Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Tratarea circulatiei sanguine deficitare previne aparitia dementelor!

Actualizat la data de: 05 Noiembrie 2009
Tratarea circulatiei sanguine deficitare previne aparitia dementelor!

Circulatia sanguina asigura trasportul de oxigen si eliminarea dioxidului de carbon. Functia de transport a fluidelor in organism se realizeaza prin intermediul vaselor de sange (artere si vene) si vaselor limfatice, care transporta limfa. Deci, pentru mentinearea functiilor vitale circulatia sanguina trebuie sa se realizeze in permanenta in mod normal, in caz contrar existand riscul aparitiei dementelor, accidentelor vasculare, a zgomotelor din ureche, atacul de cord, tulburariloe de memorie etc.

In Romania jumatate dintre persoanele care urmeaza tratament pentru tulburari circulatorii periferice si cerebrale primesc Ginkgo Biloba; peste 1,5 milioane de persoane urmeaza anual un tratament cu Ginkgo Biloba, dar numarul real al celor care necesita un astfel de tratament este mult mai mare. De aceea, in cadrul Caravanei oamenii pot afla mai multe lucruri interesante despre Ginkgo Biloba si efectele sale, precum si despre modalitatile prin care se poate preveni sau intarzia imbatranirea celulelor nervoase care determina tulburari de memorie.

Ginkgo Biloba contine un complex de substante cu efecte recunoscute pentru imbunatatirea circulatiei si pentru dilatarea vaselor sanguine."Prin asigurarea nutritiei celulelor nervoase si stimularea circulatiei este folosita pentru imbunatatirea memoriei, prevenirea dementelor de tip Alzheimer, prevenirea scaderii randamantului intelectual si reducerea sechelelor dupa accidente vasculare sau traumatisme craniene", a declarat Dr. Radu Rogozea de la Spitalul Clinic de urgenta Bagdasar-Arseni.

Peste 120 de studii realizate in intreaga lume au demonstrat ca Ginkgo Biloba actioneaza protector asupra vaselor de sange si a sistemului nervos. Ginkgo Biloba incetineste evolutia bolii Alzheimer si amelioreaza tulburarile vasculare periferice. Dovezi stiintifice arata ca Ginkgo este eficient pentru Alzheimer si alte forme severe de tulburari de memorie.

Remediu natural pentru stimularea functiilor cerebrale si eficient in lupta impotriva afectiunilor circulatorii, Ginkgo Biloba actioneaza benefic la toate nivelurile corpului nostru: creste fluxul sangvin inspre creier, flexibilizeaza arterele si este de ajutor impotriva tulburarilor circulatorii care ar putea genera o degradare a memoriei.

LaborMed Group le propune romanilor „Caravana Memoriei Flavotan”, o campanie desfasurata in farmacii din 12 judete din tara. Scopul acestei campanii este de a informa un numar cat mai mare de persoane despre problemele de memorie, factorii care le determina si modalitatile de prevenire ale acestora. In plus, Caravana pune la dispozitia tuturor celor interesati un produs deosebit: Flavotan - natural. Acest supliment alimentar contine extract standardizat de Ginkgo Biloba si este disponibil in multiple concentratii.

Pana la mijlocul lunii decembrie, in farmaciile care afiseaza semnul „Caravana Memoriei Flavotan”, doritorii pot achizitiona cu numai 10 Ron, respectiv 14 Ron trei cutii de Flatovan 80 mg, respectiv Flavotan 120 mg, adica trei cutii la pret de doua.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate