ac anti virus rubeolos igg

Rubeola: anticorpi igg si igm anti rubeola igg si igm

Categoria: Analize Medicale

Virusul rubeolei este un togavirus cu ARN monocatenar care determina una din infectiile exantematoase ale copilariei. Infectia se produce predominant in lunile de iarna si primavara, subiectii umani fiind singurele gazde cunoscute ale virusului. Modul de transmitere a bolii este direct si aerogen (prin secretii nazofaringiene). Perioada de incubatie este de 2-3 saptamani. Infectia are de obicei o evolutie benigna si este frecvent subclinica. In cazurile simptomatice, tabloul clinic include febra, eruptie maculo-papulara adesea discreta si de scurta durata, limfadenopatii, posibil coriza si conjunctivita. Adenopatia rubeolica (tipic in regiunea occipitala, retro- si submastoidiana, laterocervicala si submaxilara) constituie un semn constant al bolii, fiind adesea singura ei manifestare. Hemoleucograma indica de obicei neutropenie, iar in formula leucocitara este caracteristica aparitia de plasmocite si celule Trk, a caror proportie poate ajunge la 5-19 %. Infectia confera... [continuare]

Rubeola in timpul sarcinii

Categoria: Comunitate

virusul rubeolei- anticorpi igG este mai mare de >500 cat de grav este? [continuare]

Test torch

Categoria: Comunitate

Ac Anti-CMV IgM Nonreactive(0.65) 1.00 reactiv CMIA Ac Anti-CMV IgG Reactive(> 250.0) 6.0 reactiv CMIA Ac Anti-Toxoplasma IgM Nonreactive(0.06) 0.600: Reactive CMIA Ac Anti-Toxoplasma IgG Nonreactive(0.1) 3 UI/ml: Reactive CMIA Ac Anti-virus rubeolos IgG Reactive(128.9) 10.0 reactiv CMIA Ac Anti-Lysteria NEGATIV NEGATIV Fixare de complement Ac Anti-virus rujeolos IgG Pozitiv(5.4) negativ(1.2) Ac Anti Herpes 1 IgM NEGATIV ( 5.8 ) NEGATIV (20 U/mL) ELISA Ac Anti Herpes 1 IgG POZITIV ( 112.5 ) NEGATIV (20 U/mL) ELISA Ac Anti Herpes 2 IgM NEGATIV ( 5.7 ) NEGATIV (20 U/mL) ELISA Ac Anti Herpes 2 IgG POZITIV ( 27.7 ) [continuare]

Interpretare analize

Categoria: Comunitate

munologie-Markeri Endocrini Test Rezultat Interval de referinta TSH 1.1848 µUI/mL 0.35 - 4.94 µUI/mL Sarcina: Trimestru I: 0.88 - 2.83 µUI/mL Trimestru II: 0.20 - 2.79 µUI/mL Trimestru III: 0.31 - 2.90 µUI/mL Free T4 1.03 ng/dL 0.70 - 1.48 ng/dL Prolactina 18.65 ng/ml 5.18 - 26.53 ng/ml Testosteron 0.27 ng/mL Pre-menopauza fara contraceptive: 0.09 - 1.09 ng/mL cu contraceptive: 0.12 - 1.30 ng/mL Post-menopauza: 0.12 - 1.30 ng/mL SHBG 95 nmol/l 19.8 - 155.2 nmol/L DHEAS 289.2 ug/dL 74.8 - 410.2 ug/dl Imunologie-Autoimunitate Test Rezultat Interval de referinta Ac Anti-Tireoperoxidaza (TPO) 1 UI/ml = 1.00 S/CO Ac Anti-Toxoplasma IgM Nonreactiv 0.11 Index Nonreactiv: index =0.600 Ac Anti-Toxoplasma IgG Reactiv 11.7 IU/mL Nonreactiv: = 3.0 UI/ml Ac Anti-virus rubeolos IgG Reactiv 18.2 IU/mL Nonreactiv: =10 UI/ml Ac Anti-CMV IgM Nonreactiv 0.1 Index Nonreactiv: 1.00 S/CO Ac Anti-CMV IgG Reactiv 167.9 AU/mL Nonreactiv: = 6... [continuare]

Ajutati-ma va rog sa descifrez acest rezultat

Categoria: Comunitate

Imunologie-Markeri Endocrini Test Rezultat Interval de referinta TSH 1.1848 µUI/mL 0.35 - 4.94 µUI/mL Sarcina: Trimestru I: 0.88 - 2.83 µUI/mL Trimestru II: 0.20 - 2.79 µUI/mL Trimestru III: 0.31 - 2.90 µUI/mL Free T4 1.03 ng/dL 0.70 - 1.48 ng/dL Prolactina 18.65 ng/ml 5.18 - 26.53 ng/ml Testosteron 0.27 ng/mL Pre-menopauza fara contraceptive: 0.09 - 1.09 ng/mL cu contraceptive: 0.12 - 1.30 ng/mL Post-menopauza: 0.12 - 1.30 ng/mL SHBG 95 nmol/l 19.8 - 155.2 nmol/L DHEAS 289.2 ug/dL 74.8 - 410.2 ug/dl Imunologie-Autoimunitate Test Rezultat Interval de referinta Ac Anti-Tireoperoxidaza (TPO) 1 UI/ml = 1.00 S/CO Ac Anti-Toxoplasma IgM Nonreactiv 0.11 Index Nonreactiv: index =0.600 Ac Anti-Toxoplasma IgG Reactiv 11.7 IU/mL Nonreactiv: = 3.0 UI/ml Ac Anti-virus rubeolos IgG Reactiv 18.2 IU/mL Nonreactiv: =10 UI/ml Ac Anti-CMV IgM Nonreactiv 0.1 Index Nonreactiv: 1.00 S/CO Ac Anti-CMV IgG Reactiv 167.9 AU/mL Nonreactiv: = 6... [continuare]

Buna ziua

Categoria: Comunitate

Sunt insarcinata in 10 saptamani si 6 zile si tocmai am primit rezultatele la analize.As vrea sa stiu daca ar putea sa il afecteze pe bebe , mi-a iesit numarul de leucocite 11.06 valoarea normala fiind 4-10, Anti-virus rubella IgG 119.7 si Anti-CMV IgG 76.2 astea sunt peste valorile normale.Multumesc [continuare]

Rezultate analize

Categoria: Comunitate

ma poate ajuta cnv va rog...mi am facut testul torch iar reultatele sut urmatoaele: IgG-95.8 reactive Cytomegalovirus IgM-0.32 Rubeola IgG -68.7 RubellaM-0.85 Nonreactive Toxoplasmoza IgG-0.0 Nonreactive Toxoplasmoza IgM-0.12 Nonreactive Anti Herpes IgG 1+2-22.2 Pozitiv Anti Herpes IgM 1+2-12.0 Negativ Antigen Hbs-Elisa (ELISA) Nonreactiv [continuare]

Analize medicale

Categoria: Produse medicale

ANALIZA PRET RON ACE (Antigenul Carcino Embrionar) 45 Acid Delta-Amino Levulinic (urina 24h) 85 Acid Hipuric (urina 24h) 50 Acid Homovanilic (urina 24h) 60 Acid uric 7.5 Acid Vanil Mandelic (AVM) 60 ACTH (Hormon Adrenocorticotrop) 45 Adenovirus serologie/coproantigen 85 AFP (Alfafetoproteina) ser/lichid amniotic 50 Albumina ser/lichid cefalorahidian 15 Aldosteron ser/urina 24h 155 Alfa 1-Antitripsina 45 Alfa 2-Macroglobulina 45 Amilaza ser/lichid punctie/urina proaspata 9.0 ANCA 80 Androstendion 85 Angiotensinconvertaza* 110 Anticoagulant lupic 75 Anticorpi Anti Acid Fosfatidic 35 Anticorpi Anti ADN Nativ (Dublu Catenar) 55 Anticorpi Anti Anexina V IgG 65 Anticorpi Anti Anexina V IgM 65 Anticorpi Anti Insule Pancreatice 115 Anticorpi Anti Insulina Umana 85 Anticorpi Anti Leptospira 85 Anticorpi Anti MCV 100 Anticorpi Anti Membrana bazala Glomerulara 85 Anticorpi Anti Microzomiali Tiroidieni (Anti TPO) 50 Anticorpi Anti Mitocondrii 225 Anticorpi Anti... [continuare]

Tetagam, solutie injectabila

Categoria: Medicamente

Forma de prezentare: Solutie injectabila intramuscular; 1 ml contine: Ig umana 100-170 mg, cu un continut de IgG minimum 95% si anticorpi antitoxina tetanica min. 250 UI; cutie x 1, 2, 10, 20, 50 sau 100 f. x 1 ml; cutie x 1 f. x 2 sau 4 ml Indicatii: Profilaxia tetanosului la persoane cu plagi, a caror vaccinare este incompleta/necunoscuta. Tratamentul tetanosului clinic manifest. Doze si administrare: Profilaxia se realizeaza prin administrarea simultana a 250 UI Tetagam P si 0,5 ml vaccin antitetanic adsorbit, pe partile contralaterale ale corpului. in cazul plagilor ce nu pot fi rezolvate satisfacator chirurgical sau care au fost neglijate si in cazul arsurilor extinse, doza este de 500 UI. in cazul arsurilor este de preferat a 2 adm. de 250 UI, la sfaroitul fazei exsudative (aprox. la 36 ore de la producerea arsurii). tratamentul se incepe cu administrarea 5000-10000 UI in prima zi si se continua cu 3000 UI pe zi. copiii primesc aceleasi doze. Administrarea se... [continuare]

Immunoglobulin i.v.

Categoria: Medicamente

Compozitie Substanta uscata reprezinta imunoglobulina umana avand un grad de puritate de cel putin 95%, sucroza ca agent stabilizator si urme de clorura de sodiu. Produsul nu contine agenti de conservare. imunoglobulinele sunt constituite in proportie de aproximativ 90% din imunoglobulina G (Ig G) monomerica si o fractie mica reprezentata de produse de degradare, Ig G dimeric si polimeric precum si din urme de Ig A si Ig M. Distributia subclaselor Ig G corespunde cu cea din serul normal. anticorpii sunt prezenti inmare masura in forma nativa. Deci se poate anticipa un timp de injumatatire biologic normal de aproximativ trei saptamani si un efect imunobiologic optim. Solutia 6% contine anticorpi antivirus rubeolic avand un titru minim (HHT) de 1 : 1250. Continutul produsului : Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */table.MsoNormalTable{mso-style-name:"Table... [continuare]

Interpretare test papanicolau

Categoria: Comunitate

Ajutatima si pe mine va rog cu o interpretare a testului nu inteleg nimic! Este cazul sa ma ingrijorez? mentionez k am 46 de ani! multumesc anticipat Frontiu conventional coloratie papanicolau: adecvat; Da insufficient; Nu nesatisfacator; Nu celule endocervicale prezente; Da Diagnostic descriptive: Modificari cellule beligne; Nu Microorganisme: bacterii; Da Fungii compatibili cu candida; Nu Herpes Filplex ; Nu Vaginoza Bactiviana; Nu Modificari celulare reactive asociale cu: Inflamatie; Da Procesori reparatori normali; Nu Diu ; Nu Atrofie; Nu RT-HP ; Nu Celule endometriale 40 ani; Nu Anomalii Celulare: Celule sucuamoase: AFG-UF Nu ASC-H Nu LGFIL Da HPV Da HGFIL Da Celule glandulare: AGC-Mos Nu AGC NU Endocervicale nu Endometriale nu AIS NU Adenocarcinom nu Extrauterin Nu Evolutie hormonala: Aspect hormonal compatibil cu varsta si anameza; Caracterizare generala: Frontiu in limite normale Nu Modificari ale celulelor beligne nu Anomalii ale celulelor... [continuare]

Institutul national de cercetare cantacuzino (i.n.c.d.m.i. cantacuzino)

Categoria: Spitale

Servicii medicale Laborator de analize medicale cu plata si gratuite (CASMB): Bacteriologie-micologie: - exsudat nazal - exsudat faringian (cultura + fungi) - exsudat lingual - examen bacteriologic sputa - examen bacteriologic secretie purulenta - examen sumar de urina - urocultura cantitativa - coprocultura - exsudat faringian (cultura) - examen microbiologic secretie vaginala - examen bacteriologic secretie uretrala - detectare Ureaplasma (cultura) - Mycoplasma hominis + Ureaplasma (cultura + antibiograma) - examen bacteriologic secretie conjunctivala - identificare Campylobacter jejuni/coli - examen bacteriologic secretie otica - antibiograma - antibiograma extinsa - izolare, identificare fungi levurici, filamentosi - antifungigrama - autovaccin stafilococ - autovaccin enterobacterii - autovaccin streptococ - autovaccin Pseudomonas - examen micologic piele si anexe - diagnostic bacteriologic in infectiile cu germeni anaerobi - izolare fungi -... [continuare]

Igm cmv - pozitiv

Categoria: Comunitate

Buna ziua. Sotia mea este insarcinata in 3 luni. Saptamana trecuta au iesit analizele la complexul Torch, si avem o mare problema. IGM CMV a iesit pozitiv, 77,5 la o scara de 1-30 normal.Ce se mai poate face. Miercuri o sa iasa si repetarea testului. Daca e tot pozitiv? Va multumesc pentru raspuns. [continuare]

3 ganglioni durerosi-diagnosticul?

Categoria: Comunitate

Am 22 de ani .In iunie 2011 mi-au aparut la ceafa 2 noduli care dureau doar la atingere si inca unul in spatele urechii.Mi-au disparut intre timp insa a mai ramas unul la ceafa si in prezent.De doua zile am sesizat ca am 3 nodului la gat care ma dor si sunt d e vreo 2 cm umflati,azi am pus mana si ma mai descoperit inca unul mic.nu am dureri de cap.Sunt ingrijorata,ce as putea avea?Oare acesti noduli ascund alte afectiuni inca nedescoperite?Mentionesz ca acum 2 ani am fost la endocrinolog pt ca simteam o raguseala in gat si dificultate la inghitire iarna mai ales si mi-a descoperit hipotiroidie,TSH -marit.Mi-a dat un tratament care m-a umplut de cosuri(si asa aveam acnee de la 12 ani,mi-a agravat-o mai rau)am intrerupt.Nu am dureri in gat desi nu am continuat tratamentul, si dar nu stiu ce e cu acesti ganglionui(noduli) [continuare]

Pagina 1 din 1 (14 rezultate)
  • « Pagina precedenta
  • Pagina urmatoare »