×

Am gasit 667 intrebari despre Dezechilibrele hormonale.

Buna ziua.
Exista vreun medicament care sa duca la scaderea libidoului? Am un libidou destul de crescut zic eu iar ca barbat este destul de neplacut, mai ales ca de ceva ani nu am o partenera cu...

Intrebare postata acum o luna de catalin1984.

Buna, am observat de vreo 3 luni cantitatea de lichid in timpul mentruatiei se reduce vizibil si mai nou, luna aceasta nu are nici culoare(lucru ce m.a cam speriat)..nu am ajuns inca la un doctor,...

Intrebare postata acum 2 luni de Utilizator11540846928.

SUNT OPERATA DE GLANDA TIROIDA-*NU TOTAL, IAU EUTIROX DE 100 INTZR-O ZI SI INTR-ALTA ZI DE 75, MA SIMT RAU AM AMETELI, DURERI IN PIEPT, INSOMNII SI SIMT INIMA IN GIT, PULS MARIT,. AM FACUT...

Intrebare postata acum 2 luni de Utilizator21540291663.

In 2014 am extirpat total tiroida( tiroidectimie) iau eytirox de 100 si TSH-ul mi-a iesit 5,4
ce trebuie facut?

Intrebare postata acum 3 luni de caridi.

Buna ziua! Sunt fata si am 15 ani. Menstruatia mea a fost foarte dezechilibrat în ultimul timp, încât imi venea o dată la două săptămâni, sau nu imi mai venea 6 luni, ori o dată la 18...

Intrebare postata acum 3 luni de Utilizator11539193289.

Buna seara, am 22 de ani si niciodata nu am avut problme cu tenul (ten normal-uscat) dar cam de doua luni incoace in zona barbiei pe partea dreapta a mandibulei tind sa cred ca mi-a aparut o acnee...

Intrebare postata acum 3 luni de Utilizator21539122420.

la ecografia tiroidei a apărut expresia ”structură hipoecogenă ”

Intrebare postata acum 4 luni de Utilizator21537445565.

Buna! Am 16 ani ,55 kg si 1,73 inaltime. Ciclul menstrual mi-a aparut la aproape 13 ani. Din luna ianuarie menstruatia imi vine neregulat, am avut-o o data la doua luni si jup***ate iar dupa de...

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp322139.

Buna ziua, am nascut fata pe 7 februarie si dupa mi-a venit ciclul din prima luna, vreo 3 si acum nu mi-a mai venit. am facut test imi arata ca nu sunt, ce se poate intampla?

Intrebare postata acum 4 luni de Utilizator11535279302.

Precizez ca am intretinut relatii sexuale timp de un an in speranta de a ramane însărcinată. Si pana acum am avut ciclul menstrual normal.. apoi nu mi-a venit 4 luni .. pot ramane însărcinată?

Intrebare postata acum 5 luni de Utilizator11533150856.

Buna seara, cine a mai fost in aceasta situatie si ar putea sa ma ajute?
Ieri mama mea a fost la un medic endocrinolog care i-a descoperit 3 noduli tiroidieni. 2 destul de micuti , iar al 3 cam...

Intrebare postata acum 5 luni de Utilizator11532638230.

Am 21 de ani...copilul nu este dorit de iubitul meu...sunt sau nu gravida...pana sa se întâmple aceasta mare întârziere mi s-a mai intamplat sa întârzie 8 zile si apoi sa imi vina..

Intrebare postata acum 6 luni de Utilizator11531387369.

Buna ziua, am 13 ani si 10 luni, sex masculin, 163m si 54kg. Eu in anul 2017 am crescut 13cm si am observat ca de cand a inceput anul 2018 cresc lunar in jur de 0.2/03 maxim 0.5 cm. Tin sa...

Intrebare postata acum 7 luni de Utilizator11528289002.

Buna seara! Mama mea de cateva luni este bolnava la imceput a avut anemie dupa ia trecut acuma de ceva vreme se simte rau are stari de greata si ii amortesc picioarele cand sta jos le misca foarte...

Intrebare postata acum 7 luni de Utilizator11527614514.

Buna! Am 18 ani si de 3 ani ma confrunt cu caderea parului. Am decis acum ceva timp sa merg la un edocrinolog intrucat am si ciclu menstrual neregulat si destul de putin cantitativ. Rezultatul...

Intrebare postata acum 9 luni de MembruMobileApp1522272479.

Astăzi am facut punctie la un nodul suspect tiroida. Din fericire a iesit bine. La ecograf era hipoecogen, vascularizat peri si intra, neomogen, aproape delimitat si cu microcalcificari. Trebuie...

Intrebare postata acum 9 luni de MembruMobileApp1522244218.

Markeri endocrini
Test Rezultat Interval de referinta Unitate masura
Free T4 (ser) 16.1 10.0 - 28.2 pmol/L
Intact - PTH (ser)* 85.3 7.5 - 53.5 pg/mL
TSH (ser) 0.693 0.46 - 4.68
Imunologie...

Intrebare postata acum 9 luni de MembruMobileApp1521798089.

IN FEBRUARIE 2015 AM FOST OPERATA,PRACTICANDU-SE LOBECTOMIE TOTALA LTD CU ISTMECTOMIE.LOBUL DREPT AVEA UN NODOL CU CELULE HURTHLE.

Intrebare postata acum un an de MembruMobileApp1512755774.

Am inteles ca nu este asa grav daca ai glanda autoimuma.In vara mi-am facut analizele.Am fost la endicrinolog, mi-a dat tratament..l-am cumparat da si acum am pastilele😆😆.Nu le-am si...

Intrebare postata acum un an de MembruMobileApp1510508762.

ATPO ATg-neg,calcitonina neg,TSH-0,8,CA trombocitoza,hepatocitoliza.Ecografie tiroidiana LD-8cm3,LS-9cm3.Glanda tiroida hipertrofiata difuz cu structura granulara izoecogena,semnal vascular CFD...

Intrebare postata acum un an de MembruMobileApp1510235234.
Pag 1 din 34

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.