Parazitoze

Adreseaza o intrebare comunitatii Parazitoze

eosinofile mari

Postat de danielm cu 4 ani in urma

Eosinofilele au iesit 5.7% iar intervalul este 0-4%. Medicul de familie ne-a dat sa facem examenul coproparazitologic, rezultatul fiind < absente oua de paraziti si chisturi de giardia L > si antigen giardia elisa rezultatul fiind < negativ >. Aceste analize au fost facute pentru un adolescent de 17 ani . De ce in sange a iesit eosinofile mari daca in analiza fecalelor rezultatele absente de oua de paraziti si chisturi de giardia L. Pe langa eosinofile neutrofilele au fost mici (42.6% narmal fiind intre 50 si 68%), iar monocitele au fost mari (10.2% normal fiind intre 1.7 si 9.3%). Va rog frumos sa imi spuneti parea dumneavoastra daca este vreo problema cu copilul meu. Va multumesc!

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • Medic Epuran (cu 4 ani in urma)
  • 0

  Ar fi mai important de cunoscut valorile absolute ale diferitelor tipuri de leucocite (exprimate în nr.elemente/mm3): neutrofile (PMN), eozinofile (EO), bazofile (BASO), limfocite (LYMPH) si monocite (MONO), decât raportul procentual al leucocitelor (care la rândul lui nu este foarte mult modificat), pentru orientarea diagnosticului.

  Raspunde
 • mihai elena (cu un an in urma)
  • 0

  BUNAZIUA MA CONFRUNT CU PARAZITI NU STIU DE CARE DAR AM ANALIZA EOSINOFILE DE 0.5310^9I??I MONOCITE6.8% POSIBIL SA AM GIARDIA CE TRATAMENT IMI RECOMANDATI AM 56DE ANI MA CONFRUNT CU ACEASTA PROBLEMA DE LA VIRSTA DE21 DE ANI. VA MULTUMESC.

  Raspunde
 • (cu 3 luni in urma)
  • 0

  4-5 catei de usturoi pisati 1lingurita propolis (eu il am facut de mine ) peste care torni 100-150 ml apa calda Se iau 2 -3 cani pe zi timp de 2 saptamîni VA SPUN CA E GARANTAT suta la suta Vindeca si helicobacter si orice tip de paraziti .Va mai zic odata e garantata Daca suportati usturoiul e f buna VA RECOMAND am testat-o. VA DORESC SANATATE

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK