Monocite marite.

Intrebare postata de o stea cu 8 ani in urma - 10 raspunsuri MExista raspuns de la medic
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Cresterea si dezvoltarea copiilor

Saptamana trecuta,fetita mea de 9 ani,acuza dureri in jurul buricului,timp de cateva zile.Medicul de familie,a consultat-o si durerea o simtea mai mult in partea dreapta.La analize,sapamana aceasta,a iesit lipsa viermi intestinali,si toate valorile normale.Doar monocite procent;13,6,iar valoarea maxima arata 12,iar monocite nr 1,17,iar valoarea normala maxim 1.Intre timp fetita se simte mai bine.Spune ca nu o mai doare.Sare si alearga.Ar puta fi vorba de apendicita?Este necesar sa o vada un chirurg?Va multumesc !

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (10)

Daca celelalte analize si pr o viroza usoaraoce onte, spuneti , ca sunt in limite normale si numai monocitele din formula leucocitara sun marite, inseamna ca fetita a avut o viroza usoara cu manifestari intestinale si mononucleoza fara mare importanta ! Medicul a procedat corect.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Cresterea si dezvoltarea copiilor.

Inscrie-te aici!
melinda (cu 7 ani in urma)

domnu doctor va rog sami spuneti ce are fetita mea la analize

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
o stea (cu 8 ani in urma)

Va multumesc pentru raspuns.Sfaturile dumneavoastra mi-au fost de mare ajutor intodeauna.Multa sanatate!

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
irina (cu 8 ani in urma)

Am facut de p***aand niste analize la Regina Maria ,si,monocitele mi-au iesit mari,9.6,si as dori sa stiu dak este grav si ce este de facut.Ce inseamna?Ce inseamna ca am?

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Nu este motiv de ingrijorare ,revin lent la normal dupa viroza pe care ati avut-o anterior.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Larisa (cu 8 ani in urma)

fetita mea are un numar si mai mare de monocite din leucocite,chiar prea mare,17.8,si ma ingrijoreaza.Cu atit mai mult cu cit in ultima vreme nu a avut nici o infectie virala.Daca imi poate spune cineva ce inseamna numarul mare de monocite.Eu m-am documentat pe internet,am adunat ceva informatii,dar mi-ar fi util sfatul unui medic.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr.Otesteanu Emil (cu 8 ani in urma)

Repetati hemograma la un alt laborator , fara a arata motivul .

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
raducu (cu 8 ani in urma)

am o fetita de 8 luni si i-au iesit la ana;lizele medicale urmatoarele:nr trombocite 496 ( normal 150-450)limfocit mii uL 3.94(4-13.5)linfocite %15.7(

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
LUNGU IONELA (cu 4 ani in urma)

am un baietel de 6 ani si iam facut analizele si ia iesit monocit 14,4 restu a iesit bine

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Laurentiu (cu 4 ani in urma)

(WBC) Leucocite 5,68 x10^9/l 4-9 x10^9/l
Neutrofile % 49,2 % 35-70 %
Eosinofile % 3,7 % 0-4 %
Basofile % 0,9 % 0,1-1,5%
Limfocite % 35,7 % 20-40 %
Monocite % 10,5 % ñ 2-10 %
Neutrofile # 2,79 x10^9/l 2,5-7 x10^9/l
Eosinofile# 0,21 x10^9/l 0,08-0,6 x10^9/l
Basofile # 0,05 x10^9/l 0,01-0,1 x10^9/l
Limfocite # 2,03 x10^9/l 1,5-4,0x10^9/l
Monocite # 0,60 x10^9/l 0,1-1,2x10^9/l
(RBC) Hematii 5,08 x10^12/l 4,5-5,9x10^12/l
(HGB) Hemoglobina 14,2 g/dl 13-17,5g/dl
(HCT) Hematocrit 43,8 % 40-54 %
(MCV) Volum mediu eritrocitar 86,2 fl 80-100 fl
(MCH) Hemoglobina eritrocitara medie 28,0 pg 26,5-33,5pg
(MCHC) Concentr.medie de
hemoglob.eritrocitara
33,0 g/dl 32,8-37,5g/dl
(RDW-CV) Indice de distributie a
eritrocitelor
13,1 % 10-17,5%
(RDW-SD) Indice de distributie a
eritrocitelor
32,3 % 20,5-38,9%
(PLT) Trombocite 164 x10^9/l 140-400x10^9/l
(PDW) Indice de distributie a trombocitelor 36,3 % 8.5-52 %
(MPV) Volum mediu trombocitar 10,0 fl 8-15 fl
(PCT) Plachetocrit 0,1 % 0.12-0.48%
2. VSH * 20 mm/h ñ 4-15 mm/h
Vacum - Vacuette
BIOCHIMIE
3. Uree serica * 24,0 mg/dl 11-55 mg/dl
Analizor automat HITACHI 917
4. Calciu seric * 9,34 mg/dl 8,5-10,5 mg/dl
Analizor automat HITACHI 917
5. Magneziemie * 2,18 mg/dl 1,6-2,5mg/dl
Analizor automat HITACHI 917
6. Sideremie * 72,0 μg/dl 65-175 μg/dl
Analizor automat HITACHI 917
7. Glicemie * 81 mg/dl 70-115 mg/dl
Analizor automat HITACHI 917
8. TGO * 24 UI/l < 38 UI/l
Analizor automat HITACHI 917
9. TGP * 26 UI/l < 41 UI/l
10. Examen complet de urina *
Analizor automat LabUREADER PLUS
Densitate 1,030 1,010-1,025
pH 6,0 5,8-7,4
Leucocite Negativ 0-4/camp ( < 10 ul )
Hematii Negativ 0-1 / camp (< 5 ul)
Nitriti Negativ Negativ
Corpi cetonici Negativ Negativ
Bilirubina Negativ Negativ
Urobilinogen Negativ Negativ
Proteine Negativ Negativ
Glucoza Negativ Negativ



Stie cineva ceva :( dc AM VSH MARIT si monocite

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.