Probleme cu hormonii tiroidieni

Intrebare postata de dany22 cu 9 ani in urma - 4 raspunsuri
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Dezechilibrele hormonale Hipersensibilitate de vasculita

Ma numesc Dan , am 21 de ani din Bup***aesti , acum 2 ani am fost diagnosticat cu vasculita de hipersensibilitate la spitalul Colentina.Dupa un tratament cu cortizol de cateva saptamani leziunile s-au stopat nu mai am nimic la ora actuala in acest sens..mi s-a recomandat un consult medical ulterior printre care am facut o serie intreaga de analize de diferite tipuri printre care si la spitalul Parhon unde doctorita Gudovan Emilia in urma unor recoltari de sange a constatat ca am probleme cu tiroida.
In prezent fac niste crize de cam 1 ora, simt ca nu mai pot s respir nici pe gura si simt nevoia sa trag aer in piept,ametesc si imi creste pulsul pe timpul crizei care e 1 data pe saptamana cam asa,iar starea prezenta continuu e de oboseala... (am luat si calciu zilnic si tot degeaba) in prezent cand am o criza iau aspacardin si ceai verde ...
ma gandesc sa nu am ceva cu hormonii tiroidieni sau sindromul Cushing . citesc rezultatele medicale:

data de 26.03.2009 Parhon:
Imunologie - test -Ac Anti-tireoperoxidaza (TPO) - rezultat - 221.73 interval de referinta < 5.61 UI/ml - metoda CMIA
Rezultate Synevo:
Imunochimie - Anti-TPO (anti-tiroidperoxidaza) rezultat - 82 Ul/mL valoare de referinta

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

dany22 (cu 9 ani in urma)

era mai lung dar nu s-a postat :|

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dany22 (cu 9 ani in urma)

Imunochimie - Anti-TPO (anti-tiroidperoxidaza) rezultat - 82 Ul/mL valoare de referinta <34 (electrochemiluminscenta kit2 )
FT4 (tiroxina libera) (eletrochemiluminscenta kit 3) rezultat -16.8 pmoI/L -valoare de referinta - 12-22
Dr. Christina Mambet medic primar Hematologie

alte analize :
ALT - INTEGRA400 val normala - 5-41 - rezultat 62,9 u/L
VSH(1h) - coagulare val normala 1-25 - rezultat 4 mm
17 Ks - Manual_h - val nr 10.8-25 - rzl 34 - 12.3
T4 - Izotopi - val nr 4.5 -13 - rezultat 10.4 ug/dl
TSH - izotopi val nr 05.-4.5 - rezultat 1.0 uUI/ml
17 OHCs manual_h val nr 3-12 - rezultat 18.34 5.45
CORT manual_ACS val nr 4.30-22.40 -rezultat 18.06 ug/dl
CREAH manual_h val nr 1.5-2 - rezultat 1.98 1.14 g/24h

Mai am o serie de analize daca imi precizati ce conteaza sa imi specificati ce ..Astept un raspuns .... Multumesc

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lacry (cu 9 ani in urma)

sanatate ,multa sanatate

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Victoria (cu 8 ani in urma)

Buna ziua ! Eu am o problema de 3 ani si nici un dosctor nu mi-a dat un diagnostic concret, iat di 10 medici 9 au fost de pareri diferite. Totul a inceput cu dureri de cap si apoi caderea parului, am la zi absolut toate analizele. Am facut si tomogrful si diagnosticul a fost sinusita sfenoidala stanga, insa dupa tratarea acesteia sintomele au continuat iar parul a crescut insa dupa o perioada a cazut din nou incepant cu niste cerp***ai goale, in ultimele analize mi-au iesit foarte mari anti-htg si anti-tpo. Intrebarea mea este ca daca se poate sa cada parul intr-o asemenea masura de la glanda tiroida????

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.