Clickmed
programare rapida la medic

Acoperisul, infectiile urinare si wonder-women

Actualizat la data de: 06 Iunie 2022
Acoperisul, infectiile urinare si wonder-women

Cand ploua si se uda covorul din sufragerie, poti alege sa muti covorul, sau poti pune un vas sub locul de unde curge din tavan. Nici una dintre cele doua variante nu rezolva cauza – gaura din acoperis.

Cand vorbim despre infectii urinare (cistite), mai ales despre cele repetate, cautam alternative care sa functioneze la nivelul vezicii urinare. De ce seamana asta cu mutatul covorului, vom vedea.

Am invatat ca cel mai frecvent „incriminat” germene care produce semnele infectiei urinare este E. Coli (pe numele ei complet, Escherichia coli), varianta numita uro patogena – tocmai pentru ca face mult rau vezicii urinare.

Solutiile nonantibiotice frecvent utilizate in aceste infectii urinare cauta sa scada actiunea E. Coli la nivelul vezicii urinare, impiedicand-o fie sa adere de peretii vezicii, fie sa creeze un mediu nepropice pentru dezvoltarea ei.

Aceste solutii sunt bune, asa cum mutarea covorului sau pozitionarea unui vas sub gaura din tavan functioneaza, dar nu rezolva problema de la nivelul acoperisului si posibilele repetari ale procesului.

Cel mai important rezervor de E. Coli se gaseste la nivel intestinal (si intestinul reprezinta aici acoperisul). Daca vrem sa reparam gaura din tavan, ar trebui sa ne adresam, prin solutii terapeutice, rezervorului de la nivel intestinal.

Ca si concluzie a celor de mai sus, o interventie combinata, cu un produs care actioneaza atat la nivel intestinal, cat si la nivelul vezicii urinare, este cea mai buna solutie in cistite.

Aici apare in peisaj femeia-fantastica, „wonder-woman”, care poate actiona in ambele locuri, in acelasi timp. Pe numele ei Utipro Plus, aceasta super-femeie reduce rezervorul intestinal de E. Coli si, totodata, creeaza un mediu nefavorabil pentru germene, la nivelul vezicii urinare. Si, ca orice femeie responsabila, face asta in cel mai bland mod cu putinta, cu ingrediente naturale – xiloglucan, care actioneaza la nivel intestinal, si propolis cu hibiscus, care, prin acidifierea urinii, creeaza un mediu nepropice pentru dezvoltarea bacteriei/inhiba dezvoltarea bacteriei E coli la nivel urinar.

Am numit-o femeia-fantastica, pentru ca are capacitatea de a fi in doua locuri in acelasi timp (in intestin si in vezica urinara), salvand sute si sute de femei de la simptomele deranjante ale cistitei dar si protejand de aparitia altor infectii .

Aceasta „wonder-woman” are acum si o varianta imbunatatita, cea vegana, constituita doar din componente vegetale (inclusiv capsula), fara lactoza si adecvata persoanelor diabetice

Avem salvatorul (femeia-fantastica) – Utipro plus, cunoastem modul de actiune (dublu si tintit), stim ca eficienta vine din surse naturale, vegetale.

Mai ramane sa ne bucuram de viata fara grija legata de simptomele de cistita, fara teama recaderilor.

Multa sanatate – va doreste Wonder woman.

Mai multe detalii legate de modul de actiune in video de mai jos

Utipro plus AF este un dispozitiv medical marca CE. Disponibil in farmacii.

Pentru informatii cu privire la actiunile sau efectele secundare ale acestui produs, va rugam sa consultati medicul dumneavoastra, farmacistul sau informatiile pentru utilizator din prospectul produsului


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter