eosinofile

Vmonocite crescute 10,60% (valoare ref 1,7-9,3%),eosinofile % a0,77 % (valori ref 1-4 %)

Categoria: Comunitate

Am 35 ani si am facut niste analize de curand! Am Urmatoarele repere iesite din valorile de referinta: monocite crescute 10,60% (valoare ref 1,7-9,3%),eosinofile % 0,77 % ( Valori Ref 1-4 %).Urmeaza sa ma duc la medicul de familie dar va cer si dvs un sfat daca se poate!.M-am lasat de fumat de un an si jumatate si m-am ingrasat vre-o 8 kilograme Care este motivul valorilor anormale? Monocite respectiv ,eosinofile? va multumesc Razvan! BBBV marinchitu@yahoo.com [continuare]

Eosinofile mari

Categoria: Comunitate

eosinofilele au iesit 5.7% iar intervalul este 0-4%. Medicul de familie ne-a dat sa facem examenul coproparazitologic, rezultatul fiind si antigen giardia elisa rezultatul fiind . Aceste analize au fost facute pentru un adolescent de 17 ani . De ce in sange a iesit eosinofile mari daca in analiza fecalelor rezultatele absente de oua de paraziti si chisturi de giardia L. Pe langa eosinofile neutrofilele au fost mici (42.6% narmal fiind intre 50 si 68%), iar monocitele au fost mari (10.2% normal fiind intre 1.7 si 9.3%). Va rog frumos sa imi spuneti parea dumneavoastra daca este vreo problema cu copilul meu. Va multumesc! [continuare]

Ce inseanma urmatorul rezultat de analiza a singelui

Categoria: Comunitate

EOS%Proportie eosinofile rezultat 8,30% fata de termenii 1,00....3,00% va rog mult sa imi raspundeti ! MULTUMESC ! [continuare]

Analize copil

Categoria: Comunitate

Buna seara, Am un baietel de 12 ani. Astazi am primit rezultatele analizelor si, din pacate, unele sunt marcate cu rosu. Acestea sunt: Neutrofile % - 34%; Neutrofile - 1,77x 10.../ul eosinofile % - 15,2 % Eeosinofile - 0,79 x 10../ul HEM - 30 pg. Mentionez ca e mai sensibil, tuseste des, in special dimineata. Nu l-am mai tratat cu antibiotic de vreo doua luni ci doar cu sirop de tuse. Recunosc ca nu i-am mai facut o coprocultura cam de multisor desi e usor incercanat. Considerati ca aceste valori ar trebui sa ma ingrijoreze? Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac! Multumesc!! [continuare]

Stare de lesin si amorteala

Categoria: Comunitate

Buna ziua, am o problema si sunt speriat va rog daca se poate sa ma ajutati.Aproximativ de 2 saptamani am inceput sa ma simt rau, slab, ameteam, fara putere in muschi, hiperventilatie, medicul de familie mi-a recomandat sa urmez un tratament cu vitaminele B1 B6 B12 si Calciu intravenos, am facut acest lucru si mi-am revenit total, ma simteam foarte bine.Insa acum 3 zile am inceput sa ma simt rau din nou, respiratie grea, simteam de parca mi-ar paraliza muschii, o amorteala usoara si degetele de la ambele maini amortite partial, dar mai ales pe mana stanga, o stare de lesin, cap usor si parca mi s-ar contracta si s-ar intari muschii pe abdomen dar si in zona burtii, am cerut sa fiu dus cu salvarea pentru ca ma speriasem, la spital mi-au facut EKG care a iesit absolut bine fara nici o urma de disfunctii ale inimii, tensiunea mi-a crescut la 150 / 100 tin sa precizez ca de 2 luni iau tratament pentru hiper tensiune, la spital mi-au spus ca ma simt rau de la un medicament numit... [continuare]

Analize medicale

Categoria: Comunitate

BUNA SEARA.DE CURAND I-AM FACUT FETITEI MELE NISTE ANALIZE LA SANGE SI AS VREA SA STIU DACA E CEVA GRAV IN NEREGULA.DOCTORA MI-A ZIS DECAT CA LEUCOCITELE SUNT CAM MARI DAR CAM ATAT. LEUCOCITE neutrofile% 47.6% 30-75% eosinofile 1% 0-6% basofile 1.6% 0-2% limfocite 37.8% 30-55% monocite 12% int 0-10%?????????? hematii RBC 4.86 3.7-4.9(usoaraanizocitoza usoara hipocrimie) hemoglobina HGB 11.3 11.4-14.5?????????? volum mediu eritrocitar MCV 73FI 70-85FI hematocrit hct 35.4% 32-41% hemoglobina eritrocitara medie MCh 23.3 25-32 conc medie de hemog eritrocitara 31.9 31.5-36 Indice de distribuire a eritrocitelor RDW 17.1% 0-18% trombocite PLT 367 150-450 Volum mediu trombocitar Mpv 8.8 6-15 trombocrit pct 0.324 0.15-0.45 indice de distribuire trombocite Pdw 14% 10-40% neutrofile 8.2 1.5-8.5 eosinofile 0.17 0.02-0.17 limfocite 6.51 3-9.5 basofile 0.28 0-0.2???????????????? monocite 2.06 0.2-0.8 ?????????? Absente oua paraziti si chisturi giardia antigen giardia... [continuare]

Analize

Categoria: Comunitate

buna ziua. mi-am facut cateva analize. iar cateva sunt peste nivelul admis. HEMATOLOGIE neutrofile - (rezultat 37,9%) valoare normala intre 50 - 75% monocite - (rezultat 13,2%) valoare normala intre 3 - 10% eosinofile - (rezultat 9,1%) valoare normala intre 1 - 3 % conc. medie de hgb. eritrocitare (MCHC) - (rezultat 37,6 g/dl valoare normala 32 - 36 g/dl BIOCHIMIE ASL - TGO (rezultat 35 UI/I) valoare normala intre 0 - 35UI/I ALT - TGP (rezultat 62 UI/I) valoare normala intre 0 - 45UI/I asptet un rasupns, multumesc am ameteli, furinicaturi in zona feltei si a capului. amortesc repede, m-ai ales la cap cand stau cu capul pe perna. dureri din cand in cand in zona nasului si intre ochi. transpir in plame... [continuare]

Raportul procentual neutrofile crescut

Categoria: Comunitate

Buna ziua, Am un baietel de 3 ani 7 luni si i-au iesit la hemoleucograma urmatoarele valori: Neutrofile 2,53 10^9/l interval 1,4-6,6 eosinofile 0,280 10^9/l interval 0-0,7 Monocite 0,650 10^9/l interval 0-1 dar Neutrofile% 38,8% interval 13 -33 % eosinofile% 4,300% interval 1-4 % Monocite% 10,00% interval 4-8 % Examen coproparazitologic negativ. Cum se poate interpreta?Multumesc. [continuare]

Durere partea dreapta

Categoria: Comunitate

Buna ziua! In urma cu aproape doua sapt.tatal meu acuza durere puternica in zona abdomenului si in partea dreapta.Medicul de familie l-a diagnosticat cu colecistita acuta.A urmat tratament (ceva injectii,antibiotice ) insa durerile au persistat.La un nou control medicul i-a recomandat analize de sange banuind ca durerea ar putea fi de la rinichi.A luat in continuare colebil,spasmomen,ibutin.Durerile sunt acum localizate in partea dreapta sub coaste mergand spre spate.In timpul zilei nu sunt atat de puternice,poate sa efectueze diferite treburi prin curte.In schimb noaptea se acutizeaza,neputand dormi.Analizele de sange sunt in parametri normali cu exceptia eosinofilelor % (9.90 fata de 0.5-4.0 % cat ar fi normal) si eosinofile # (0.71 fata de 0.05-0.54 # val.normale).Va rog sa-mi spuneti ce semnifica aceste valori?Urmeaza sa faca si un examen coproparazitologic.Aceste dureri pot fi provocate de paraziti intestinali? Va multumesc!! [continuare]

Leucocite in urina

Categoria: Comunitate

mi-am facut de curand analizele anuale de rutina si mi-ai reiesit un numar foarte mare, dupa parerea mea, de leucocite in urina, 100 in loc de maxim 25. Ar trebui sa ma sperii? Ma poate ajuta cineva cu un sfat ,ca sincer de cand le-am primit, rezultatele, vineri sunt cu nervii la pamant. Multumesc pentru orice raspuns. [continuare]

Pagina 1 din 1 (10 rezultate)
  • « Pagina precedenta
  • Pagina urmatoare »