu mi-a oferit o explicatie exacta. Unii mi-au zis ca am voie altii ca nu! Va cere parerea si voua. Multumesc! [continuare]

de mai mult de un an de zile lupt cu o respiratie ingrozitor de urat mirositoare. am folosit si bedeul pt nas, nu stiu exact cum se numeste, cu apa calduta si putina sare, apa de gura, spalat de limba si toate cele. un medic mi-a spus ca am un fel de ciuperca in spatele nasului, si mi-a prescris BRONHO-VAXOM. Nimik.in continuare o abundenta de mucoasa care se aduna in gat si provoaka si o tuse scurta dar urata. sotia spune ca mirosu este de putrefactie, greu de suportat.sunt constructor. am obosit, va rog sa ma lamuriti pe cat posibil. stau in amsterdam, am asigurare medicala ... nu am timp sa ma duc la un consult medical aici. asi vrea sa aud o parere a unui medic roman. [continuare]

Ma macina curiozitatea

Comunitate > Gripa

voi ce parere aveti despre vaccinul anti gripal AH1N1? [continuare]

Ceaiuri si sarcina

Comunitate > Sarcina

am si o intrebare daca ma poate lamuri cineva,sunt insarcinata in 22 de saptamani si la analize mi-a iesit o mica infectie urinara,dr mi-a recomndat ceai de cozi de cirese si matase de porumb,sa o elimin fara antibiotic,intrebarea mea este daca poate afecta cumva sarcina acest ceai,pt ca am auzit atatea pareri ca innebunesc ba ca e ceai diuretic si nu e recomanadat ,ba ca e sanatos si nu are nimic,nu mai stiu ce sa cred.va multumesc anticipat [continuare]

buza ziua, am 21 ani,o relatie stabila de 4 ani,vreau o metoda contraceptiva eficienta si nu foarte scumpa.am luat anticonceptionale dar nu imi fac bine,am incercat mai multe tipuri de prezervative dar ma irit,ejacularea in afara mi se pare oarecum nesigura,am citit despre mai multe tipuri de ovule gen contracept M si parerile sunt impartite,nu am probleme de gen infectii,nu fumez,nu consum alcool,nu beau cafea sau alte suuri acidulate,am o viata echilibrata,dar momentan nu e timpul pt bebe.vreau sa stiu mai multe despre metodele contraceptive existente [continuare]

Intarzierea menstruatiei

Comunitate > Sarcina

Buna seara!Am mai multe intrebari,dupa parerea mea strans legate intre ele!De 2 ani de zile iau anticonceptionale Yasmine si nu am avut nici o problema pana acum:dereglari hormonale,menstruatie,etc.Problema a aparut acum,pentru ca am terminat folia marti si inca nu mi-a venit menstruatia!Credeti ca ar trebui sa mai astept sau sa imi fac un test de sarcina? O alta problema ar fi ca am niste noduli la ambii sani inca din luna August i-am depistat,in octombrie mi-am facut testul Papanicolau si ecografie mamara,rezultatele neindicand nicio problema.Medicul mi-a spus ca nu sunt noduli acele formatiuni ci mastoze.Insa aceste "mastoze" s-au cam marit si ma dor groaznic,in plus am si o secretie vaginala albicioasa,uneori si cu sange.Credeti ca acestea ar fi cauzele pentru care imi intarzie menstruatia?Pt ca din ce informatii am mai gasit,aceste probleme sunt strans legate intre ele! Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra. [continuare]

Fimoza

Comunitate > Boli genitale masculine

buna,am un baietel de 5 luni cu fimoza f stransa,nici nu i se vede glandul,pielea de deasupra fiind f stransa,glandul se simte doar in interior.am auzit tot felul de pareri,despre cind trebuie sa mergi la medic.nici nu stiu ce sa fac deoarece e mititel,iar eu nu am incredere in medicii din orasul meu.a mai avut cineva asa o experienta?va multumesc anticipat [continuare]

Buna... Am nevoie de o parere va rog. Deci ma intalnesc cu o fata pot spune ca e frumoasa dar stiti cand sunt in pat cu ea am asa o pofta de ea si dupa putin preludiu imi piere tot chefu si nu mai sunt atras de ea si nu simt nici o placere nimic si nu mai pot face nimic sincer ma sperie chestia asta si imi fac impresia ca am eu o problema?... si asta mi se intampla doar cu ea.. cu alte fete care nu arata la fel de bine nu am astfel de probleme. Va multumesc!! [continuare]

