Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa fiu iertat pentru divulgarea unui secret raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de Mamba cu 11 ani in urma

Buna...
Am asa caz ca am divulgat un secre pe care nu trebuai sa il stie nimeni Secretul apartinea cuplului nostru iar eu lam divulgat Acum ea plinge si se sfisie in bucati Ma simt vinopat pentru ca lam divulgat deja de un an in urma si totusi emotiile sunt puternice se simte tradata caci avea incredere in mine Sfatuitima va ro ce pot face sa sa fiu iertat ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa fiu iertat pentru divulgarea unui secret"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Naturopat Claudia MNaturopat Claudia este un medic autorizat SFM (acum 11 ani)

Buna. Parerea mea este ca depinde foarte mult de gravitatea secretului pe care l''ati divulgat. Increderea pierduta intr''o persoana e foarte greu sa se mai recapete... dv. cunoscand''o bine stiti ce ati putea face sa o imbunati. Un alt aspect al problemei este si cui ati dezvaluit problema si cata importanta are persoana respectiva in viata voastra. Eu consider ca ar putea fi ajutata jumatatea dv fiind vorba de o cauza foarte profunda (mai exact de un blocaj). Ma puteti contacta personal pentru ca mi se pare o problema persionala.

Terapeut de specialitate medicina alternativa

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Naturopat Claudia
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Naturopat Claudia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.