Clickmed
programare rapida la medic

Alina raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de Utilizator11535276893 cu 5 ani in urma

Buna ziua. Am nevoie disperata de ajutor.. de un sfat sau o incurajare! Va rog din suflet sa ma ajutati.. nu mai stiu ce sa fac sa ma simt putin mai bine.
Sufar de depresie de cand l-am pierdut pe tatal meu acum 8 ani de zile.. si probabil s-a adaugat si o depresie postnatala..
Niciodata nu am putut sa tin un tratament serios, nu am avut determinarea sau puterea sa ma ridic de jos...
Am doi copii frumosi si sanatosi, care sunt sufletul meu si singurul lucru pe lumea asta care ma opreste sa nu imi iau viata.
Nu mai stiu ce sa fac sa nu ma mai gandes la moarte in fiecare zi, sa imi fac scenarii in cap care ar fi cel mai usor mod sa plec dincolo fara sa imi ranesc copiii.. am zile cand plang non stop, cand ma doare tot corpul fara motiv, cand mi-este atat de frica si sunt atat de aproape sa fac o p***ae.. nu stiu cat am sa mai rezist asa.. copiii mei merita o mama sanatoasa si fericita.
Dar eu nu pot sa ies din nebunia mea.. orice as face.
De 4-5 ori pe zi am atacuri de panica, am ajuns sa beau alcool atunci cand simt ca imi iese inima din piept pentru ca nu mai stiu ce sa fac. Urasc frica asta si ma urasc pe mine ca nu pot sa fiu o mama si o sotie mai buna. As vrea sa reusesc sa fiu ca inainte.. dar nu stiu cum.
Sunt intr-o tara straina, tatal meu a murit iar mama.. si-a refacut viata si e fericita.
Nimeni nu stie prin ce trec si cat de greu imi este.
Va rog ajutati-ma.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Alina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Utilizator11535276893 (acum 5 ani)

Nu cred ca ma intelege cineva din anturajul meu cu adevarat, si nu stiu cu cine sa vorbesc fara sa para ca ma plang sau ca cer mila. Nu stiu cat am sa mai pot sa depasesc zilele rele cand nu mai am vointa cand simt ca nu mai pot.. nu stiu unde sa mai caut si de ce sa ma agat.
Mi-a ramas intiparit in minte acum ani de zile cand Madalina Manole si-a luat viata si a lasat in urmaun bebelus.. si nu am putut sa inteleg cum cineva poate fi atat de egoist. Nu am crezut niciodata ca voi fi eu in situatia asta. Si cand eram copil mama mea suferea de depresie si o condamnam in mintea mea de copil. Nu intelegeam de ce e mereu suparata si nervoasa.
Toata familia mea e bine. Sunt relativ sanatosi, si eu sunt undeva blocata cu demonii mei care nu ma lasa sa ma bucur de viata si de copiii mei.
As vrea sa traiesc si eu normal. Sa fiu normala. E posibil? Cum sa fac asta? Si unde sa ma duc? Am fost la doctor, mi-a dat pastile.. dar le iau o saptamana doua si apoi imi dispare iar dorinta sa traiesc si sa fiu bine. Am ajuns sa cred din tot sufletul meu ca lumea asta nu e pentru mine si am obosit asa de tare sa mai lupt. Sotul meu e un om bun, dar nu intelege prin ce trec si copiii mei sunt micuti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11535276893
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11535276893
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11535276893 (acum 5 ani)

Zi de zi ma prefac ca duc o viata normala, zambesc atunci cand trebuie, am ajuns experta in a ascunde ce simt, postez poze cu copiii mei pe facebook (sper in secret ca atunci cand o sa mai creasca sa le aiba la indemana sa se vada cat erau de iubiti si de frumosi) merg afara cu ei, dar fiecare iesire e o adevarata lupta pentru mine. Am fost recent cateva zile la mare.. si numai eu stiu cu cata frica am plecat.. si cu cata frica am venit inapoi. Mi-a fost bine.. cateva zile am simtit ca mi se odihneste creierul, nu am mai avut dureri de cap si de stomac, nu am mai simtit ca mi-o ia inima razna si senzatia aia de pumn in piept. Cum sa fac sa simt mai des asta? Am doi copii mici si nu pot pleca mereu... sotul lucreaza 2 joburi si e mereu plecat, plus ca si daca am ocazia sa plec, aproape intotdeauna aleg sa nu o fac, sa stau acasa pt ca ma simt mai in siguranta intre 4 pereti. Asta a mers cativa ani.. dar deja am pierdut si sentimentul ala de siguranta de atunci.. acum mi-e frica de mine. Nu mai am incredere in capacitatile mele.. daca asta are vreun sens.
Astept un raspuns la tot ce am scris.. daca cineva are rabdare sa citeasca tot. Multumesc mult

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11535276893
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11535276893
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Buna ziua. Va recomand psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.