Curs: Cum sa ai o relatie de cuplu armonioasa

Publicat la data de: 13 Februarie 2009 | Actualizat la data de: 09 Noiembrie 2012
Curs: Cum sa ai o relatie de cuplu armonioasa

Relatie – un cuvant simplu care ascunde insa unele dintre cele mai bogate, complexe si pline de inteles intrebari. Relatiile ne umanizeaza, unifica lumea. Fericirea si calitatea vietilor noastre depind de ele. Ne fac sa fim cine suntem: relatiile cu parintii, cu profesorii, cu prietenii, cu familia, cu iubitii. De asemenea, fiecare are de-a lungul vietii o relatie cu sine schimbatoare. Acesta relatie ne face sa ne fie usor sau greu sa fim singuri.

Desi viata de unul singur sau intr-o relatie nereusita poate fi satisfacatoare, o relatie functionala reprezinta pentru cei mai multi oameni piatra de temelie pe care este construit restul vietilor lor. Pentru multi, parteneriatul, dragostea, camaraderia, increderea si intimitatea sunt vitale, la fel ca aerul si apa. Relatiile satisfacatoare nu constituie un teritoriu rezervat celor bogati, faimosi, talentati sau privilegiati.

Toate lumea poate forma parteneriate care sa aduca placere si satisfactie.

Vestea proasta este ca raspunsul nu se gaseste intr-o carte.

Vestea buna este ca puterea de a avea asemenea relatii se afla in dumneavoastra insiva.

Cursul STRATEGII SIMPLE PENTRU A Va FACE RELATIILE SA FUNCTIONEZE va invata modalitatile prin care puteti utiliza aceasta putere.

Data cursului: 21-22 februarie 2009

Locatia : Bucuresti, Str. Progresului 134, sector 5, vis a vis de Liberty Mall

Persoana de contact : Daniela Cristea, tel 0726.10.33.57

Invatati sa creati relatii pline de bucurie si implinire chiar acum !

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva