Coronavirus Update

De ce transpiri mult?

Actualizat la data de: 12 Iulie 2021
De ce transpiri mult?

Corpul nostru poseda mai mult de 4 milioane de glande sudoripare care pot fi de doua tipuri:
- endocrine : fiind responsabile de functionarea fiziologica, de reglarea temperaturii corporale si de eliminarea toxinelor, acestea sunt stimulate de multe circumstante: frica, nervi, tristete, stres, emotii, durere fizica.
- apocrine : reactioneaza exclusiv la stimuli pe sistem nervos si de hormoni, transpiratia produsa de aceste glande este inodora.

Problema apare atunci cand intra in contact cu bacteriile prezente pe piele, se descompun si formeaza noi substante care au un miros urat, pentru a combate aceasta problema este nevoie de un TRATAMENT DEDICAT.

Organismul uman are glande sudoripare in tot corpul distribuite diferit care se gasesc in principiu la maini, picioare, frunte si in interiorul axilelor.
In axile se gasesc alte 25 de mii de glande fie apocrine, fie endocrine. Transpiratia axilelor devine excesiva cand in putine cazuri, glandele apocrine sunt foarte stimulate ( in cazurile disfunctiilor hormonale sau pe sistem nervos ) sau atunci cand glandele endocrine sunt stimulate de: teama, caldura, tristete, nervi, stress, emotivitate.

Transpiratia excesiva este denumita in termeni medicali hiperhidroza si 5% din populatia adulta sufera de ea.

Pentru combaterea hiperhidrozei, un deodorant normal nu este de ajuns deoarece acesta se limiteaza doar la acoperirea mirosurilor neplacute in loc sa elimine adevarata cauza, de accea va recomandam gama de tratamente Apaxil.

Tratament impotriva transpiratiei excesive cu efect instant, garantat.
APAXIL este singura gama de tratamente profesionale impotriva hiperhidrozei, care acopera intreaga suprafata a corpului si care are efect garantat indiferent de stadiul sau abundenta transpiratiei.

Apaxil Controlul Transpiratiei Axilare este un tratament care ajuta in mod eficient la normalizarea nivelului de transpiratie axilara, chiar de la prima aplicare, fiind destinat persoanelor care transpira excesiv.

Tratamentul Apaxil are de asemenea, o aciune antibacteriana eficienta impotriva formarii mirosurilor neplacute.

Apaxil este testat clinic, dermatologic si nu are efecte adverse.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter