Clickmed
programare rapida la medic

Sunt multe produse din plante ce pot favoriza serotonina, dc nu putem inlocui aceste medicamente cu ele?

Depresie
Intrebare postata de Utilizator11581149420 cu 4 ani in urma

Hidroxitriptofanul(telefonia simplicifonia), roinita, floarea pasiunii, omega3, omega6, o mega 9, complexul de B, tămâia este un axiolitic natural, melatonina seara pentru somn!
Am avut si eu o viață destul de conflictuală. O iubire de vis, si apoi un soț fugit în lume cu o femeie, rămasă cu un bebeluș destul de agitat ce până la urmă a fost diagnosticat cu ADHD....Si nu mai spun a doua căsătorie conflictuală și mereu irascibil, mofturi, nemulțumit, si deasemenea si el mia trădat încrederea de multe ori.....
La serviciu sefi stresanti si abuziv, colegi răutăcios cu mine, ma umpleau, ironizat si m-am trezit instant cu stări de rau de la stomac, tremurat, stări de panică!!
Nu mai beau cafea, nu beau cola, nu beau alcool, si totusi în stări de tensiune mari,,, revin acele simptome,,, acum ce fac? Mă întorc la vechile pastiluțe, care mă ajută pe moment???? Voi face ședințe de psihoterapie, si necrologul mi-a dat Mydocalm, MilgammaN, si voi lua din plante tratament si la nevoie cate un Xanax...
Plantele au aceeași efect doar ca fără daune pe termen lung...
Numi doresc decât să fiu bine si să depășesc această situație!!
Multă rugăciune, muzică relaxată si Domnul ne va ajuta sa iesim din asta, sunt convinsă!!!
Multă sănătate, tuturor!
Vă îmbrățișez puternic pe toti!!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt multe produse din plante ce pot favoriza serotonina, dc nu putem inlocui aceste medicamente cu ele?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.