Am o problema la care as dori sa primesc sfaturile sau parerile dvs, de aproape un an de zile ma confrunt cu o problema foarte jenanta, eman gaze intestinale involuntar. Mentionez ca nu am probleme digestive, nu am nici fisuri,hemoroizi sau alte neregularitati ale aparatului digestiv. Am mers la mai multi gastroenterologi care mi-au dat de luat anumite tratamente medicamentoase(espumisan,nexium,motilium,colospasmin,debridat +regim) care nu au avut niciun efect , iar mai departe au refuzat sa-mi faca alte controale spunand ca nu au de ce sa ma "chinuie" deoarece dpdv functional totul merge bine (nu am diaree/constipatie etc)si sunt tanara. Dupa masa in general ma simt balonata, dar anumite gaze le eman fara sa le simt! Nu mai stiu incotro sa ma indrept iar situatia va dati seama cat de jalnica e... Poate fi o problema cu nervii periferici/coloana? nu-mi explic, si nici medicii nu au stiu ce sa-mi spuna. Va rog o parere daca se poate. Va multumesc si multa sanatate [continuare]

Poliartrita reumatoida?

Comunitate > Artrita

In luna februarie a acestui an mi s-a inflamat degetul mare la picior, insotita si de durerea articulatiei mtf. De aici am inceput o serie de analize...acid uric normal, vsh normal, protenina C absenta, fibrinogen normal, anti ADN,ANA,ANTI LA,RO,ANTI CCP,CRIOFIBRINOGEN, CRIOGLOBULINE, toate normale. Am facut o eco musculo scheletala si mi-a gasit sinovita la nivelul articulatiei interfalangiene si metatarso falanginene ale degetului mare drept si la alte 2 degetele ale aceluiasi picior(mtf 2 si 4).Si un FR de 16.6. mentionez ca alte articulatii nu imi sunt afectate, nu am redoare matinala de nici un fel, degetul se dezumfla noaptea si se umfla pe parcursul zilei si e un pic rosiatic in zona asa ziselor ,,monturi''''. Refuz sa cred ca am poliartrita(mai ales ca am inteles ca ea are o anumita simetrie). Ma puteti ajuta?Sa mai cer alte pareri sau chiar asta am ? [continuare]

Buna ziua am programata o operatie de scoatere a amigdalelor iar la analize mi-a iesit stafilococ auriu in gat si in nas si as vrea sa stiu daca pot face operatia sau necesit tratament pentru indepartarea stafilococului si apoi sa ma operez. Parerile doctorilor cu care am vorbit sunt impartite si de aceea intreb. [continuare]

buna seara! astazi mi-a scos gipsul dupa 2 saptamani, imi simt piciorul fff greu, ideea este ca dr m-a trimis sa fac rmn sa vedem exact daca este vb de ligamente rupte, acum caut o clinica privata sau un spital din bucuresti care sa imi fie de ajutor, as dori sa stiu daca e normal sa mai am si acum genunchiul umflat , dar nu am dureri exact super dureroase,am inceput sa fac exercitii si parca incep sa imi revin dar cand indoi genunchiul imi tremura, acum as dori bineinteles daca puteti da un sfat daca dupa parerea dvs de dr credeti ca e ruptura sau intindere, asta ca sa stiu ce ma asteapta si cat ar costa operatia de ligamente? va multumesc din suflet,denisa [continuare]

Alegeri.....

Comunitate > Psihologia cuplului

Buna. Acum 4 ani am fost in vacanta la sora mea in italia unde intamplator am cunoscut un barbat de origine pakistaneza cu care am petrecut doar cateva ore ....Am revenit in tara, pentru a-mi termina studiile, timp in care am pastrat legatura zilnic prin telefon si internet. Eram convinsa ca e acea iubire la care nu am indraznit niciodata sa visez...... Dupa un an de asteptari l-am intalnit pe actualul meu prieten cu care locuiesc si in prezent.... El ma iubeste foarte mult....si eu tin la el dar nu sunt sigura ca il iubesc... ... Cand veneam obosita de la munca ma astepta cu mancarea calda, iar cand nu aveam eu timp sa gatesc se ocupa el de asta......nu ii este greu sa spele haine nici sa pastreze curatenia....Nu am nimic sa ii reprosez. E extraordinar. Am incercat sa ma ridic si eu la inaltimea lui...mi-am propus sa ma dedic in totalitate lui...poate ca asa iubirea o sa vina pe parcurs...... Au trecut 2 ani si iubirea nu am simtit-o...In toti acesti ani eu am ascuns( nu stiu... [continuare]

Ce credeti/?

Comunitate > Sarcina

buna din nou!as avea o nelamurire pt toate mamicile sau pers care stiu cate ceva legat de asta sunt insarcinata in 27 sapt si 2 zile si numi simt bebelusha miscand f tare cii o simt miscand dar miscariile eii sunt finute si cam rare.acu 2 sapt am fost la eco doct a zis ca e ok am ceva grasime p burtik ceva de genu eu o vedeam la eco miscand dar nu o simteam prea tare,iar .....la 3 4 luni aproape ca nu o simteam delok.......oare de ce? ce parere aveti??de cateva zile am observat ca ma doare putin in parteadreapta depinde de pozitia in care stau.va pup si ast rasp voastre.mai am o problema sunt ff stresata de operatie mam gandit la cezariana ........mie frik tare aproape k numai la asta ma gandesc...uffffffffffffff [continuare]

Sarcina si inotul

Comunitate > Sarcina

Buna ziua. Sunt insarcinata in 6 saptamani si am o mare nedumerire. Citesc peste tot ca inotul este benefic pentru femeile insarcinate, dar nu scrie nimeni care sunt conditiile de igiena care trebuie indeplinite. De ex. pot merge sa inot la complexul olimpic din oras? Acolo apa contine foarte mult clor, posibil si bacterii periculoase. Astept parerile dvs. Va multumesc. [continuare]

Ce pot sa fac?

Comunitate > Psihologia cuplului

suntem un cuplu casatorit de 3 ani, ne cunoastem de 5 ani, avem un copil de 1 an jumate, de la un timp observ ca sotul admira alte fete pe strada, in sensul ca se uita la femei poate mai mult decat o facea pana acum, in special fete blonde.Sau poate o facea si pana acum insa eu nu vedeam. Alt aspect care ma pune pe ganduri e ca se uita singur la filme xxx , inainte de a avea copilul ne uitam impreuna cateodata cand aveam chef de nebunii... Acum imi fac si eu probleme ca nu se mai simte poate atras de mine asa ca la inceput sau doar e parerea mea. Din punct de vedere sexual, relatiile sunt mai rare poate, din cauza oboselii-copil, mai lucrez si de acasa, nu mai fac nici eu efortul sa fiu cum eram, sa incercam fel de fel de experiente,sunt constienta de asta.De obicei "invitatia" vine din partea lui si mai putin de la mine, chiar daca uneori as vrea ma simt prea obosita si nu vreau decat sa ma odihnesc. As vrea sa vorbesc cu el dar nu stiu cum sa abordez problema, sa nu fiu poate... [continuare]

Testul de sarcina

Comunitate > Sarcina

Buna ....am si eu o mica-mare problema, m-am gandit ca poate voi ati putea sa ma lamuriti cat de cat. Luna trecuta mi-a venit ciclu mensurual pe data de 14 iar luna asta nu mi-a venit, sani mii simt mai umflati, mai grei si ma cam dor, mi-am facut un test de sarcina dar nu de dimnineata asa cum se spune ca e mai bine facut testul ci l-am facut dupa-masa, mi-a iesit o linie roza clara si a doua linie e si ea acolo prezenta dar roz mult mai stearsa. Sa fie pozitiv trebuie sa iasa amandoua de aceeasi claritate sau nu conteaza ci ceea ce conteaza e ca sunt doua. Eu spun ca e pozitiv si ca sunt insarcinata, sunt tanara casatorita sper imi doresc sa fie asa. Astept parerile voastre. [continuare]

Am aproape 33 de ani si nu am reusit sa-mi fac prieteni si, evident, nu am avut nici un iubit. Nici singura nu ies, de exemplu, la un film, la cumparaturi sau in parc, pentru ca asta imi amplifica sentimentul de singuratate si tristete. Plus ca nu imi place sa fiu singura, nu ma pot bucura de nimic singura. Toate incercarile mele de socializare au esuat. Am fost ironizata, ignorata, agresata, data la o parte in favoarea altora, condamnata, acuzata, prost inteleasa etc. Toate astea incepand cu copilaria petrecuta la bunici, apoi la gradinita, scoala, servici. Am facut psihoterapie si tratament cu antidepresive, dar fara rezultat. Sunt disperata. Doar parintii mei ma mai tin in viata. Nu vreau sa-mi dati sfaturi, doar sa va stiu parerea. Daca am fi fata in fata, ce mi-ati spune? Nu stiu la ce sa ma astept daca as spune cuiva din viata reala toate astea. Nu am spus nimanui pana acum, nu m-am simtit in siguranta dpdv afectiv cu cineva incat sa ii dezvalui aceste lucruri, de aceea va... [continuare]

Nevralgie ?

Comunitate > Chirurgie orodentara

Buna ziua, Urmez o procedura clasica de reconstructie a 2 coroane dentare apropiate (portelan) una pe pivot existent si cealalta pe bont (daca am retinut bine ca se numeste - molar cu canalele sigilate , plombat si ajustat astfel incat sa intre sub coroana). Mai adaug faptul ca pivotul existent metalic ce sustinea o coroana tot metalica , a ramas pe pozitie iar din ce se poate observa cel putin la suprafata si in jur nu sunt probleme conform celor spuse de medic. Problema insa este ca , nu imi pot da seama exact de la ce anume am dureri de intensitate medie-ridicata in zona respectiva, (a maselei cu pivot existent metalic ), in anumite momente chiar si in zona alaturata si superioara pe aceeasi parte fara nici o legatura cu aparitia de aer rece/cald , mancare , etc ci apar din senin. Durerile sunt in profunzile clar la nivel de masea , nu este gingia, (nu sunt semne de inflamare a gingiei, nu sangereaza si in zona de contact a acesteia cu maseaua nu ies alte lichide... [continuare]

buna seara!va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate cu un sfat cu o parere ca simt ca inebunesc......simt ca_mi perd mintile ......nici nu stiu cu ce sa incep sincer.........pana acum o luna cred ca era mai buna starea mea (cel putin asa cred).....am 23 ani sunt casatorita sunt insarcinata in 22 saptamni(e cel mai frumos lucru pana acum ,singura mea alinare)problema e ca am inceput sa ma cert cu sotul meu ....................cam tare sunt mai nervoasa ca de obicei si el probbabil nu mai suporta nu stiu ma jignit urat neam certat tare........acum in ultimul timp se enerveaza si el mai repede nu stiu ...........familia mea e in italia................(mama tata sora mea)..............eu tin nespus de mult la ei enorm mai ales la sora mea care are 19 ani........ a venit acasa acum mama si soramea iar soramea sta cu mine si cu sotul meu acum o perioada(nu vrea sa stea la ea ca nu are.........net)am facut totul pt ea numai ca ea ma jigneste fff tare si simt ca mor respect zero fata... [continuare]

am glanda polinodulara si as vrea sa incep cu un tratament bio cu ciuperca tibetana ce parere aveti? o sa aiba un efect benefic? vreau sa incerc ciuperca tibetana tratament ptr. noduli la gat dar nu stiu daca ma va ajuta sau pe de alta parte sa nu-mi faca rau [continuare]

Buna,am si eu o problema. acum vreun an de zile am avut un contact sexual neprotejat iar peste cateva zile au aparut niste neplaceri in zona genitalia,am fost la ginecolog(nu stiam ca trebuie sa merg la urolog :)) ) si am fost diagnosticat cu uretrita. Am luat timp de 2 saptamani un tratament cu creme si antibiotice. Dupa acest tratament neplacerile au disparut. Ei bine,de la un timp (aprox 1-2 luni) au inceput sa imi apara urmatoarele simptome: mancarimi la nivelul capului penisului, inflamarea pielii care acopera capul(cred ca i se spune preput,scz daca nu folosesc termeni adecvati), si aparitia unei secretii albe cremoase atat pe capul penisului cat si pe preput. Ce ar putea fi? astept raspunsuri si pareri,va multumesc [continuare]

Cezariana?

Comunitate > Sarcina

ESte vorba de sarcina in sapt 36 ,tensiune de 150 cu 95,parerea medicului-cezariana ,placenta imbatranita,alte parerii va rugam,nu ar fi mai bine tratata tensiune si evitata cezariana? [continuare]

Studiu

Comunitate > Legislatie medicala

1.Sunteti de acord ca inaintea cununiei civile sa fie realizata cununia religioasa?De ce? 2.Sunteti de acord cu casatoria religioasa intre persoane care traiesc in concubinaj?De ce? 3.Ce parere aveti despre pastrarea numelui din timpul casatoriei de catre sotii divortati?De ce? 4.Sunteti de acord cu homesexualitatea ?De ce? 5.Dar cu adulterul?de ce? 6.Ce parere aveti despre eutanasierea oamenilor?De ce? 7.Sunteti de acord cu avortul?De ce? 8.Dar cu legalizarea prostitutiei?De ce? 9.Care este imaginea judecatorului in fata societatii? [continuare]

Pagina 11 din 34 (1000 rezultate)