Clickmed
programare rapida la medic

Descopera cel mai rapid laser de epilare definitiva, potrivit oricarui tip de piele!

Actualizat la data de: 09 Martie 2022
Descopera cel mai rapid laser de epilare definitiva, potrivit oricarui tip de piele!

De ce am vrea sa scapam de parul nedorit intr-un an si nu in jumatate de an?! Tehnologiile evolueaza de la an la an, iar rezultatele sunt din ce in ce mai bune cand vine vorba despre laserele care inlatura fierele nedorite de par de pe corp. E cineva care sa nu-si doresca un laser care sa ne scape rapid si definitiv de parul nedorit si, daca este posibil, fara durere?

Problema apare atunci cand trebuie sa alegem intre numeroasele tehnologii disponibile in clinicile de specialitate. Solutia o aflam de la Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie in cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti.

Dioda, Alexandrite, Yag? Toate sunt lasere eficiente si toate promit rezultate spectaculoase. Cu fiecare dintre ele ajungem la liman in cele din urma, dupa mai multe sau mai putine sedinte, pentru ca fiecare actioneaza doar la o anumita lungime de unda. Fara a intra in detalii tehnice (pe acestea le puteti descoperi pe site-urile producatorilor), important este sa retinem ca cele mai rapide rezultate le putem obtine doar cu laserul care inglobeaza toate lungimile de unda, distrugand astfel firele de par in timp record.”, explica medicul.

Pana in prezent exista doua astfel de lasere pe piata internationala. Clinica Skinmed, Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti, pune la dispozitia pacientilor sai aparate ultraperformante de la Alma Laser, Soprano Ice Titanium si Soprano Ice Platinum, aprobate FDA (n.a. Federal Drug Administration), lasere care insumeaza intr-un singur capat de epilare toate cele trei lungimi de unda amintite mai sus http://skin-med.ro/brosuri/epilare_online/mobile/index.html. Acest lucru face posibile rezultate cu adevarat spectaculoase inca de la prima sedinta, majoritatea clientilor dorind sa renunte la sedintele de epilare definitiva dupa numai trei sedinte.

Chiar daca parul nu mai creste dupa cele trei sedinte mentionate, este important sa ducem cele sase sedinte pana la capat. De ce? Ne explica Dr. Amalia Anghel, medicprimar Dermatovenerologie in cadrul Skinmed Clinic: „Nu ne putem limita la doar trei sedinte, pentru ca nu toate firele de par sunt in acelasi timp in faza activa de crestere, cand sunt cel mai susceptibile pentru a fi distruse. Unele dintre fire sunt in faza anagen, faza activa, altele in catagen si altele in telegen, faza dormanda. Cele care nu se afla in faza activa pot suferi incetinirea cresterii, dar nu pot fi distruse complet. De aceea trebuie intervenit de sase ori, pentru a prinde toate firele in faza propice inlaturarii lor.”

Lasere eficiente pe orice tip de piele, in orice anotimp

Prin tehnologia SHR, laserele Soprano Ice Titanium si Soprano Ice Platinum trimit impulsuri scurte repetate rapid, care ajung adanc in derm, radacinile firelor de par fiind incalzite la 45 de grade Celsius si distruse, iar capilarele care hranesc foliculii fiind sigilate (pentru ca acestea sa nu se mai formeze). in acest fel, inca de la prima sedinta, un procent de aproximativ 50% dintre firele de par aflate la maturitate vor ceda definitiv.

Un plus il aduce si tehnologia de racire continua in timpul lucrului, aceasta oferind confort pacientului si protejand pielea de posibile arsuri. Adica exact acea senzatie de lipsa a durerii, pe care o dorim atunci cand cautam laserul potrivit pielii noastre.

Un alt avantaj al acestor lasere este faptul ca ambele se adreseaza oricarui fototip, fiind eficiente pe orice tip de piele, fir de par, in orice moment al anului, inclusiv primavara si vara. Datorita eficientei acestor aparate, protocoalele de lucru sunt scurte, fiind nevoie in medie de 4-6 sedinte repetate la interval de 4 - 6 saptamani, pentru a obtine rezultatul dorit. Pentru mentenanta, procedura are apoi nevoie de o singura sedinta de intretinere la interval de un an.”, adauga Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie Skinmed Clinic.

Mai multe detalii pe:

https://www.skin-med.ro/epilare-definitiva-cu-laser-femei/


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter