Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

MedLife vine in sprijinul celor mai afectate spitale din Ucraina urmand sa puna la dispozitie echipamente si materiale sanitare

Actualizat la data de: 28 Februarie 2022
MedLife vine in sprijinul celor mai afectate spitale din Ucraina urmand sa puna la dispozitie echipamente si materiale sanitare

In mai putin de 24 h compania a colectat peste 30 de tone de materiale sanitare si echipamente medicale din toate unitatile MedLife

Dupa ce a trimis asistenta medicala la frontiera cu Ucraina prin unitatea mobila amplasata la Sighetu Marmatiei si a pus la dispozitie gratuit centrele pentru testare Covid-19, aflate in apropierea granitei, MedLife vine in sprijinul tarii vecine cu aparatura medicala si materiale sanitare ce urmeaza sa ajunga la cele mai afectate spitale.

Ajutorul umanitar cuprinde ecografe, paturi de spital, aparatura pentru salile de interventie chirurgicala, dispozitive medicale pentru dezinfectie si sterilizare, aparate de laborator si medicamente. Materialele au fost colectate la sediul central MedLife din Bucuresti, urmand sa fie transportate catre Ucraina de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta in aceasta seara. La granita, materialele vor fi ridicate si livrate de catre autoritatile locale din Ucraina.

Potrivit reprezentatilor MedLife, aceasta este prima transa de ajutoare umanitare ce pleaca catre Ucraina, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie centralizate noi resurse in acest scop.

“Partenerii de la Zi de Bine ne-au trimis in seara zilei de ieri o lista de nevoi de la cele mai afectate spitale din Ucraina, lista dublata de o alta din partea Ambasadei. Ne-am mobilizat in regim de urgenta si in mai putin de 24 de ore am colectat peste 30 de tone de materiale. Sunt recunoscator tuturor colegilor pentru solidaritate si implicare. Credem ca in astfel de momente conteaza mai mult ca oricand sa fim intai de toate oameni si sa ajutam la randul nostru alti oameni. Umanitatea este principala noastra arma”, a declarat Mihai Marcu, Presedinte si CEO MedLife Group.

***

Despre Sistemul Medical MedLife
Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de sanatate romanesc, au crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.
Compania opereaza cea mai extinsa reea de clinici, una din marile reele de laboratoare medicale, spitale generale i specializate i are cea mai mare baza de clieni corporate pentru Pachete de Prevenie in Sanatate din ara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Echipa sa puternica si experimentata de management a fost capabila sa creeze si sa gestioneze aceste oportunitati de crestere, dobandind cunostinte si experienta valoroase, care sa ii permita gasirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind un model al listarilor pe piata locala de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.
In perioada de pandemie MedLife a reusit sa joace un rol esential in societate si sa capete un statut de lider in monitorizarea pandemiei prin implicarea activa in zona de cercetare.

Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale in tehnologie si infrastructura. Creeaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate