Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

DENT ESTET isi consolideaza parteneriatul cu MedLife, prin preluarea clinicii stomatologice DentaLife

Actualizat la data de: 20 Decembrie 2022
DENT ESTET isi consolideaza parteneriatul cu MedLife, prin preluarea clinicii stomatologice DentaLife

 
•Grupul DENT ESTET ajunge la un portofoliu de 18 clinici stomatologice in 9 mari orase din Romania
•Situata in Centrul Capitalei, clinica DentaLife ofera servicii medicale integrate intr-un cadru modern, atat pentru adulti, cat si pentru copii
•DENT ESTET va continua sa investeasca in digitalizarea noii clinici pentru a oferi pacientilor cea mai noua tehnologie si cele mai bune servicii, atat in regim fee for service, cat si in regim de abonamente medicale

Bucuresti, 20 decembrie 2022 - Grupul DENT ESTET isi consolideaza parteneriatul cu MedLife, prin preluarea DentaLife, prima clinica stomatologica din portofoliul liderului pietei de servicii medicale private din Romania.

DentaLife devine, astfel, a 18-a clinica din portofoliul DENT ESTET, lider al pietei de stomatologie din Romania, dupa deschiderea unei clinici in Arad, in urma unui parteneriat cu MedLife Genesys, in luna noiembrie, si a clinicii din Craiova, in aprilie, anul curent.

Stomatologie digitala integrata in noua clinica DENT ESTET din Bucuresti

Structurata pe doua nivele, respectiv pe o suprafata de 400 mp, noua clinica DENT ESTET este dotata cu patru sali de tratament, o sala de interventii si un departament de radiologie dentara. Pacientii vor avea acces la servicii de stomatologie digitala integrata, tehnologii high-end dezvoltate la nivel mondial, precum si tratamente personalizate oferite de o echipa multidisciplinara de medici stomatologi, la acelasi standard de performanta existent in toate celelalte clinici din tara ale grupului DENT ESTET.

DentaLife este prima clinica stomatologica din cadrul MedLife si ne bucuram foarte mult ca putem pune astfel o noua caramida la parteneriatul pe care il construim inca din 2016. Obiectul nostru comun este sa le oferim cat mai multor romani servicii medicale si stomatologice performante, facilitand accesul la tehnologii digitale si la o echipa medicala de prestigiu. Vom continua sa investim in digitalizarea noii clinici, dar si in educatia si pregatirea medicilor pentru ca pacientii nostri sa se bucure de tratamente eficiente si cu rezultate pe termen lung.”, a declarat dr. Oana Taban, CEO si fondator DENT ESTET.

Unitatea pune la dispozitia pacientilor servicii de implantologie, chirurgie buco-maxilo-faciala, protetica, estetica dentara, ortodontie, endodontie, parodontologie, stomatologie generala, stomatologie pediatrica, radiologie dentara, analize de laborator dedicate stomatologiei, toate acestea fiind disponibile atat in regim fee for service, cat si in regim de abonamente medicale.

In perioada urmatoare, grupul DENT ESTET va implementa o gama diversificata de abonamente si pachete medicale in toate cele 18 clinici stomatologice din Bucuresti, Sibiu, Brasov, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiesti, Craiova, Arad, pentru a le asigura pacientilor servicii medicale care corespund nevoilor lor.
In plus, abonatii MedLife care beneficiaza de servicii stomatologice in cadrul clinicii DentaLife vor putea accesa tratamente in oricare dintre cele 8 clinici DENT ESTET din Bucuresti.

DENT ESTET va investi in dezvoltarea echipei medicale din cadrul noii clinici si in perfectionarea profesionala a medicilor prin politica de sharing si mentorat care caracterizeaza cultura organizationala a liderului pietei de stomatologie.

Investitii continue pentru tehnologizarea noii clinici DENT ESTET

Grupul DENT ESTET va continua investitiile in tehnologizarea serviciilor in cea de-a 8-a clinica din Bucuresti, situata in Bulevardul Dimitrie Cantemir 1, in zona Piata Unirii, care va oferi acelasi nivel de digitalizare existent in toate celelalte clinici din portofoliul DENT ESTET. Astfel, tot mai multi pacienti din Bucuresti pot accesa beneficiile oferite de stomatologia digitala, printre care acuratete in diagnosticare, reducerea senzatiei de durere si disconfort, rapiditate in executia lucrarilor.

Suntem incantati de acest nou pas al parteneriatului care ne leaga deja de mai bine de sase ani. Este de admirat forta cu care DENT ESTET s-a dezvoltat in ultima perioada, ca urmare a unui nivel foarte ridicat de implicare si dedicare a echipei de management care se afla in spatele acestui grup. Prin accesarea serviciilor disponibile in noua clinica DENT ESTET, pacientii vor beneficia de siguranta unui diagnostic corect si complet, abordarea multidisciplinara si personalizata a fiecarui caz, tehnologii digitale integrate pentru tratamente minim-invazive, dar si de transparenta si comunicare, acestia fiind principalii diferentiatori ai clinicilor DENT ESTET pe piata de stomatologie din Romania.”, a declarat Dorin Preda, Director Executiv, MedLife Group.
***

Grupul DENT ESTET a fost infiintat in anul 1999, iar in prezent este lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. In cei 24 de ani de existenta, a dezvoltat o comunitate de 577 de membri implicati, dintre care 185 de medici care isi desfasoara activitatea exclusiv in cadrul clinicilor DENT ESTET.

In prezent, grupul detine 18 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova si Arad, destinate tuturor categoriilor de varsta, 6 divizii de excelenta unice in Romania (DE Implant Division, Aesthetic Division, Ortho DE Digital Team, DE Laser Division, DE Laser Periodontics Team si DE Endodontics Team), primul laborator de tehnica dentara digitala – Aspen. DENT ESTET ofera o experienta integrata atat prin cele 10 studiouri foto digitale - Future Smile Studio cat si prin cele 10 centre de imagistica si radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizata (CBCT). Toate acestea reunesc un numar de 110 unit-uri echipate la standarde hi-tech, care includ 9 sali de chirurgie complet utilate pentru interventii realizate sub supraveghere medic specialist ATI.

Printre inovatiile majore aduse pe piata din Romania se numara DENT ESTET 4 KIDS (2008) si DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din Romania si din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor si, nu in ultimul rand, Asociatia Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela careia se desfasoara cursurile primei scoli de manageri dedicati clinicilor de medicina dentara.

Clinicile DENT ESTET sunt aliniate la standardele internationale in domeniul stomatologiei, prin acreditarile primite de la numeroase institutii mondiale, dintre care mentionam International Team for Implantology, Digital Dentistry Society, Leading Implant Centers, The European Federation of Periodontology, World Federation of Orthodontists, American Academy of Cosmetic Dentistry. Suntem primii care am implementat in Romania Certificatul de Asumare a Calitatii, in beneficiul pacientilor nostri.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, o companie romaneasca cu traditie, care a ales sa investeasca in alte proiecte romanesti cu impact asupra comunitatilor locale.

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 26 de ani, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de sanatate romanesc, au crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.
Compania opereaza cea mai extinsa retea de clinici, una din marile retele de laboratoare medicale, spitale generale si specializate si are cea mai mare baza de clienti corporate pentru Pachete de Preventie in Sanatate din tara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Echipa sa puternica si experimentata de management, a fost capabila sa creeze si sa gestioneze aceste oportunitati de crestere, dobandind cunostinte si experienta valoroase, care sa ii permita gasirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind un model al listarilor pe piata locala de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

In perioada de pandemie, MedLife a reusit sa joace un rol esential in societate si sa capete un statut de lider detasat in monitorizarea pandemiei prin implicarea activa in zona de cercetare.

Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale in tehnologie si infrastructura. Creaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate