Clickmed
programare rapida la medic

Servicii medicale de calitate in sistem privat, cu acoperire nationala

Actualizat la data de: 28 Iunie 2023
Servicii medicale de calitate in sistem privat, cu acoperire nationala

Fie ca au nevoie de un consult de rutina, fie ca se confrunta cu o problema de sanatate, numarul celor care aleg serviciile medicale private este in continua crestere. Motivele din spatele acestei decizii sunt numeroase si diverse, dar includ calitatea inalta a serviciilor medicale si profesionalismul medicilor. Piata acestui tip de servicii creste de la an la an, iar, ca pacient, ai la dispozitie mai multe optiuni. Sistemul medical MedLife are ca obiectiv imbunatatirea vietii fiecarui pacient ce trece pragul oricarei unitati din sistemul integrat, de la ambulatoriu la farmacii sau spitale.

Experienta de aproape 3 decenii si gama larga de servicii medicale

In prezent, cand vorbim despre Sistemul Medical MedLife, ne referim de fapt la cel mai mare furnizor de servicii private de sanatate din Romania, avand in spate o experienta de aproape 3 decenii, timp in care s-a dezvoltat constant. Printre punctele sale forte se numara, fara indoiala, calitatea serviciilor medicale pe care le ofera si adresabilitatea acestora.

Fie ca ai nevoie de un simplu control de rutina, analize de laborator, investigatii si servicii de imagistica ori de cele mai moderne tratamente sau proceduri, la MedLife vei avea acces la serviciile necesare. Gama ampla de specialitati pe care furnizorul privat o pune la dispozitia pacientilor sai este foarte larga, incluzand, printre altele, Medicina de familie, Medicina muncii, Medicina generala, Medicina sportiva, Neurologia, Neurochirugia, Neonatologia, Cardiologia (inclusiv interventionala sau pediatrica), Neurochirurgia, Gastroenterologia, Ginecologia, Ortopedia, Pediatria, Psihiatria, Urologia, Stomatologia sau Oncologia, pentru a mentiona doar cateva.

MedLife este, de asemenea, si liderul pietei de abonamente medicale, oferind servicii de preventie si profilaxie atat pentru persoane fizice (adulti si copii), cat si pentru companii.

Excelenti profesionisti si cea mai buna tehnologie

Pentru a putea oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde, ai nevoie de profesionisti pe masura. La MedLife gasesti mereu medici buni, care au tratat cu succes numeroase cazuri dificile, ceea ce demonstreaz expertiza si profesionalismul lor. Pe langa pregatirea si experienta vasta in domeniul medical, ei se mai remarca prin atentia acordata fiecarui pacient, prin empatia cu care il trateaza, prin accentul pus pe comunicarea deschisa cu acesta si prin faptul ca sunt dispusi sa-i acorde timpul si atenia necesare pentru a-l intelege si a-l sustine pe parcursul procesului de diagnosticare si tratament.

Gama larga de specialitati la care ai acces ca pacient MedLife face ca riscul de a nu gasi specialistul potrivit pentru tine sa fie aproape nul. In plus, fiecare caz beneficiaza de o abordare interdisciplinara, in care diferiti specialisti colaboreaza pentru a oferi cele mai bune solutii de tratament, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient. Aceasta abordare integrata i coordonata asigura o calitate superioara a serviciilor medicale si un tratament eficient si personalizat.
Important de mentionat este si faptul ca MedLife investeste constant in achizitionarea de echipamente medicale si tehnologii moderne, de ultima generatie, pentru a optimiza procesul de diagnostic si tratament si a oferi pacientilor cele mai bune servicii medicale.

Acoperire nationala

Un alt punct forte este faptul ca, indiferent de zona tarii in care locuiesti, poti avea acces la una dintre sutele de clinici si hyperclinici ale sale. In total, MedLife are peste 700 de locatii proprii si partenere. Pe langa 17 spitale, exista peste 230 de clinici si hyperclinici, 18 centre stomatologice si 4 maternitati. Sistemul Medical MedLife mai include 34 de laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 23 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si 170 de unitati partenere.

Gama larga de servicii oferite, experienta si profesionalismul echipei sale medicale si investitiile constante in tehnologie de ultima generatie au convins pana in prezent peste 10 milioane de pacienti sa aleaga MedLife, stiind ca vor beneficia de diagnostice corecte si solutii medicale personalizate. Daca esti in cautarea unui furnizor de servicii medicale la care tu sau familia ta sa puteti apela intotdeauna cu incredere, MedLife este alegerea potrivita!


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter