Coronavirus Update

Clubul mamicilor Johnson & Johnson face donatii pentru 70 de copii

Actualizat la data de: 05 Iunie 2013
Clubul mamicilor Johnson & Johnson face donatii pentru 70 de copii

70 de copii instituiionalizati, cu varste intre 3 si 19 ani, de la Centrul de Plasament nr. 6 din Voluntari au primit vineri cadouri de la Clubul Mamicilor din Johnson & Johnson, cu ocazia Zilei Copilului.

Angajatii Johnson & Johnson au donat dimineaia pachete cu jucarii, carti, dulciuri, dar si haine si produse de igiena personala. In cea de-a doua parte a zilei, copiii au petrecut cateva ore jucandu-se volei, fotbal si jocuri ale copilariei alaturi de oaspeiii lor.

„Mi-a placut ca s-au jucat cu noi si au vorbit cu noi. Si cadourile mi-au placut, dar mai ales ca ne-am jucat fotbal si volei. Prietenii mei erau foarte fericiti.” spune Marimar, 14 ani.

Johnson & Johnson Romania organizeaza astfel de acitiuni caritabile cu regularitate, in incercarea de a veni in intampinarea nevoilor comunitatii si de a imbunatati calitatea sanataiti oamenilor. Angajamentul companiei este ghidat de Crezul Nostru, care a ramas acelasi de peste 70 ani.

“Prin intermediul Familiei de Companii Johnson & Johnson, reusim sa atingem peste 1 miliard de vieti in fiecare zi, prin produsele noastre de ingrijire a sanataiii, prin serviciile noastre, prin donatiile companiei si prin efortul de voluntariat al angajatilor. Noi facem parte din ritualul zilnic de ingrijire al oamenilor si al familiilor lor. Suntem alaturi de doctorii si asistentele care isi ingrijesc pacieniii, ii vindeca pe cei bolnavi si le readuc bucuria unei stari de sanatate bune. De asemenea, sprijinim organizatii non-profit de pe intreg globul in efortul lor de a imbunatati condtiia celor nevoiasi.” a declarat Makis Papataxiarchis, Managing Director Johnson & Johnson Romania.

De peste 125 ani, dorinia oamenilor din companiile Johnson & Johnson de a face diferenta a inspirat fiecare inveniie, fiecare produs, fiecare reusita pe care compania a adus-o in domeniul sanatatii oamenilor.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate