Clickmed
programare rapida la medic

Uimitoarele aplicatii terapeutice ale drenajului limfatic

Actualizat la data de: 16 Ianuarie 2023
Uimitoarele aplicatii terapeutice ale drenajului limfatic

In randurile care urmeaza, vom afla ce este sistemul limfatic si legaturile sale cu imunitatea, cu bolile cardiovasculare sau oncologice. De asemenea, vom cunoaste produsele 100% naturale, cu efecte benefice atat in afectiunile de mai sus, cat si in alte patologii, uimitor de diverse.

Ce este sistemul limfatic

Sistemul limfatic este considerat deopotriva o parte a sistemului cardiovascular si a celui imunitar. De ce? Pentru ca este foarte „implicat” in apararea naturala a organismului. Acest sistem cuprinde: o retea de vase limfatice, ganglionii limfatici  („noduri” situate pe traiectul vaselor limfatice) si limfa, adica lichidul translucid ce asigura transportul.

Sistemul limfatic – un secret al organismului sanatos 
Acest sistem complex contribuie la eliminarea toxinelor, deseurilor, inclusiv a celulelor mutante din organism. Tot el ajuta la colectarea si redirectionarea excesului de lichide,  dar si la transportul celulelor imunitare, unde este nevoie de ele. 

Ce este drenajul limfatic 

Limfa circula prin vasele limfatice doar prin „impingerea sa” folosind contractiile muschilor scheletici. Aceasta deplasare a limfei este sustinuta prin efort fizic constant si hidratare corespunzatoare. Din cauza (semi-)sedentarismului, dar si a hranei nesanatoase, de multe ori miscarea limfei are nevoie de ajutor, numit drenaj limfatic.

Cum stimulam drenajul limfatic

Plantele medicinale sunt un ajutor pentru a face limfa sa circule normal prin vasele si ganglionii limfatici. Acestea favorizeaza circulatia limfei si eliminarea surplusului de lichide din organism. Drenajul limfatic cu plante medicinale contribuie la evitarea blocajelor limfatice si a complicatiilor acestora: picioare umflate, stagnarea celulelor mutante in organism, sistemul imunitar scazut, predispus la infectii virale (ex. gripa). 

CE SUNT CAPSULELE LIMFATIC-DREN 

Sunt un complex de plante medicinale, creat de cercetatorii romani cu peste 30 de ani de experienta, pentru a compensa deficientele de circulatie a limfei.  
Extractele vegetale din LIMFATIC-DREN stimuleaza functia de drenare a sistemului limfatic, contribuind la eliminarea eficienta a toxinelor din corp si la reducerea inflamatiei. Plantele din compozitia sa sunt un adjuvant pretios contra deficientelor imunitare, retentiei de apa, emfizemului pulmonar, hipertensiunii arteriale.
Impreuna cu CREMA LIMFATIC-DREN, aceste capsule sunt un ajutor, inclusiv post-operator, pentru bolnavii oncologici.

LIMFATIC-DREN, hipertensiunea si edemele cardiorenale 
Principiile active din anumite plante, cum ar fi kelp-ul sau brusturele, intensifica procesul de eliminare a surplusului de lichid din tesuturi, dar si excretia pe cale reno-urinara. Rezultatul? Sunt reduse drastic edemele cardiovasculare de la nivelul membrelor. Foarte important, este eliminat surplusul de lichid si de la nivelul plamanilor. De asemenea, capsulele LIMFATIC-DREN ajuta la tinerea sub control a hipertensiunii arteriale, pe seama efectului diuretic.
Trebuie mentionat ca, spre deosebire de diureticele de sinteza, extractele vegetale din LIMFATIC-DREN nu scad capacitatea de filtrare a rinichilor, ci o stimuleaza. In plus, LIMFATIC-DREN nu necesita doze din ce in ce mai mari pentru obtinerea unei diureze corespunzatoare.

Sinteza unui caz 
Pacient de 78 de ani, cu istoric de hipertensiune arteriala esentiala de 30 de ani, diagnosticat in urma cu 11 ani cu insuficienta cardiaca. In ultimul an, retentia de apa devine din ce in ce mai pronuntata, ajungand sa acumuleze mari cantitati de lichid la nivelul plamanilor (pleurezie).
In conditiile in care medicatia diuretica de sinteza nu mai are efect, pacientul este tinut in viata prin punctii pulmonare repetate. Intre punctii, pentru a nu se sufoca in somn, pacientul trebuie sa doarma noaptea asezat pe scaun, ajungand din cauza oboselii la limita rezistentei fizice si psihice.
Incepe cura cu capsulele LIMFATIC-DREN, din care ia 2 capsule dimineata si 2 capsule seara, efectul aparand dupa o zi, sub forma eliminarii masive de lichid pe cale reno-urinara. In doar 3 zile, pacientul scade in greutate 5 kilograme, strict pe seama eliminarii surplusului de apa.
Acumularea de lichid la nivel pulmonar scade, pana cand dispare complet. Dupa 2 ani, pacientul ia constant 1-2 capsule de LIMFATIC-DREN, de doua ori pe zi, modificand doza in functie de retentia de apa.
De la inceperea curei cu LIMFATIC-DREN si pana in prezent presiunea sanguina sistolica a scazut cu 2 puncte, iar cea diastolica cu 0,9 puncte, fara adaugarea de medicatie suplimentara. De asemenea, pacientul se poate odihni, i-a crescut capacitatea de efort si tonusul general.

LIMFATIC-DREN si afectiunile oncologice 

In clinicile oncologice, drenajul limfatic este adesea intalnit ca tratament standard post-operator. Cea mai simpla forma de drenaj limfatic este cea facuta prin masajul bland, cu o crema de tipul LIMFATIC-DREN. Dupa interventiile chirurgicale facute in cancerul la san, cancerul testicular, cancerul mandibular etc. efecte si mai puternice se obtin folosind si capsulele LIMATIC-DREN.

Sinteza unui caz 
Pacienta cu cancer la san, stadiul 3A, in varsta de 34 de ani, sufera o interventie extinsa de eliminare a tumorii mamare, inclusiv prinderile ganglionare sub-axilare. Dupa interventie, pacienta prezinta edeme foarte extinse, se simte slabita si deprimata, neputand incepe chimioterapia. Pentru grabirea recuperarii, la recomandarea medicului, face masaj usor cu crema LIMFATIC-DREN si ia cate 4 capsule pe zi din capsulele LIMFATIC-DREN.
Dupa 7 zile de masaj si cura interna, edemele post-operatorii se retrag complet, pacienta constata o cresterea a diurezei, dar si un mai bun tonus. Continua inca 3 luni administrarea capsulelor LIMFATIC-DREN, cate 4 pe zi, la care adauga si aceeasi cantitate din produsul TaMaIE 10 MAX.
In 21 de zile, pacienta isi recapata tonusul si pofta de mancare, fiind apta pentru curele de chimioterapie. Pe tot parcursul chimioterapie si cateva saptamani dupa, pacienta a tinut si cura cu cele 2 suplimente: LIMFATIC-DREN si TaMaIE 10 MAX.
Pacienta a suportat excelent chimioterapia, altfel invaziva, avand o imbunatatire neasteptat de buna a markerilor tumorali specifici. La controalele facute la 6, 12 si 18 luni, pacienta se prezinta intr-o forma excelenta, analizele imagistice ne-relevand nicio recidiva a afectiunii oncologice. De asemenea, markerii tumorali au ramas in parametrii normali.

Unde se gaseste acest produs
Suplimentul alimentar LIMFATIC-DREN se gaseste in farmacii si in magazinele naturiste din tara. Poate fi achizitionat si direct pe site-ul producatorului www.life-bio.ro sau la numarul de telefon 0736 371 516.


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter