Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Alin E
1 luni si 26 zile

Am avut 2 consultații cu dr rob robert la spitalul muntenia. in ambele dați a sosit la spital cu 40 de min intarziere, apoi a vazut pacienții adunați la usa cu mare viteza, dedicand 2-3 minute de fiecare, in timp ce pe foaia printata de la final a mințit si a pus ora consultului ca fiind cu 2 ore mai devreme! un mare escroc!

mai mult, imediat ce ai intrat in cabinet, doctorul da navala adupra ta si iți face un control absolut sumar, in timp ce ii dicteaza rapid asistentei o lista de medicamente, le printeaza pe o foaie, si apoi asteapta sa iesi.

nu va asteptati sa primiți un diagnostic sau o parere grijulie! doctorul este in business sa faca bani, nu sa va trateze serios sau sa va dea detalii.

la a doua consultație, in timp ce avea ct scan-urile mele in fața lui, mi-a spus ca nu are rost sa imi explice mie atunci cum sta treaba cu afectiunea mea, si ca ar trebui sa ma uit eu singur pe youtube sa aflu!

iar la prima consultație, a trebuit sa insist serios ca doctorul sa ma trimita sa fac un ct scan, ca sa putem face o investigatie mai serioasa.

in final, consultațiile au fost complet inutile. ct scan-urile de la spital vin si ele cu o analiza si interpretare facuta de alt doctor, care in final au fost mult mai cuprinzatoare si detaliate decat ce am primit in timpul consultațiilor cu dr rob. jalnic.

Utilizator11698957758
4 luni si 1 zile

Sictir, lipsa de empatie, deranjat și cu chef de "ușuit" pacientul. nu as recomanda acest medic, exclus sa lucreze cu copii, insa sunt sigura ca nici vis a vis de adulți nu e prea empatic.

Georgeta
4 luni si 10 zile

Un doctor foarte obosit , fara chef de munca. am platit 215 lei consultația la muntenia hospital și in 2 minute a terminat investigația. mi-a dat un șir de analize de facut, sa știe și dansul ce am, gen. nu recomand!

Utilizator11698171236
4 luni si 10 zile

Acest individ nu se poate numi medic,este un mitocan lipsit de orice fel de empatie fata de pacient,lipsit de orice fel de profesionalism. asistenta acestui medic este de o nesimțire ieșita din comun. nu recomand acest individ numit medic.

Lucian
5 luni si 12 zile

prima vizita a fost ok, chiar simt ca vrea sa descoperim cauza problemelor. mi-a dat o serie de investigații de facut care mi se par pertinente și mi-a explicat posibile cauze și acțiuni de urmat. apreciez ca nu m-a trimis la psihiatru așa cum incercau sa scape de mine unii medici neurologi.

Lăpădat Oana
7 luni si 10 zile

Nu este in stare sa poarte o conversatie in care sa explice si sa linisteasca pacientul. nu se implica, nu acorda timp si nu se oboseste sa ajunga la cauza simptomelor. atitudinea lui da dovada ca nu este demn de aceasta meserie.

Botirca Claudia
1 ani si 6 zile

Am avut neșansa sa dau de acest dr la urgente județeana pitesti, unde am ajuns cu dureri de urechi si cu auzul slab . m-a luat la rost ca asta tine de medicul de familie, n-am ce sa caut la urgente cu aceste simptome. nu a facut niciun fel de anamneza , mi-a dat o reteta fara sa imi explice nimic si cand l-am intrebat ce am raspunsul a fost " nimic, trece de la sine dar ti-am dat reteta sa nu zici ca ai venit degeaba" . ar trebui sa se lase de meserieee!!!!!!

Bebe v
1 ani si 4 luni

Pentru mine a fost cel care m-a salvat.am luat un virus si o bacterie care mi-au atacat nasul urechea si sinusurile.e cel mai bun!!!

AdrianN
1 ani si 8 luni

De la septoplastie deformeaza nasul pacientilor. nu-l recomand nici pentru urgente.

Utilizator21612375040
3 ani si 28 zile

Execrabil!!!!! feriti-va de un asa specimen! oribil!!!

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter