Parazitoze

Adreseaza o intrebare comunitatii Parazitoze

eosinofile mari

Postat de danielm cu 4 ani in urma

Eosinofilele au iesit 5.7% iar intervalul este 0-4%. Medicul de familie ne-a dat sa facem examenul coproparazitologic, rezultatul fiind < absente oua de paraziti si chisturi de giardia L > si antigen giardia elisa rezultatul fiind < negativ >. Aceste analize au fost facute pentru un adolescent de 17 ani . De ce in sange a iesit eosinofile mari daca in analiza fecalelor rezultatele absente de oua de paraziti si chisturi de giardia L. Pe langa eosinofile neutrofilele au fost mici (42.6% narmal fiind intre 50 si 68%), iar monocitele au fost mari (10.2% normal fiind intre 1.7 si 9.3%). Va rog frumos sa imi spuneti parea dumneavoastra daca este vreo problema cu copilul meu. Va multumesc!

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • Aishaa (cu 3 luni in urma)
  • 0
 • mihai elena (cu 8 luni in urma)
  • 0

  BUNAZIUA MA CONFRUNT CU PARAZITI NU STIU DE CARE DAR AM ANALIZA EOSINOFILE DE 0.5310^9I??I MONOCITE6.8% POSIBIL SA AM GIARDIA CE TRATAMENT IMI RECOMANDATI AM 56DE ANI MA CONFRUNT CU ACEASTA PROBLEMA DE LA VIRSTA DE21 DE ANI. VA MULTUMESC.

  Raspunde
 • Medic Epuran (cu 4 ani in urma)
  • 0

  Ar fi mai important de cunoscut valorile absolute ale diferitelor tipuri de leucocite (exprimate în nr.elemente/mm3): neutrofile (PMN), eozinofile (EO), bazofile (BASO), limfocite (LYMPH) si monocite (MONO), decât raportul procentual al leucocitelor (care la rândul lui nu este foarte mult modificat), pentru orientarea diagnosticului.

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK