Paste cu mazare
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Pastele cu mazare sunt un preparat usor si satios, bine tolerat de pacientii diagnosticati cu afectiuni ale colecistului. Iata cum trebuie pregatite pentru a fi lipsite de riscuri pentru sanatate!
Ingrediente:
- 400 g paste
- 200 g mazare (proaspata sau congelata)
- 20 g busuioc
- zeama de la 2 lamai
- 1 lingurita ulei de masline extravirgin
- 1 varf de lingurita de sare
Mod de preparare:
Fierbe pastele intr-un vas cu apa in care ai pus un pic de sare. La final, strecoara-le si amesteca-le cu mazarea intr-o tigaie. Adauga peste, dupa ce ai inchis focul, un amestec alcatuit din zeama de la cele doua lamai, lingurita de ulei de masline si busuiocul uscat. Daca ai si busuioc proaspat, foloseste cateva frunze pentru decor.
Serveste pastele cu mazare cat sunt calde.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Alimentatia sanatoasa
- RMN Spectroscopie Cerebrala
- Carbohidratii care aduc beneficii dietei
- Dieta Dukan
- Vitamine si minerale esentiale pentru o piele frumoasa
- Deficiente nutritionale care pot provoca depresie si anxietate
- Igiena dentara - Intrebari frecvente referitoare la igiena dentara
- 10 trucuri pentru a reduce colesterolul
- Piramida alimentatiei
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare